-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Bukk900 #51534 üzenetére
"...Maximum standby time: 22 days..." - Hehe...
(#51550) jockas: a készenlétnek nem azt kellene jelentenie, hogy a készülék azért hívás fogadására alkalmas állapotban van? Ha már egyszer telefon...
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Dave™
nagyúr
válasz Bukk900 #51530 üzenetére
Én nem látom egyelőre miért lenne jó vétel, amikor a 730/5 ennek nagy részét nyújtja 30%-kal olcsóbban. Jobb a kamera és IPS a 830, plusz 0,3" a kijelzőben. Cserében sokkal rondább, bár ez ugye szubjektív
A 920 fogyasztása a Cyannal teljesen rendbejött, legalábbis 3G-s adatkapcsolattal (a 4G-t azért tiltottam le, mert össze-vissza van lefedettség és folyamatosan váltogatja az antennákat, ezzel jobban merítve a telefont). Óránként kevesebb mint 1% a készenlét, pedig emailek és skype is szikronizálva van. A kamerával sincs szerintem semmi gond, ezzel fotóztam végig a nyaralást, és nagyon jók lettek a képek. Szinte biztos, hogy jobb lesz a 830 kamerája, csak kérdés mennyivel. Az igazán normális képekhez úgyis egy DSLR vagy hasonló kategória dukál, a kompakt point and shoot filozófiához meg szerintem elég a 920 tudása is.
[ Szerkesztve ]
-
jockas
senior tag
válasz Bukk900 #51467 üzenetére
820 fizikai méreteit nem tudom fejből (kezemben pedig nem volt), de kijelző méretben csak minimális a különbség 4,3 (ha jól emlékszem erre az adatra) vs 4,5.
Elég határesetek már ezek a méretek egy telefonnál...nem is értem miért nem csinálnak több kategóriát. Úgy látom, hogy felső kategóriás készülékeket csak nagy méretben hajlandóak kiadni... -
Arni9010
aktív tag
válasz Bukk900 #51166 üzenetére
Igaz én nem használtam, de úgy emlékeztem hogy lelő mindent
Itt mondjuk leírnak róla pár dolgot. -
válasz Bukk900 #50461 üzenetére
Angolul,Németül, Oroszul,Finnül tudok, a horvátot még nem tettem bele a listába, mindenesetre azért köszönöm (működéséről néztem videót zsütübön, de azért mégiscsak másabb amikor Te jó magad nyomkodod)
amúgy a kamera tényleg nem a legjobb, bár.. Ha pofakönyvre posztolhatnékom lenne, arra ez is bőven megfelelne .apropó, hátha valakit érdekel a gsmArena privjúja a HTC One (M8) for Windows-ról
szerk. Ha volt már, akkor elnézést .[ Szerkesztve ]
B.C Rich...Jackson...Ibanez(?)
-
-
BiP
nagyúr
válasz Bukk900 #49306 üzenetére
Nem emlékszem, hogy Cyan-ra volt-e konkrét időpont megjelölve valaha is.
szerk: GDR1 volt erre a hétre ígérve (ezzel keverhetted), de az meg is jött tegnap.Amúgy a Cyan nem oldja meg. Nem tudom, hogy konkrétan mennyire lett elrontva a zoom a GDR1-ben, de én alapból 8.1+Cyan-ra tettem fel, és nekem is rosszabb lett érzésre. Nem használhatatlan, de valahogy érzem, hogy előtte jobban működött.
[ Szerkesztve ]
-
-
pzstm
titán
válasz Bukk900 #46188 üzenetére
teljesen simán fut ezeken is, ilyen áron meg 24órán belül el is kapkodták az első 5000-t
Xolo Win Q900s Windows Phone Pre-order Bookings Sold Out In 24 Hours
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
tony_snow
tag
válasz Bukk900 #46012 üzenetére
Koszi a valaszt, 8.10.12359.845 van fent. Még semmit sem frissitett, nem jutottam wifi közelébe. Ki is irja, hogy 25 app var frissítésre.
Remelem ha frissít jo lesz, mert azert az durva, hogy 8 ora készenléti állapot semmi használattal, plusz 1 ora netezés reggel es kevesebb mint 50% az akuszint.
Manuálisan tudom valahol ezt az egyet wifi nelkul mobilinternettel frissíteni? -
glehel
senior tag
válasz Bukk900 #43986 üzenetére
nálam most ki van kapcsolva minden és a szolgáltató neve mellet ott a H. ha bekapcsolom a mobilnetet H+ lesz, ha kikapcsolom a mobilnetet és átváltok 2G re E betű lesz ott.ebből azt tudom levonni hogy az éppen elérhető kapcsolatot mutatja ami nem egyezik meg azzal hogy kapcsolódik is hozzá.
-
-
-
Kbali
nagyúr
válasz Bukk900 #43859 üzenetére
Akkor nem aktív a SIM, ha hívás közben nem tud becsörögni.
Rgeorge: Az átirányítás pedig még mindig tökmindegy a hívó fél szempontjából, hiszen ő azt a viszonylatot fizeti, amit hívott. A hívott és a ténylegesen kapcsolt szám közöttit pedig a hívott fél. Persze ehhez az kell, hogy az éppen aktív SIM-re legyen bekapcsolva a hívásvárakoztatás.[ Szerkesztve ]
-
rgeorge
addikt
válasz Bukk900 #43859 üzenetére
Nem teljesen dual active, mert átirányítással operál, azaz hívás közben a másik SIM inaktív lesz, de átirányítható a másik aktív SIM-re. Ezzel akkor lehet gond, ha két különböző szolgáltatóé a két SIM, mert a hívó más hálózaton fog beszélni, mint amit hívott. A dual active esetén a két SIM mindig aktív, tehát hívás közben is.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
BiP
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!