- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Snapdragon lapkára épülhet a következő Samsung strapamobil
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Ismét E-ink kijelzős telefon-frissítés a Hisense-től
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz Oppenheimer #35698 üzenetére
Te háborúban állsz a Here cuccok ellen, azért ilyen.
A Transitra meg szerintem most egy darabig nem kell hagyatkozni, mire a BKK érdemi adatbázist fog generálni, el fog telni pár hét, a legutóbbi nagy átszervezés tapasztalata alapján.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
hülyegyerek
addikt
válasz Oppenheimer #35698 üzenetére
Semmy ilyesmiről nincs szó, igazából a Nokia neve fel sem merült. Itt a maps vs here drive dologra gondolva tettem fel az előző kérdésem.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
hülyegyerek
addikt
válasz Oppenheimer #35693 üzenetére
Ez még mindig a több éves képernyőmentésed Lumia 800-ról, vagy most tervezte ezt neked ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
no1r
őstag
srácok, régebben olvastam hogy van egy egyszerű, gyors és jó program a telefon által nem támogatott videók átkonvertálására... nem akartam szöszölni a keresgéléssel, nem tudná valaki megmondani mi is volt az?
mkv-ról lenne szóa gúny a győztesek kiváltsága - https://www.instagram.com/nimrodnyul/
-
Воланд
titán
en ha beirom az utvonaltervezo a moszkva teret, akkor a szell kalmant is felhozza talalatnak....
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Sofian
őstag
A BKK a 4-es metró indulása miatt befrissítette a gtfs adatbázist, aminél ez a hétvége erősen hibásan lett feltöltve ezért ezen a hétvégén a Google Maps is és a Here Transit is használhatatlan útvonalakat dob.
Hétfőtől már ok.. bár gondolom ez sokakat nem vigasztal.
[ Szerkesztve ]
-
Oppenheimer
nagyúr
Here transit szerint gyorsabb ugy menni a millenarisra, hogy a 2-es metróról leszállok a délin es gyaloglok 15 percet, mintha lezsallnek a Széll Kálmánon ( amit o Moszkvának ismer) es gyalogolnek 5 percet. Nagyon okos.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
desolator
senior tag
válasz Воланд #35662 üzenetére
Ami igazán tettszik:
Action center
Pull down to close apps in multitask
a háttér változtatást pedig használat után fogom eldönteni, hogy bejön-eViszont amit továbbra is nagyon hiányolok, és egy két régi concept-en láttam is, az az akku töltöttség %-os kiírása. Ahogy nézem azt most elvették. Nem értem miért, pedig akkor végre nem kéne mindenféle third party appokat használni rá
Mostanában annyit járok dolgozni, hogy kezd lassan az ivás rovására menni...
-
Kbali
nagyúr
válasz Partyface007 #35680 üzenetére
Cégek nem 8-ra állnak, hanem hétre.
-
T.Peter
őstag
Wpcentral-rol egy hsz:
An animating background would also be pretty cool.Komolyan, egyre jobb dolgokat tud kitalalni egy-egy user. Szerintem mar a hatteren valo csuszasa a csempeknek is zavaro, o meg meg animalna is...
-
-
Partyface007
őstag
válasz Воланд #35670 üzenetére
nem értem én az MS-t....
ez kb úgy néz ki mint desktopon az aero felület (kb ahoz tudom hasonlítani) azt kivették win7 felett a desktop vonalon erre az egységesség nevében wp 8.1 megkapja ezt a hasonló fícsört :-)
a start menü-t amiért nyivákol az egész internet bezzeg nem rakják vissza még most se amikor lejár az xp támogatása és nagyon sok felhasználó (köztük nagyon sok cég) hiányolja a 8/8.1-ből ......
-
btudos
nagyúr
válasz Partyface007 #35673 üzenetére
Pont ez a jo, hogy nem kell, mert a 8X-nel egyelore nem vagyom tobbre. Az unalom meg hulyeseg, nem az izgalmi faktor miatt hasznalok egy telefont, hanem mert tudja amit elvarok, es ugy ahogy azt elvarom.
-
Integrale
veterán
Ha még nem lett volna. Alig várom, hogy betegyek oda egy fekete képet.
woland_y2k: Látom, látom. De ez angol, nem kandzsik
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
catroot
veterán
Na, a beton stabil wp-n összesz.rta magát a hívásazonosítás. Senkinek sem írta ki a nevét híváskor (plusz csengőhangot sem tett be, képet sem). Restart segített csak.
Másnál volt már ilyen?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Воланд
titán
Another WP8.1 video showing start screen customization and background images
mondtam en, hogy ilyen lesz.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz Oppenheimer #35664 üzenetére
dev device, kitudja mikori verzioval.
-
Воланд
titán
-
Partyface007
őstag
válasz Partyface007 #35659 üzenetére
mivel külön fizet 4 évet a here license-kért nem látom akadályát hogy ne tehetné ingyenessé....
de nem vagyok jogász....
szóval passz
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35659 üzenetére
http://i.nokia.com/blob/view/-/3006738/data/2/-/Proxy-materials.pdf
-
Partyface007
őstag
válasz btudos #35658 üzenetére
és mi a megbízható akkor? :-)
ez jó lesz?
http://www.microsoft.com/en-us/news/press/2013/sep13/09-02announcementpr.aspx
Nokia will retain its patent portfolio and will grant Microsoft a 10-year license to its patents at the time of the closing. Microsoft will grant Nokia reciprocal rights to use Microsoft patents in its HERE services. In addition, Nokia will grant Microsoft an option to extend this mutual patent agreement in perpetuity.
In addition, Microsoft will become a strategic licensee of the HERE platform, and will separately pay Nokia for a four-year license.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
válasz Partyface007 #35657 üzenetére
Magyar hirekbol taplalkozol, amiknek jo resze felreertelmezett forras eredmenye.
-
Partyface007
őstag
válasz Воланд #35656 üzenetére
http://www.hwsw.hu/hirek/50871/microsoft-nokia-felvasarlas-lumia-windows-phone-okostelefon-piac.html
"Eközben a Microsoft a tulajdonossal megegyező jogokat gyakorol a Here fölött, így házon belül készítheti a Windows Phone-os vagy Windows 8-as alkalmazást, mozgásterét az egyezség szerint a finnek nem csorbítják majd."
szóval passz...
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35655 üzenetére
nem. csak tiz evre elore kifozeti a licenc dijakat. ez nem kizarolagos es a fejlesztessel sem o fog foglalkozni.
-
Partyface007
őstag
válasz Воланд #35654 üzenetére
miért nem úgy van minden szabadalma az ővé lesz 10 évig?
http://hvg.hu/tudomany/20130903_megveszi_a_microsoft_a_nokiat
a redmondi cég megveszi a Nokiát, annak készülékgyártással és szolgáltatásokkal foglalkozó részeit is. Az üzlettel a Microsoft 10 éves tartósbérlet szintjén hozzájut a finnek teljes licencportfóliójához és térképeihez is.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35653 üzenetére
nem kerul az ms kezebe.
-
Partyface007
őstag
válasz consono #35648 üzenetére
akkor viszont nem látom értelmét hogy leállítanák a wp-s vonalat már csak azért sem mert hamarosan az MS kezébe kerül a here drive is :-)
ennek kapcsán amúgy nem lepne meg ha a Microsoft kiterjesztené a here drive+-t ingyen minden wp telefonra... ezzel is növelve a platform népszerűségét....
[ Szerkesztve ]
-
moleculez
veterán
Azt nem lehet megoldani, hogy a Galleria ne szedje le a fb albumokat? (a fb-t szeretnémegtartani a chat miatt). Ha teló/wp irányából nem megoldható, fb-n letiltani valamit esetleg?
[ Szerkesztve ]
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
consono
nagyúr
válasz Partyface007 #35647 üzenetére
De tartalmazott Úgy emlékszem csak azzal a kikötéssel hagyták jóvá, ha nem olvasztja be, hanem önálló entitásként megmarad a cég, legalább is valami átmeneti megállapodás volt...
"Mechazilla has caught the booster."
-
Partyface007
őstag
válasz Oppenheimer #35635 üzenetére
én spec azon se lepődnék meg ha teljesen leállítanák a waze fejlesztését minden platformon (mármint a wazét mint márkát kivonnák a forgalomból) és integrálnák az egészet a google maps-be...
nyilván ez csak akkor lehetséges ha nem tartalmaz valami kitételt a vételi szerződés erre vonatkozóan.....
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
Valaki nemreg írta, hogy duplikalja a zeneszamokat a telefonja.
Nekem is ez volt a problémám, SD formazas nekem sem oldotta meg, visszamasolas utan ugyan ugy duplikalta.
Bevittem Care-be, lefrissitettek a gyari szofttal, es azota tokeletes.HR utan működnie kell, az megoldja, a dolgaid sem vesznek el a HRutan, mert szinkronizál a felhőbe mindent."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Alexios
veterán
-
Воланд
titán
válasz Alexios #35639 üzenetére
nem lehetett azt mondani a fejlesztoknek szeptember, hogy ok sracok megvesz minket az ms, ugyhogy amig nem zarul le az akvizicio, addig ne csinaljatok semmit.
-
Воланд
titán
Forget Lumia Blue, WP8.1 screen shots reveal Lumia Cherry Blossom Pink
ahogy nezem atalakult a settings, de mindjart lefordittatom az ocsemmel.
-
consono
nagyúr
válasz Oppenheimer #35635 üzenetére
Remélem nem, a landscape mód még nagyon kellene bele... Már az első verzió is jóval azután jött ki, hogy a Google megvette őket, remélem, ha lassan is, de tovább fejlesztik!
"Mechazilla has caught the booster."
-
Oppenheimer
nagyúr
Szerintetek a waze app fejlesztését wp-re le fogja állítani a Google?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
david233
csendes tag
válasz total90 #35629 üzenetére
Egyik ismerősömnél volt ilyen jellegű probléma, nem biztos hogy ez a megoldás de érdemes megnézni. Ha több windows-os telefon van egy előfizetéshez rendelve akkor előfordulhat olyan hogy a 2. telefon az úgymond "családtagként" van kezelve. Vagyis az első telefon store-jában kell az engedélyeket megadnod a családtagod számára. Nevezetesen a store hozzáférést, azt hogy miket tölthet le stb stb. Itt tudod ezeket a beállításokat elvégezni: http://www.windowsphone.com/hu-hu
Tehát az a lényeg ha több windows phone van akkor lesz egy ami az elsődleges és ahhoz kell a többit "családtagként" hozzárendelni.
-
aDic
tag
válasz Воланд #35603 üzenetére
Csak, hogy megkavarjam az elméletet.
Én egy hónapja kaptam a céges telefont és akkor regisztráltam egy outlook-os fiókot csak a telefonhoz, mert nem akartam összekapcsolni más postafiókommal.
Nekem van üzenetelőzmények mappa és benne is van az összes email és sms, amit erre a telefonra kaptam, ill. küldtem. -
total90
veterán
Hi,
Adott egy WP, uj, uj live accountal es minden jo, szinkronizal naptart, e-mailt, de a Store nem megy. Azt irja allandoan, hogy nem elerheto.
Ez mitol lehet?Ha nincs jó, ló a szamár is.
-
Dinter
addikt
Ie-ben ellehet menteni Offline modba weblapokat?
-
mrhitoshi
veterán
válasz Integrale #35622 üzenetére
Amiről a kép készült, ott a zeneszámok szerint van rendezve, nem előadók szerint.
De mind ez lényegtelen, mert az ismert előadókat is rosszul teszi be. Szerintem az lesz a probléma, hogy több betű jelenik meg, mint pl.: az í vagy az ö, és ezt valahogy nem tudja kezelni. Kicsi, de fatális probléma. Megpróbálom úgy, hogy angolra állítom a nyelvet, hát ha megszűnik ez a jelenség.Szerk.: ami viszont röhejes, hogy a Nokia zenelejátszójával nincs ilyen probléma.
(#35607) woland_y2k : Köszi!
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Jofi81
őstag
válasz Воланд #35517 üzenetére
Váltottam régiót, de semmi változás az áruházban, se telefonon, se böngészőben. Továbbra sem érhető el az Xbox Music és a Nokia MixRadio, az árak forintban vannak. Kell neki valamennyi idő vagy valamit rosszul csináltam? A telefonban is át kellene állítanom a területi beállításokat?
-
-
mazsi70
senior tag
válasz hülyegyerek #35609 üzenetére
Én is azt használok és működik .
Nyilván akinek a szenzorméret a fontos, az fullframet vesz. (igazából az apsc létét nem tudom értelmezni)
-
mrhitoshi
veterán
válasz Воланд #35601 üzenetére
Értem. Köszönöm!
Újabb kérdés: Itt megemlítenek egy programot, a Nokia Zene (?) appot. Ez fent van még Marketen ? Én nem igazán találtam.
Illetve ez mitől van ? [link]
Az egész el van csúszva, és eléggé idegesítő. Át kellene tenni angolra a nyelvet ?(#35604) Dave™: Valahogy.. Egyébként a WP7 sem volt rossz, csak felhúztam magam azon, hogy egyszerűen már nincs semmi támogatás.
[ Szerkesztve ]
PS4
-
Воланд
titán
válasz Partyface007 #35602 üzenetére
mert ezt a beallitast mar egy par honapja kivettek. nekem meg be volt kapcsolva a kezdetektol fogva.
-
Partyface007
őstag
válasz Воланд #35599 üzenetére
ööö
most megnéztem (outlook.com-ra bejelentkezve) a régi gmail-es fiókomat ami ugye egyben live fiók is és mellesleg össze van rendelve a régi skype-os fiókommal ott sincs ez a funkció illetve van egy 1 éves outlook.com fiókom amit ténylegesen levelezésre használok ott sincs....
szóval értem én hogy egy hete kaptál e-mailt hogy ezt kiveszik de akkor azokban miért nincs? :-)
-
Воланд
titán
válasz mrhitoshi #35600 üzenetére
nokia maps-ben lehet vele cimeket menteni, azokat igy at lehet egyik keszulekrol a masikra vinni, meg a nokia mixradiohoz is az kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Honor X6b 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Oppo Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!