-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
-
őstag
-
Burt1793
veterán
válasz cattus #60020 üzenetére
Nana, azért nehezebbek a nokiák, de nem annyival. Lehet szidni őket, de a ló túloldalára se essünk. Mondjuk a 930nál nem nagyon van túloldala a lónak sajnos. Ha valaki elkezdi szidni én csak ezt csinálom: Azt nem értem, hogy mégis miért szeretem. Valaki magyarázza meg. ha a 630 olyan mint a 930 szarabb kijelzővel és lassabb sebességgel, akkor az ellenségemnek se ajánlanám. Csak ha nagyon nagyon olcsó.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
captainnemo
aktív tag
válasz cattus #58967 üzenetére
A launcher csere az teljesen normális, nyilván a custom rom felpakolása nem. Az iphone-om volt, de azzal más bajom van, és másért is veszik, de ebbe szerintem ne menjünk most bele. Azt gondoltam a windows jó kompromisszum, az iphone, és az android között. Hát majd kiderül, azért zártabb mint vártam, hiszen volt nagyon régen windowsos telefonom még az android előtti időkből és az nyitottabb volt.
Egyébként a 930-ast a kamerája miatt vettem meg, mert mobilban a 1020 kamerája ami jobb nála szerintem jelen pillanatban. Majdnem azt vettem. Még talán az új iphone van 930-al versenyben.
-
joelke HU
senior tag
válasz cattus #58793 üzenetére
Aham, értem, akkor minden rendben végül is. Illetve egy gondom van még. Eddig Gtalkot használtam. WinPhon-on ahogy nézem egyedül a IM+ kezeli. Visszaállítás előtt még lehetett neki egyedi jelzőhangot megadni a beállítások>alkalmazások hangjelzéseinek kezelése menüben, de most már nincs ott, eltűnt. A progi gyári hangjai meg olyan semmilyenek, alig hallhatóak.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
-
egykori
őstag
-
Pozitron
tag
válasz cattus #58361 üzenetére
Igen tudom, de en nem a Onedrive "ingyenes" felhojébe szeretném menteni hanem a sajat felhombe...erre keresek appot
Droidnal is lehetett volna Google drive-ra tolteni, de en annyira nem szeretem ezeket a felhoket, jobb szeretem otthoni tárolon tartani a képeimet.
Arrol nem is beszelve hogy X tárhelyet adnak ezek a fehok amit azert nem nehez kinőni, utána meg fizethet az ember.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz cattus #58123 üzenetére
lol. Újra. Random helyen nyomok egy visszát, és egy rég bezárt lapra dob vissza. Erdekesség, hogy ugyanarra, amelyikre multkor nagyon mondani akar valamit nekem a lux aeternaval kapcsolatban, folyton oda dob vissza
Szerk: Ees megint, mar meg se lep
[ Szerkesztve ]
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
WinPho
senior tag
válasz cattus #58120 üzenetére
A minion rusht például teljesen lefordította. Mármint a nevét. Eddig se fért ki a neve, de most csoda, hogy nem lóg át másik appba.
Nekem tetszik ez a keveredés, angolt tanulok, németet szinten tartok, magyarul meg beszélek. Remélem azért hamarost jönnek az updatek és nem robothangú izé lesz, teljes funkcionalitással.I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
WinPho
senior tag
válasz cattus #58100 üzenetére
Nagyon vicces. Ugye csomóan harakirit követnek el, hogy a hosszú nevek, szövegek kiógnak. Na ez a németnél hatványozottan lóg ki. De amúgy egész jó, csak a Cortana borzalmas (a hangja tiszta robot, szerintem Heidi Klumnak menni kéne szinkronszínésznek. ), de még bőven béta.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
SOAD19
addikt
válasz cattus #57977 üzenetére
Úgy is lehet, hogy pl. Itt a középső szövegrész mellett jobbra-ballra található világosabb, üres sávra duplán böksz, ilyenkor a lap közepére ugrik, majd újbóli alkalmazásával a lap tetején vagy. Sajna, a lap aljára nincs ilyen trükk vagy csak nem tudok róla. (sokszor nem veszi be nálam a lap aljára/tetejére ugrató gombot) Ha a az avatar alá böksz duplán, akkor meg... Nem magyarázom inkább, egyszerűbb, ha kipróbálod.
MOD: most veszem észre, hogy mobil nézetet írtál, én meg teljes nézetet használok.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz cattus #57446 üzenetére
Ok így már látja köszi. Alapból is fent lehetne ez az app.
correctman! Csak neked: [link] egyszerűség, magától érthetőség.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
válasz cattus #57441 üzenetére
Megtörtént és semmi, nem látja. Letöltöttem a fájlok appot és az MP3-at belemásoltam a ringtones mappába. Ha csak gépen oldható meg abból semmi sem lesz, nem nekem kell, akinek kell az űrkörszak lenne.
Magát a csengést én csináltam semmi védelem nincs rajta. Többet is kipróbáltam nem látja.[ Szerkesztve ]
-
válasz cattus #57171 üzenetére
Na az jó lesz. Illetve hol van nálatok az éjszakai üzemmód amikor lejön wfiről, mobnetrő, hálózatról, ergo alszik, de mégis egy mozdulattal felkelthető. Ami miatt nem eszik sokat az akkuból. Bár így sem vészes, de ha lehet növelni az jó lenne.
-
félisten
-
Redneck
nagyúr
-
félisten
-
Lizardman
tag
válasz cattus #56153 üzenetére
Szia!
A Google fiók oké, viszont szeretném szinkronizálni a Microsoft (outlook) fiókkal is a névjegyeket, de NEM lehet. Nem találtam olyan beállítási lehetőség, ami ezt megoldaná, plusz a Beállítások email+fiókok résznél is csak az email-ek szinkronizálása van ott, mint bepipálható lehetőség... :/
-
Statikus
senior tag
válasz cattus #55761 üzenetére
Ha csak a csempe zavar, akkor Upcoming Tile, ha a naptárral is bajod van, akkor először ismerni kellene, hogy mi nem tetszik benne.
3rd party naptárakkal az a baj, hogy nem tud teljes mértékben belenyúlni az oprendszerbe, így nem minden funkció fog úgy működni, ahogy szeretnénk. Pld. exchange naptárbejegyzést nem tud szerkeszteni, újat tudsz készíteni, meg is jeleníti, de szerkesztés már nem megy, csak a gyári naptárral.
-
pzstm
titán
válasz cattus #55421 üzenetére
gyereksarok ki-be kapcsolás kell ha volt lock screen fent, hiába uninstalálltadmost látom ez nem az a hiba...megyek inkább aludni
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
válasz cattus #55350 üzenetére
De, talalkoztam.
Szokatlanul instabil.A kepeknel a kedvenceket a mai napig nem mutatja normalisan, a live tile viszont mar az osszes kepet valtogatja, miutan kijeloltem egyben az osszes kedvenc kepet es ujra a kedvencekhez adtam. De volt, hogy be se toltotte a mappat.
A wifi es bt es gsm modul meg mindig instabil, ha adatforgalomrol van szo, van, hogy eldobja, csak nem jelzi(?), a szolgaltatas restartja megoldja altalaban. Gyanus nekem meg a hatlapi erintkezopar, a vezetek nelkuli toltes mellett ugye az antenna is a hatlapon van, ha jol emlekszem, esetleg ezzel lehet erintkezesi problema.
A random restart eddig 2 alkalommal fordult elo, ismeretlen indok.
Cortana nem tud wifin keresztul alkotni (itt gond lehet az account regiojaval, csak pfd-s, magyar ms accounttal probaltam, a telon us-re allitva)
Eddig nagyjabol itt tartok, ezek meg csak aprosagok, de mar gondolkodom, hogy sima gyari rendszerrel megnezzem, mennyire jelentkeznek ezek a problemak. Kiugro merulest, egyeb, a mukodest durvan akadalyozo problema nem merult fel, csak aprosagok.Everybody lies.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Akku: 100%, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest