- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Egyre ígéretesebb a Galaxy A56
- Akciófigelő: Jelentős kedvezmények az Asustól
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Hol van még a Pixel 9a?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Beült egy AI-cég igazgatótanácsába James Cameron
it A Titanic rendezője a Stability AI igazgatótanácsához csatlakozott.
-
Jövő tavasszal érkezik az NZXT AMD X870E-s alaplapja
ph A cég két színben készülő újdonsága hozza a termékkategória sztenderdjét, és persze a letisztult dizájnját is messziről felismerjük.
-
Alpine Linux telepítés mindenféle low-end dologra
lo Alpine LinuxMiután pár éve leesett, hogy az Alpine valami lehetetlenül alacsony erőforrásigényű, elkezdtem ezt tenni...
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoo8800
veterán
válasz Plazmacucci #789 üzenetére
Nekem TLH-HU -t ír, elvileg az enyém is Telenor függő.
rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Fontos, kis segítség kellene.
Nemrég váltottam internet csomagot (100->500MB), ezért állandóan bekapcsolva hagytam a 3G-t. A telefon óránként konstans 4-500KB adatforgalmat csinál, ami egy hónapban 300MB... A leveleket manuálisan frissítem, időjárás appot mostanság nem használok.Mi csinálhat ekkora forgalmat?
-
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
Vadászok tovább, mi eszik ennyit. Nem hiszem, hogy a Counters ennyit csalna...
Jut eszembe, a people hub is csak akkor szinkronizál státuszt és képeket, ha odalapozok. De itt lezárt képernyő mellett fogynak a megabitek.woland_y2k
djuice (telenor)
Nem állnak a helyzet magaslatán. örülök, ha megkapom tőlük a hóvégi számlát, és nem felejtik el épp mostanában cserélnek számlázási rendszert. Az online felület egy katasztrófa.[ Szerkesztve ]
-
zoo8800
veterán
Tegnap este leszedtem még egy csomó appot (most alig maradt néhány), azóta 300kb fogyott. Valamelyik app zabálta a biteket.
Létezne, hogy a béta Nokia Xpress küldött-fogadott adatokat a háttérben?rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
válasz gzbotii #1281 üzenetére
Nem akarok rootolni, romolni, stb. Esetleg, ha valami csoda folytán valaki elérhetővé tenné a WP8-at, akkor azt feltenném. Tudom, hogy lehetetlen, de vannak csodák.
A People Hub szvsz az emailekkel együtt frissül, az pedig manuálisra van állítva...rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Újra én. Aki unja, görgessen.
Tegnap estétől reggelig 300kb-t kajált a telefon úgy, hogy nem piszkáltam. Reggeltől idáig nem volt adatforgalom (vagy >100kb, és nem mutatja a Counters). Ki érti ezt?rip and tear, until it is done
-
zoo8800
veterán
Nálam is, pár hete egyszerre 15 frissítés jelent meg.
-
zoo8800
veterán
válasz mukibuci #29832 üzenetére
Pedig el tudnék képzelni valami értesítősávot. Nem olyat, mint ami az Androidban van, hanem ami pl a főképernyő folytatása lenne, és pl. át kellene "billenteni" a főképernyőt ahhoz, hogy megjelenjen. Csak sima görgetésnél nem jönne elő, de a csempéket a legfelső pozíciból még lejjebb húzva kerülne elő. Vagy a főképernyőről nem jobbra kellene lapozni, mint a programlistához, hanem balra.
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
válasz SpongyaBob #31014 üzenetére
WP7-re kikeresni nem lehet, de a linkkel szerintem még letölthető.
-
-
zoo8800
veterán
válasz tomboy0013 #32133 üzenetére
Ha jól tévedek, nem a telefonon, hanem a böngészőben kell a fb alapértelmezett megosztási beállítását nyilvánosra állítani. De este megnézem majd.
-
zoo8800
veterán
-
zoo8800
veterán
Bammeg, annyira elegem van már a fb körüli szarakodásból. Hetekig teljesen jó volt a chat, de tegnap megint nem jelzett.
-
zoo8800
veterán
Ha már szóba jöttek az edző - nyomkövető programok: WP8-on mennyivel jobb a háttérben futó alkalmazások kezelése, mint WP7-en? Mert ugye az utóbbin egy nem fogadott hívás véget vet a mókának...
-
zoo8800
veterán
Üdv.
Valaki légyszi nézze meg, hogy WP8-on, a térképen meddig ér az M3-as autópálya. Ma frissítettem WP7-en, és Nagykállóig ér
Köszirip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy S23 BLACK DS 256GB, független, alig használt, tökéletes állapot, 2.5+ év garancia
- Samsung Galaxy S24 8/256 (3év garancia, 7 ciklus az akksiban)
- Xiaomi Redmi 12 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 128GB Független Hibátlan/2025.07.16.Apple Gar./Akku 100%/p3699
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen