- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rgeorge
addikt
Ne is írd... Sógorom azzal hívott fel, hogy vett egy okostelefont, segítsek neki beletanulni. Mit vett? Samsung Galaxy Core LTE-t... Mindezt azok után, hogy notebook-ot az én tanácsomra vett, és azóta minden alkalommal megemlíti, hogy mennyire jó vétel volt.
Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
-
Dosi
tag
ujgsm.hu-ról vettem, az S4-gyel nemvolt ilyen gondom....fene se gondolta h 34353252235 szoftverzió közül pont olyat kapok amit év végén frissítenek....
(#48713) Tewe013: miért, lehet
There is no such thing as overpowered graphics card. There are only underpixelled displays.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
az szerinted mekkora amatorseg, hogy egy uj technologiat felvonultato keszulek mellett, aminek meg a megjelenese is kerdeses, nincs masik az asztalon? mert a 930 szep es jo, ha tennenek moge ertelmes marketinget. de az idei ev megint szanalmas lesz az eladasokat tekintve.
-
alevan
őstag
mappásítás egymásra húzással dologról is lehtett olvasni
(vagy az a support for folders?)
Igen az.
amúgy kis action center és Cortana szofisztikálásnak is örülnék
Cortana nekem magyarul jönne jól.
Action centerrel csak annyi vágyam van, hogy az adatkapcsolatot is lehessen kikapcsolni (ami fontosabb számomra a roaming gyors elérése, de u.a. a menü.).
"Ezért lovagol a pokolba a konzumer IT piac. A hülye igények... . Azt sem tudod, hogy mit akarsz de az jöjjon havonta frissités formájában."
-
Oppenheimer
nagyúr
Nincs konkrét ötletem, vagyis van, de az a xiaomi power bank, és gondolom nem jöhet szóba. Mondjuk elég jóminőségű termék. Van 5200 es 10400 mAh is. Ezen kívül szétnézhetsz ebayen mik vannak.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Dave™
nagyúr
Értem, csak a DC-50-nél a veszteség miatt még a névleges kapacitását sem fogod tudni kiszedni belőle, ami majdnem akkora, mint a DC-16-é. A DC-16 pedig már a 920-hoz is kevés volt, mivel hiába 2200mAh, a töltési veszteség miatt nem tud ennyit átpumpálni, tehát még a 920-ast sem tudja teletölteni. A DC-19 igen, és még marad benne kb. egy bő negyed töltés. Mivel a DC-50 alapból is kis kapacitású, a töltésnél alapból is keletkezik veszteség, vezetékmentesen meg még több is, ezért túl sokat nem fog tölteni a 930 2400-as akkujába, és azt sem fogja olyan gyorsan tenni, mint kábelről. Szerintem sokkal racionálisabb a DC-50 helyett is egy DT-900 plusz egy DC-19, mivel kisebb, nagyobb kapacitású és gyorsabb ez a kombó, a vezetékmentes töltés pedig leginkább otthonra jó csak egyébként is. Sőt, igazság szerint bőven elég az útra egy DC-19 is, mivel mindkettőt fel fogja tudni tölteni kb. félig, az meg gondolom elég lesz.
De ez csak egy javaslat persze
-
Dave™
nagyúr
A DC-19 és a DC-50 viszont átfedésben van, így nem annyira látom értelmét. Én azt szeretem a töltőpadban, hogy ott van mindig az éjjeliszekrényen, este csak ráteszem a telefont, reggel pedig leveszem. Ha ezt hordozni szeretnéd, akkor oda a vezetékmentesség lényege, mert mindig ki-be kell dugdosni. Ráadásul vezetékmentesen kevésbé hatékony a töltés, mint vezetékkel, így a powerbank tényleges kapacitása kisebb lesz, mint amennyit egyébként vezetékkel tudna (és a DC-50-nek alapból is eléggé kicsi). Cserébe meg viszonylag nagy is.
-
Dave™
nagyúr
Egy powerbank szerintem sem lehet túl gazdaságos vezetékmentesen, mivel mindenképpen keletkezik veszteség. Annyi benne a jópofa, hogy egyben tud töltőpad is lenni és powerbank, de szerintem a kettőt egyszerre használni nem annyira jó ötlet, bár nem próbáltam még. DT-900-asom és DC-19-em van, nekem ez a kombó bevált.
-
Azazael
aktív tag
A [wpcentralos cikk] alapján sem teljesen világos még mi lesz, az appokat megtartják az biztosnak tűnik, és lehet a tartalomgyártásra tett törekvéseket állítják le, részleteket nem közöltek.
-
Воланд
titán
igazabol ez is tok szanalmas, hogy az ms fizet az fs-nek az adatbazisaert, ezek meg arra nem kepesek, hogy idoben kihozzak a hulladekjukat wp-re is.
-
Воланд
titán
azt, hogy abbol a k*rva xbox one-bol csinalnak egy egyszeru jatekgepet es minden mas, jelenleg az xbox nev alatt futo szolgaltatast megszuntetnek (jo, a live-ot meg nem). szvsz igy mar egyszerubb lenne eladni az egeszet a fenebe.
investments, az. rohogok rajta. az itunes az befektetes, az xbox music meg egy vicc. vegulis hany milliot kaszal evente az apple az itunes-on?
[ Szerkesztve ]
-
-
Воланд
titán
en csak az idorendet nem ertem. julius hetedike ota tudni lehet a hibarol, ennek ellenere kitoljak a pfd keszulekekre is a cyan-t, majd meg egy pfd frissitest, aztan hirtelen leallitjak az egeszet. ugy, hogy csak azokat erinti a bug, akiknel aktivalva van a bitlocker. ezert nem gondoltam, hogy igy leallitjak a frissitest. na mindegy, tevedni emberi dolog.
-
Воланд
titán
mdm = mobile device managament, melynek resze altalaban a titkositas bekapcsolasa. eas, intune, vagy system center kell hozza.
-
Воланд
titán
le kellett volna irni, hogy csak azokat az eszkozoket erinti, ahol aktivalva van a bitlocker, amit csak mdm-el lehet. mert a linkre mar lustak kattintani.
-
Bogyó bá'
nagyúr
A hangulata jó a képnek, csak konkrétan nincs egyetlen éles pont sem rajta...
szerk: a másodikon legalább látszik, hogy hová fókuszált, de nem igazán tetszik ez sem (ami nem középre esik, az életlen). Szóval szerintem nem fogja helyettesíteni a fotomasinát. A 808 meg a 1020 talán igen, bár az utóbbi meg tetű lassan menti el a képet (az előbbit nem tudom, nem volt még a kezemben, de láttam már gyönyörű fotókat vele készíteni).
Nem kötekedni akartam, becs szó, csak szóba került minap, hogy ezzel akár ki lehetne váltani egy külön cipelendő kompaktot. De némi gyakorlás, beállítgatás után biztosan fogsz ezzel még sokkal szebb képeket is lőni!
[ Szerkesztve ]
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
viewdetails
addikt
pzstm, Te újpestiesedsz, vagy elkerült a dolog?
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
sereeff
aktív tag
Szia! Először is gratulálok! Nekem is ő a kiszemelt, s örülök, hogy tapasztalt WP felhasználónak is tetszik!
.....A Kérdésem inkább szoftveres. Lehet már új szavakat felvenni a szótárban a CYAN alatt, magyar régóval? Marhára érdekelne! :-)Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Edigital kontra (mert vannak pozitív tapasztalatok is) :
Én elég sok mindent vettem az Extreme digitálnál, ( fényképezőgép, számítástechnikai alkatrészek, telefonok, stb.. ) volt garanciális ügyintézésem is velük, de egy rossz szavam nem lehet rájuk! Remélem így is marad! A Lumia 1320.-asomat is náluk vettem -15%.os kupon akció keretében, minden gond nélkül ment, 89990 Ft helyett 76492 Ft.-ért kaptam meg a telefont, és nem kellett reklamálnom a kedvezményért, minden ment automatikusan. De lehet, hogy itt Pécsett az átlagnál normálisabbak az eladó srácok, nem tudom. Mindenesetre eddig én meg voltam elégedve velük!
Üdv.:
Julot[ Szerkesztve ]
...nincs tökéletes ember, csak tökéletes szándék!
-
BiP
nagyúr
-
taip
senior tag
Eléggé szerencse meg ügyintéző kérdése. Én 2 hete cseréltettem, az ügyintéző azt mondta, hogy a 15 évnél régebbieket cserélik automatikusan ingyen. Mivel az enyém ilyen volt, ezért nem kellett semmilyen trükköt meg egyebet bevetni.
Egyébként tényleg röhej, hogy mennyit kérnek érte.
Magyarul -val, -vel és NEM -al, -el. Legyünk már ennyire igényesek az anyanyelvünkhöz... (Például: 1-gyel, 2-vel, 3-mal, %-kal, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MIUI / HyperOS topik
- Háztartási gépek
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...