Hirdetés
Hirdetés
-
Új előzetesen a The First Berserker: Khazan
gp Hamarosan indul a zárt béta, amelyre még mindig lehet jelentkezni a hivatalos oldalon.
-
Tavaszi szél Pixelt áraszt
ma A Pixel 9a és az Android 16 is a vártnál korábban érkezhet.
-
TKL-es újoncokkal gyarapodott a Corsair belépős K70 Core billentyűzetcsaládja
ph A FlashTappel kecsegtető, kompaktabbá tett megoldások egyike a cég továbbfejlesztett Slipstream rádióját kapta.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyven2
veterán
válasz sereeff #15347 üzenetére
Az Omnia7 sohasem volt GG. Amiből sokan gondolták ezt az az, hogy egyrészt a vele egyidőben kijövő Optimus7 annak GG volt a kijelzője, ill. ami másik ok, hogy úgy is elterjedt, hogy az Omnia7 a Galaxy S Windows Phone-os változata.
Ami szintén nem helytálló mert attól, hogy mindkettő 1 GHz-es SoC-ot és 512 RAM-ot kapott, a Galaxy S-ben egy Samsung Exynos 3, mí a Omnia7-ben egy Qualcomm QSD8250 Scorpion-on található ami teljesítményben sokkalta gyengébb mint a Galaxy-ban lévő.Viszont az Amerikában szánt Focus 2, ill. a Omnia W/M-ben már GG van.
Habár én úgy tudom, hogy a GG legfőbb erénye nem a karcállóság hanem az, hogy a vertikális behatásoknak ellenáll (erősen is meg lehet nyomni a kijelzőt, ill ha pofára esik nem törik be).
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
polonic
félisten
válasz sereeff #15570 üzenetére
Mentsd el a linket a telefon böngészőjében. Aztán ha a backup funkció be van kapcsolva, akkor megtartja az IE könyvjelzőket és HR után egyből le tudod szedni.
Egyből nem is jelzi ezeknek a dolgoknak a frissítését HR uán. Én direkt kivártam és második vagy harmadik napon jelezte a teló.
-
StLui
veterán
válasz sereeff #17748 üzenetére
Ez az ami nekem pl semmit nem ért, mert az asztali gépen írt bejegyzéseimet nem teszi be ide, tehát követhetetlen lesz a beszélgetés. Ráadásul ha nem ketten vagytok a beszélgetésbe akkor semmiféle értesítés nem érkezik oda, se így se úgy.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
akoska23
aktív tag
válasz sereeff #27919 üzenetére
Ezzel a részével nincs gond DE; ha a PH! ra vagy jófogás és társaira ne adj isten a facebookra (böngészőből asztali webhelyel ) akarok tölteni 100 ból egyszer adja ki a képeket hogy válasszak de akkor sem mindig tőlti fel.
A 23-as szám a nevem melett nem az életkorom jelöli, nincs titkolnivalóm, ezért nem változtatom 2006-óta a nicknevem sehol
-
tomboy0013
veterán
válasz sereeff #32141 üzenetére
Először is amint sejtettem a mobilon semmit nem kell állítani. A böngészős facebooknál bemész a beállításokba. Ott baloldalt vannak a menüpontok. Azon belül rámész az Alkalmazások menüpontra és ott a Facebook mobil régebbi verziói résznél kiválasztod, hogy kikkel szeretnéd megosztani a dolgaid. Csak tudnám, hogy ezt eddig miért nem találtam meg
-
Blyan
félisten
válasz sereeff #39701 üzenetére
Hagyd lemerülni kikapcsolásig aztán töltsd fel fullra anélkül, hogy csesztetnéd, aztán normál használattal megint merítsd le kikapcsolásig.
Amúgy azért hülyeség ez, mert ha segít, akkor elég egyszer kikapcsolásig meríteni, nem kell KÉTSZER.
Van benne ráció, mert az elektronika jelzése elcsúszhat az akksi valós töltöttségéhez képest és ezzel szinkronba kerülhet.
Ha csak mérési hibáról van szó.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen