- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
- iGO Primo
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
savoo
addikt
válasz hülyegyerek #34698 üzenetére
Mert kocsog a kugli. Így jó?
-
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #34698 üzenetére
nem tudom, de van más ötleted rá?
régebben másnak is volt ilyen problémája és az időzónákakkal/téli-nyári váltással kapcsolatban állítgatott valamit és megoldódott
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
MODERÁTOR
válasz hülyegyerek #34695 üzenetére
szerintem hamarosan helyreáll, amint állítunk az órán
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
ZCoyote
őstag
Asszonynak vettem egy Nokia 525-öst. A Google naptárral szinkronizál a telefon. Ha a telefonon lévő naptárban beállít egy időpontot, a beállítottnál 1 órával korábbra áll át mondjuk az emlékeztető. Ha a Google naptárban állítja be akkor helyesen szerepel a telefonban is az időpont.
Mitől lehet ez?
Romani ite domum.
-
nyesix
senior tag
Sziasztok, hogy tudom kikapcsolni a T9 szótárat?
koszi
-
Kasya
nagyúr
-
spider23
aktív tag
Üdv!
Többször akartam már kérdezni, de nem jutottam odáig sosem. Az mitől van, hogy amikor egy üzenetet gépelek megjelenik a kívánt szó de nagy betűvel akarja írni pedig nem mondat kezdetén van a szó. Elég idegesítő hogy rá kell nyomni a szóra amit beírta 1x hogy ne javítsa nagy kezdőbetűsre...
Vagy én csinálok valamit rosszul esetleg? -
MongolZ
addikt
válasz Statikus #34685 üzenetére
windows phone developer center
Kell hozzá egy MS acc. Néhány hónapja néztem utoljára, akkor 20$ volt (+15% ÁFA) az egy éves regisztráció (WP + Win8).
[ Szerkesztve ]
-
-
Sofian
őstag
facebook messenger továbbra sem jelez nekem live tile-on illetve notification sem jön.. valakinél csinálja még ezt?
-
Azazael
aktív tag
-
consono
nagyúr
válasz Statikus #34668 üzenetére
Nekem L520-on van hasonló problémám egy Parrot kihangosítóval, hiába hangosítom teljesen fel, autópálya tempó mellett már alig hallani bármit is...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Statikus
senior tag
Sziasztok,
nem biztos, hogy WP hiba, de hátha más is találkozott már ilyennel.
Nokia BT headsetet használok, iszonyat halk a L 920-al. Alig hallható.
Kipucoltam, nem koszos, nem poros a hangszórónál.Korábbi Nokia N8-al tökéletesen használható volt.
Van valakinek hasonló tapasztalata, vagy megoldás rá?
-
TDAVE
újonc
Sziasztok. Egy olyan problémám van hogy nem tudok xboxos játékokat letölteni,vásárolni a piactérről. Mikor megvettem a telefont minden jól működött és elmúltam már 18-is. Tehát az is be van állítva. Néhány hónapja ügyesen kitalálta a Microsotf hogy módosítja az xbox live fiók felhasználói adatait. Innentől kezdődtek a problémáim. Ugyanis azóta nem tudok vásárolni. a gépen próbáltam módosítani mindent az adatokat átnéztem. A családi felügyelet hez nem vagyok hozzátársítva,se korlátozva mégsem megy. Többekkel beszéltem és nekik nem volt és nincs ilyen problémájuk. Tudan valaki segíteni nekem ? Nagyon megköszönném ! Már nagyíon ideges vagyok mert nem tudom mi a baj mindent megpróbáltam de semmi se jó. Köszönöm előre is !
-
Sofian
őstag
válasz hülyegyerek #34663 üzenetére
Én sem tapasztaltam ezt egyetlenegy droidos eszköznél sem. Vagyis lehetséges hogy füles csatlakoztatásánál leveszi a hangerőt a média esetében, de ott nem feltűnő hisz nem csak egy hangerővezérlő van.
-
aero.
veterán
válasz hülyegyerek #34651 üzenetére
Nekem volt, meg a CM-ekben is benne van. Lumian eddig 3x ha elojott felev alatt.
-
Воланд
titán
válasz littlelion21 #34658 üzenetére
lustak voltak mast beletenni. a t-nel pl szurke van.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
littlelion21
addikt
A Yodafone-os 520-on miért csak 20 csempeszín van? Mert a szolgáltatói a piros lenne, az meg úgyis van?
-
Dave™
nagyúr
válasz hülyegyerek #34653 üzenetére
A független Lumia 800-akon Nokia kék volt a 21. szín, míg az én T-semen a nem túl szép szürke. De úgy látszik nem következetes a dolog.
-
btudos
nagyúr
válasz hülyegyerek #34653 üzenetére
Független HTC 8X-en a telefon színéhez igazodó csempeszín a 21, szóval nem kéne hozzá szolgáltató, csak gondolom a független Nokia sw nem használja ki ezt a lehetőséget.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
Dave™
nagyúr
Illetve még egy kérdés hirtelenjében: Lumia 800-on 21 csempeszín volt, a 21. a gyártói vagy operátori saját. A független 920-on elvileg egy Nokiás kéknek kellene lennie a 21-nek, nem? Ehhez képest csak a 20 gyári van. Vagy ez csak WP7-nél volt így?
-
Dave™
nagyúr
Tegnap a night shopping akció keretében sikerült vennem a MM-ban egy Lumia 920-at 76500-ért Csak a Lumia 925-nél jelzi ki a névjegy alatt, hogy Lumia Amber (sárgán) vagy Lumia Black (feketén)? Mert frissített tegnap sokat, és vártam ezeket, mert nem ismerem a verziószámokat, de nem akart megjelenni. Onnan tudom, hogy black van rajta, hogy mennek azok a Nokia alkalmazások, amiknek ez előfeltétele.
jockas: köszi!
savoo: ott se jelzi, néztem De frissítem az appokat is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz CyberPunk666 #34639 üzenetére
Nekem is kb realtime kapja a telo az uziket.
A hangeros tortenetrol mit lehet tudni? Mikor/mi alapjan dobja fel a "tanacsat"? Igaz, nekem 17re szokta levagni tan.
(20on hallgatok zenet, a bt headset epp megfelelore erosit ha azon max a hang^^)[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
WinPho
senior tag
Imádom, mikor egy metal vagy hard rock számnál 28-as hangerőn előugrik a kis figyelmeztetés és leviszi a hangot 14-re. Kemény akarok lenni, de a telefonom nem engedi.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
jockas
senior tag
válasz CyberPunk666 #34636 üzenetére
Átmeneti vagy csak szokásos...
Én ma kapcsoltam be egy kis időre a beépített chatet és ment (Telenor)...úgy vettem észre, hogy volt ugyan pár perces késés, de ment.
-
CyberPunk666
senior tag
Ma már nem jöttek a beépített üzenetkezelőben a facebook üzenetek (vodafone).
Ez valami átmeneti hiba, vagy innentől csak az új használható, és már a 8.1 előtt lelőtték a beépítettet?
-
consono
nagyúr
válasz Giovan! #34632 üzenetére
De mi ebben a feltörés? Sima dev unlocknak néz ki, amit bárki csinálhat egy App Studiós regisztrációval. 2 xap telepíthető vele, persze ez leginkább a saját megírt programjaid tesztelésére van.
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Giovan!
addikt
Valaki próbálta már ezzel a módszerrel feltörni a rendszert?
Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Giovan!
addikt
Üdv mindenkinek!
WP jailbreakről találtam egy elég érdekes videót: http://www.youtube.com/watch?v=Y4_LMSwbam4
A portugál beszéd ne zavarjon senkit,video leirásában van a lényeg...Namost ezt meg lehet szerintetek valósitani?Speak softly and carry a big stick, you will go far.
-
Jamby18
senior tag
Csináltam egy outlook-os fiókot, freemailbe meg átirányítottam rá... köszi
-
Jamby18
senior tag
Hali! Azt valahogy meg lehet oldani 520-on, hogy a freemail-re érkező levelekről is kapjak értesítést? A gmail-t sikerült beállítanom a Beállítások->Email+ fiókok->Google Mail-nál, majd kitűztem kezdőképernyőre. De a freemail nem tudom mihez tartozik (más fiók POP,IMAP)??
köszi
-
Kasya
nagyúr
válasz WinPho #34604 üzenetére
Otletes
Nem tudjatok mitol lehet, hogy neha egyszer csak elfelejt szinkronizalni az email? Ha belepek, akkor vagy csak kapcsolodni probal, vagy nem ir ki semmit (talan neha napra kesz-t is ir, de erre nem eskuszom). Se Gmail, se Outlook (osszevont) nem szinkronizal ilyenkor...vagy valamikor csak az egyik.
Egy telefon restart megoldja a dolgot, de eleg kellemetlen, ha csak fel nao utan veszem eszre, hogy egy fontos emailrol lemaradtam... -
cellpeti
nagyúr
üdv
50k körül milyen wp8as telót ajánlotok?
Tigris, tigris, csóvafény...
-
csipszikutya
senior tag
válasz SpongyaBob #34616 üzenetére
Akkor megint meg kell várnom, hogy ingyenes legyen, hátha.
Köszi! -
SpongyaBob
veterán
válasz csipszikutya #34615 üzenetére
Pont az Angry Birds az egyik olyan játék aminek külön verziója van 7.8 és 8 alá is. Sajnos megint meg kell venned.
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
csipszikutya
senior tag
Sziasztok!
A napokban fogok 7.8-rol 8-ra váltani.
Amikor ingyenes volt az Angry birds letöltöttem. A kérdésem, hogy ha én majd letöltöm a 8-ra is akkor is ingyenes lesz vagy fizetnem kellesz érte majd?Köszi
-
veterán
-
veterán
Előttem ~800 oldal kinyomtatott anyag van a szakdolgozatomhoz kapcsolódóan, közben az sql compact se szeret...
De nekem lumia 800am van, ugyan hogy jutna eszembe a fogyasztás monitorozása az akksifigyelő appról? Nekem ott van erre a nokiás diag, aztán csókolomEverybody lies.
-
savoo
addikt
válasz T.Peter #34599 üzenetére
Hát srácok, nekem ez volt egyértelmű, nem kell mindig ilyen nyakatekerten gondolkodni.
Oppenheimernél még megértem, biztos fárasztó lehet a sok sötét akik még mindig nem értik az első ajtón való felszállást, és rikácsolnak ha nem nyílik egyből az ajtó..
Nade Crytek veled mi van?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Windows 11
- Interactive Brokers társalgó
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest