Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- DIGI Mobil
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- A Galaxy A16 5G az új mérce: hat év frissítés az alsó polcon
Hirdetés
-
Újult erővel támad a ZLUDA
ph A legújabb iterációban a CUDA-alapú AI szoftvereken lesz a fókusz.
-
XY6020L Sinilink DC-DC átalakító
lo XY6020L Sinilink DC-DC átalakítóAz ok amiért írok egyszerű, elakadtam, és nem találok információt egy kérdésre, de ezt...
-
Élethű videót gyárt a Meta AI, célpontban Hollywood?
it Az OpenAI ellen olyan AI-modellt vet be a Meta, amely élethű videókat generál, hanggal.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sereeff
aktív tag
Hello! Van itt pár ember, aki a másik topic-ban nincs, ezért itt is felteszem a kérdést! Bocsi érte...
Volt valami QR kód ami frissítést telepitett az sms karakterkészlet beállításához. nem tudná valaki belinkelni, visszanéztem januárig, de nem találom.
Előre is köszi!
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
-
sereeff
aktív tag
válasz polonic #15567 üzenetére
Nagyon valószínű, hogy én vagyok a béndzsa, de! Addig jutottam, hogy apps-tools + productivity. De itt csak általam ismertebb progik vannak, ilyen rendszer állítgatós bigyuszok nem nagyon... Vagy benéztem vmit? :-(
....Most egyszer mondhatod, hogy vén marha! :-)
[ Szerkesztve ]
Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz polonic #15569 üzenetére
Az a része rendben, fel is raktam okés, csak el akartam raktározni a "tudást", ha később kellene, egy újabb Hard reset után ilyesmi, pl ez, display and touch stb... magától nem rakta fel a teló a HR után, azért nézegettem! Köszi a segítséget! Használt!
-
sereeff
aktív tag
Ma 4 Xbox játék ingyenes!! A wpportal facebookjan vannak linkek! Checkolljátok!
-
sereeff
aktív tag
válasz bitum3n #15778 üzenetére
Nem biztos, hogy ez volt a gond, mert ha a gép be van kapcsolva, s rádugod az USB-t, akkor elindul a töltés, s felébred a teló... Ha úgy csináltad, hogy rádug, majd bekapcs a gépet, na akkor ez a gond!
-
-
sereeff
aktív tag
A WPportal hire szerint a Blue frissítéssel jön wp-re is! Meg sok más!
-
-
sereeff
aktív tag
válasz tybsen #17742 üzenetére
Fura, de nalam is minden okés!! FB be van állítva az én fülön, Facebook alapu csevegés bekapcsolva, minden megjön azonnal! Notifications jönne FB kliensen, de nem kell idegesít, hogy pittyeg a Vilma új képe miatt.
skype tokeletes, Viber tökéletes, wechat tökéletes! Nem értem mi kell még!?? Gyanítom sok esetben a dolgok tulbonyolitása az ok. Tok egyszerűen a megfelelő helyen, és pont.Asrock 970 Extr3 AMD FX81120 Corsair Vengeance 2x4gb kit Scyteh Ninja 3.....Galaxy S20 Plus Watchactive 2
-
sereeff
aktív tag
válasz egykori #17746 üzenetére
Eggyel feljebb leírtam! Nem kell app! Az én csempén belépsz a face-re, s a beallitasok/üzeneteknél bekapcsolod a Facebook alapú csevegést! Mindent ugy kapsz meg, mint egy sms-t!
-
-
sereeff
aktív tag
válasz Laslow #24010 üzenetére
Nem értem, mit szeretnél! Az nem jó, hogy beállitás>jobbra>Kapcsolatok>Listarendezési mód: Utónév vezetéknév: Vezetéknév utónév! Azt teszi előre amelyiket akarod.....
-
-
sereeff
aktív tag
válasz dellfanboy #24356 üzenetére
Ird be, hogy call recorder. Neked sztem a spyrecorder a megfelelő....
-
sereeff
aktív tag
válasz KomloiJenci #25253 üzenetére
Nekem is ilyen volt, de aztán Pc-n kiírta, hogy nem csatlakoztam, hivni nem lehetett, üzenet nem jött. Két napja mintha megint jo lenne....
-
sereeff
aktív tag
Hello! Nagyjából értem, de valaki aki pengébb angolból leforditaná ide? Sok embert érinthet sztem!
http://www.wpcentral.com/suffering-spinning-cogs-issue-nokia-windows-phone-fix
-
sereeff
aktív tag
válasz Alexios #25399 üzenetére
Köszönöm! Akkor jól értettem mindent! De biztosra megyek, mert kell a telefon minden nap!
Mégegyszer köszi!
Lalll! Nwked is Köszi! Épp előtte olvasgattam a blogot, de akkor még nem láttam ezt![ Szerkesztve ]
-
sereeff
aktív tag
-
sereeff
aktív tag
válasz snoopycica #27847 üzenetére
Ugyanott újra aktiválás! Kapsz tök új kódot azt annyi! 😃
-
sereeff
aktív tag
válasz snoopycica #27861 üzenetére
Nyomjad baby!! Őt perc az egész, s kapsz eg gyógyult rendszert!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen