Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
littlelion21
addikt
válasz
monosgeri21 #86686 üzenetére
Zseniális. Az eladási statisztikák alapján ez nagyságrendileg hány készüléket érint, amin használható lesz?
-
littlelion21
addikt
válasz
zsoltzsolt #67691 üzenetére
Csak egy hálózaton tudom megnézni sajnos.
Luck Dragon: ez lehetségesnek tűnik, de akkor a többi eszköz hogy maradhat a hálón?
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #67667 üzenetére
HR megvolt, ugyanolyan sz@r. Bármi ötlet /a szervizen kívül/?
-
littlelion21
addikt
válasz
littlelion21 #67650 üzenetére
Másodpercre pontosan 1 óra után dobja el a wifi-kapcsolatatot. Én nézek be valami beállítást, vagy ez mi az Isten?
-
littlelion21
addikt
Tapasztaltatok már olyat hogy egyik pillanatról a másikra totálisan elfelejti a wifi kapcsolatot? Kb.1 óra után úgy eldobja mintha sosem létezett volna, eltűnik az elérhető wifi-hálózatok listájából (a többi viszont látható marad). A mellette heverő L520, i5 és iPad továbbra is hibátlanul látja. Wifi ki-bekapcs nem segít, ellenben egy restart után azonnal megtalálja és kapcsolódik. Pár napig használtam sim és outlook fiók nélkül, próbálgattam az IE-t, akkor nem tapasztaltam, csak mióta 'beköltöztem'. Kb. a Viber-en kívül semmit nem telepítettem, csak pucoltam (fitbit, etc.).
HR? -
littlelion21
addikt
Most hogy itt a 640 XL, mi lesz az 1330-al?
Vagy eddig tévedésben éltünk/azóta a MS variált és 640 XL=1330? -
littlelion21
addikt
Ha valakit érdekel, visszaírt az Allview-os pofa:
"Kedves xxx!
Köszönjük érdeklődését. Mindkét készüléket lehet előrendelni, annak ellenére hogy sajnos még nem kerültek fel az oldalunkra.
Az Impera I ára bruttó 52.000 Ft., az Imperáé S pedig bruttó 56.000 Ft.
A szállítás augusztus első felében megoldható.Üdvözlettel:
xxx" -
littlelion21
addikt
Backup esetén a csempék helyzete/mérete is mentésre kerül? Mintha olvastam volna valami hasonlót korábban.
szerk.: bár nem frissítettem, de a store nálam is szar.
-
littlelion21
addikt
A preview for developers változat felpakolja a Data Sense-t a Yoda-s példányokra?
-
littlelion21
addikt
A Yodafone-os 520-on miért csak 20 csempeszín van? Mert a szolgáltatói a piros lenne, az meg úgyis van?
-
littlelion21
addikt
A Glee-ről van már valami konkrétum (hivatalos bejelentés, megjelenés, etc..)?
-
littlelion21
addikt
Erre tudnátok valamit mondani? Köszönöm
-
littlelion21
addikt
válasz
hyperspace #15610 üzenetére
#15609: az komoly...a 18%-os 'other' kategóriában a 1st gen. készülékek lennének?
-
littlelion21
addikt
Azt meg tudná valaki mondani hogy a telenyomor-nál a HTC 8X/8S hogy retekbe került már a kifutó modellek közé?
Ilyen kis készletet rendeltek, vagy ekkora a Nokia lobbi? -
littlelion21
addikt
Ott van az 'hamarosan' címkével.
-
littlelion21
addikt
A Nokia Music az 1st gen Lumiákra is elérhető lesz (vagy csak álmodtam)?semmi, nem szóltam.
polonic: az eq-vel felturbózott frissítésére gondoltam, csak nem voltam elég pontos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest