-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
no1r
őstag
válasz ZavaBalazs #71398 üzenetére
735 dobozában is sima töltő volt, nem USB-s átalakítós
a gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
ZavaBalazs
őstag
válasz Plazmacucci #71395 üzenetére
annyira nem lol, olcsóbb telefonnál szeretnek spórolni amin lehet, hogy lejjebb lehessen nyomni az árat, gondolom egy egybeépített töltő is olcsóbb, mint egy usb kábel + átalakító.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
donmackó
addikt
válasz w.simmons #71396 üzenetére
MMS
APN: mms
username: mms
password: mms
MMSC: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy: 212.51.126.10:8080Illetve a t honlapjáról:
Name
T
-
Mobile MMS
APN
mms
Proxy
<not set>
Port
<not set>
Username
mms
Password
mms
Server
<not set>
MMSC
http://mms.t
-
mobile.hu/servlets/mms
MMS proxy
212.051.126.010
MMS port
8080
MCC
216
(honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre
kerül)
MNC
30
(honos hálózat esetén autómatikusan kitöltésre
kerü
l)
APN type
mms[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
w.simmons
csendes tag
Sziasztok! Valaki meg tudná adni a t-mobile-os mms beállításokat mert se fogadni se küldeni nem tudok.
-
félisten
-
D4ni
őstag
válasz Plazmacucci #71393 üzenetére
Az 532-höz nincs gyári kábel szerintem
"Fujigama? Nem ismerem ezt a márkát. - Csak kívül Fujigama, belül Sony "
-
félisten
-
donmackó
addikt
válasz betegphiu #71391 üzenetére
Szerintem töröld a driverét, rebootolj majd dugd rá a telót. Adatkábel biztos hogy jó (törés, szakadás, érintkezés hiba stb.).
Total commanderhez meg ez kell -> MTP mód használata Total commanderrel.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
betegphiu
senior tag
Sziasztok.
Olyan gondom van,hogy hiába dugom rá az 532-es lumiát a pc-re, nem látja sem filekezelő,sem totalcommander. Viszont az eszközkezelő látja,de sárga felkiáltójel van ott.
Ha rányomok a hibajavításra, nem csinálja meg.
Esetleg kell valami progi hozzá? Mert win8.1- en nó volt,de win10 nem akarja.Köszi előre is,üdv.
-
DaWe94
senior tag
mennyire érné meg egy 535-öt, 925-re váltani? kezdek agybajt kapni a kijelző csodás felbontásától ehhez a mérethez, meg hát a kamera sem utolsó szempont...
-
junior11
veterán
Egy kis statisztika [link]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
tomboy0013
veterán
válasz Burt1793 #71378 üzenetére
Most nagyjából 100 kép és 6 rövidebb 4K videó van a telefonomon, rádugtam, megnyitottam a mappát és kb 2-3 másodpercet töltött és belistázott mindent ami azonnal megnyílik ha rámegyek. A képek kb. fele Rich capture-rel készült illetve nagy felbontású minden 2. kép mert mindig úgy csinálom, hogy fullos kép is legyen amit majd később szerkeszthetek. És ez a lent látható Acer Switch 10-zel produkálta USB 2.0-val. Nem tudok mit mondani arra, hogy neked lassú. Hidd el nincs okom kamuzni, engem rohadtul zavar a lassúság és panaszkodnék ezerrel ha lassú lenne, de nem az. Épp a lassulások elkerülése miatt választottam anno a WP platformot is és amiatt tartok ki még mindig mellette. Ha bármi csak egy minimálisan is akadozik az engem már felbosszant és zavarja a szemem. De hát se a telefonnal se az adatátvitellel nincsenek gondjaim. Ragozhatjuk még ezt hozzászólásokon keresztül de nem lesz másképp akkor sem.
[ Szerkesztve ]
-
Gery1987
őstag
válasz dewil666 #71370 üzenetére
Szia! Annyit lehet tudni, hogy mely készülékek melyek első körben megkapják.
Ezek a következők:
Microsoft Lumia 435, 532, 535, 640, 640XL.
Nokia Lumia 930 és 830.Ennyi. Ergó az összes MS név alatt kijött készülék és a legutolsó csúcs Nokia-k. A többiek 2. v akár 3. körösek is lehetnek. Illetve ugye kiesnek a 4GB belső tárhelyesek.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
-
silboy
aktív tag
HERE Drive+ -t lehet valahogy állítani,hogy milyen szempont szerint navigáljon (leggyorsabb,legrövidebb,legegyszerűbb,stb.)?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
Burt1793
veterán
válasz tomboy0013 #71377 üzenetére
Amikor már megjelentek a képek ikonjai rögtön megnyílik a kép, de az ikonokat percekig húzza be, pedig usb3as kábelt használok erős gépen, usb3as porton.
-
tomboy0013
veterán
válasz Burt1793 #71376 üzenetére
Én a Win10 telepítése előtt egyáltalán nem indítgattam újra mégsem lassult, ez elmondható volt a 920-ról is. Pont ezért szeretem ezt a platformot, csak használni kell és normálisan működik. Nekem is vannak nagyméretű képeim. A videókat lassan tölti be de a fotókkal nincs gond. Biztosan én vagyok különleges, hogy gond nélkül funkcionál a 930-am, kivéve a mikrofonos dolgot.
-
Burt1793
veterán
válasz tomboy0013 #71365 üzenetére
Én sose indítottam újra, így 2-3 havonta belassult, azaz több volt a betöltés felirat. Nekem sok 20 mp-es kép volt rajta, illetve tele volt zenével is, várni kellett.
-
dewil666
őstag
válasz confuser #71373 üzenetére
Október első felére emlékszem pontos dátummal. Csak azt nem tudom hogy hol olvastam. Már a tavaszra ígérték azután nyárra, majd őszre. Most hallani olyat hogy az idén nem jön?! Ez nem tolódás?
[ Szerkesztve ]
KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
MODERÁTOR
válasz kovacsroli #71371 üzenetére
Google vagy outlook fiók a legegyszerűbb megoldás, ahogy írták is.
-
dewil666
őstag
Sziasztok!
Azt lehet tudni hogy mikor kapják meg hivatalosan a lumiák a wp10-et?
Van már konkrét dátum vagy megint tolódik?KLÍMA és villanyszerelés, telepítés, karbantartás! dewil666 felhasználónak 270, 940 (régi) pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! Motoros üdvözlettel ! ! ! Ne vezess olyan gyorsan hogy az őrangyalod lemaradjon!
-
spider80
őstag
válasz kovacsroli #71368 üzenetére
Telefonon sehogy. Nem jó outlook, vagy google fiókba?
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
kovacsroli
senior tag
Sziasztok,
szeretném az összes névjegyemet sim kártyára másolni, hogyan tudom ezt megtenni? 735
Ha hülye vagy az olyan mintha meghalnál. Te nem érzed, csak másoknak fáj.
-
enginev3.0
félisten
Bosszantóan lassu mappa betöltés márpedig jelen van gépen
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
SOAD19
addikt
Nálam is jelen van, ez, hogy lassan tölti be a képeket, igaz nálam akadnak 10 megás képek is, bár néha átteszem őket a gépre, és a telefonon, csak az 5 MP-eseket hagyom.
Sokszor, ha kell pár kép a telefonról, akkor mailben elküldöm magamnak, sokkal gyorsabb így. -
tomboy0013
veterán
válasz Burt1793 #71353 üzenetére
Én még nem találkoztam közel 1 év alatt semmi lassulással 930-nál, nemtudom a tiéddel mi lehet a probléma. Meg nekem tableten azonnal tölti be Win10 alatt a képeket, ez 8.1-gyel sem volt gond.
Az alkalmazáshiány meg nem rendszer hanem fejlesztő és felhasználó hiba. Ettől még nem lesz rossz a rendszer, maximum néhány embernek gyér az alkalmazáskínálat. Idővel orvosolva lesz. -
MrCsiT
addikt
válasz correctman #71355 üzenetére
Azért ekkora semmit írni egy hsz-re ontopic-ként, ehh..
Azon, hogy feldug egy eszközt Windowshoz USB-n, és az lassú, mégis mi a "user error"?!
Burt1793: nem kellene a fél netet a telódon tárolni az 512GB-s mem.kártyán, és akkor gyorsabb lenne? ..ezen túl, egyébként simán lehet valami driver probléma is. Mintha lenne valami szinkronizálós segédprogram a Lumiákhoz win alá (talán egyszer, véletlenül feltettem), próbáld meg feltenni, hátha telepít valami drivert. Nálam Win 8-nál volt ilyen egy idő után, de nem jöttem rá, mitől.
Esetleg, ha tudod, töröld az eszközt az eszközkezelőnél, és következő csatlakoztatáskor felismeri újra, akkor ismét kap drivert, lehet, jobban megy majd a windows-nak a telepítés.[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
dangerzone
addikt
Sziasztok. Van egy lumia 735 telom. A gondom az vele, hogy hiaba van benne egy micro sd, meg 2 giga ures hely magan a telefonon, nem indul el néhány program, egyből kilepked, fenykepezesnel meg kiírja, h nincs elegendő hely. Ez mitol lehet?
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz ZavaBalazs #71357 üzenetére
Nem ismerem ennyire a Lumiákat, a 930-at messziről felismerem, a többi 520-as.
-
Morris
veterán
válasz AxBattler #71348 üzenetére
Én is megtapogattam mindkettőt. A sima 640 szvsz jobbnak tűnt. A 640xl túl nagy ahhoz a felbontáshoz. Ott már elkelne a fhd. Ezzel viszont ott tartunk hogy 1520, ami már újonnan nem kapható.
csacsi67: Ennyire nem nyúlnék bele. Nem értek hozzá, elb*szni sem szeretném.
A sima 940 tényleg tökéletes készülék lenne. A méret tökéletes. A felbontás ehhez a kijelzőhöz egy kicsit sztem túlzás. Akku szintén tökéletes. Viszont az ár (ha igaza lesz a verebeknek) megint kiábrándító.
Kollégám most cserélte le a note5-öt egy iphone 6plus-ra. Ennyi pénzért már inkább én is a szifont venném és nem a 940/940xl-t.
[ Szerkesztve ]
-
ZavaBalazs
őstag
válasz correctman #71355 üzenetére
azt ne mondd, hogy neked pikk-pakk betöltenek a képek, és mi basszuk el?
Burt: mostanság pl velem leginkább 635 / 735 jön szembe, és mint fentebb is írták, több gazdag EU-s országban is vagy második, vagy nagyon szoros harmadik a WP az iOS mögött. simán el bírom képzelni, hogy ha EU mínusz GBR-t nézzük (mert hülye angolok, angol hülyék) akkor összességében is 2. helyen áll a WP ebben a térségben.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
Burt1793
veterán
válasz tomboy0013 #71320 üzenetére
Nem csak a rendszer számít, hanem az alkalmazások is, amik rajta futnak, sőt...
A 930 is be-belassult, újra kellett párszor indítani, ezt is lehet takarítani (persze nem a ram cleaner programokkal, hanem kézzel, kis hozzáértés kell), de nem biztos, hogy kell majd, mert ez már nem a 2.3, hanem az 5.0.2. Ha nem válik be, lecserélem, nem téma, amúgy nagyon jónak tűnik.Miért van az, hogy a 930-at gépre dugva a képeknél, zenéknél hosszú a töltés, míg mondjuk a droidos A5-ön minden azonnal nyílik, töltődik? Valami szar a PC-n lévő W10 beállításaiban? Más a csatlakozási mód?
930-on mire betölti az összes fényképemet, eltelik 5 perc.(#71351) csabi94: Annyi 520as van, mint égen a csillag, 2 fillér és világít... de mindegy is, mert gazdagabb országokban a wp a harmadik.
[ Szerkesztve ]
-
csacsi67
addikt
válasz Morris #71340 üzenetére
Van megoldás rá csak egy kis hozzá értés kell hozzá elrontani nem tudod .Ez a modszer természetesen a az rm meg a finn product kod más enyém is T- nekem finn euros sw van fent. [link]. Azért vannak olyan programok ami nem hardweres hiba a halott telefont is fel lehet éleszteni. De mi elött belekezdesz szedd le az eredeti T sw-t mert ha valami kavar lenne csak ugy tudunk lelket verni bele.
-
csabi94
őstag
válasz ZavaBalazs #71350 üzenetére
Itthon a WP megelőzi az iOS-t...???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Formula-1
- Google Pixel topik
- Napelem
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gaming notebook topik
- Autós kamerák
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- PlayStation 5
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest