- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Yettel topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- MIUI / HyperOS topik
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
x1port
addikt
Ha teszek memóriakártyát WP8-as telefonba akkor jó a fat32 vagy Ntfs-re kell partícionálnom ?
(#33398) Crytec210 : Értem én De az csak törli gondolom.
Maga a fájlrendszer nem változik[ Szerkesztve ]
-
kolosanyi
veterán
válasz Pttypang #33390 üzenetére
Én is elvagyok a 800-zal. Mondjuk az utóbbi időben szerintem engem is átminősítettek bérencnek, mert a push is működik meg minden. Vajon olvasták a MS emberei fórumon, hogy a WP-t dicsérem a droiddal szemben? Bár most, hogy droidos nokedli is jön, már lehet azt is dicsérni nem?
-
x1port
addikt
Üdv. a klubban !
Nem tud közületek valaki olyan alternatívát ,hogy bejövő üzenet(ek)-nél ne kapcsoljon be a kijelző ?( WP8 )
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz SpongyaBob #33386 üzenetére
de. Instagram ugyanis már van, és jelez is. Nekeik az a fontosabb manapság már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
veterán
válasz SpongyaBob #33388 üzenetére
Lumia 800-am van, nem adom fel semmiért.
Ezek szerint akkor a harmadik kategória a FejlesztőEverybody lies.
-
batai15
félisten
válasz SpongyaBob #33388 üzenetére
Mi az az FB ? xD Hmm én meg voltam az m. fb-vel is.
-
veterán
-
MODERÁTOR
válasz SpongyaBob #33378 üzenetére
de ennyi erővel a gmailt/outlookot is megnyithatod böngészőbe, minek kliens hozzá, a többi cuccról nem is beszélve
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
razzorr
őstag
Milyen érdekel ez az FB app. Nincs bekapcsolva az értesítés, de mégis megjelenik a kis számocska a csempe sarkán. Hmmm
-
savoo
addikt
-
savoo
addikt
válasz gyurkikrisz #33342 üzenetére
Nekem tegnap óta ismét rendesen jelez a Microsoftos FB app.
-
Rob700
senior tag
Tunein gyengélkedik még?
iPhone 12 128GB Black
-
Peathee
senior tag
Erre esetleg egy ötlet itt?
-
gyurkikrisz
őstag
-
Peathee
senior tag
válasz mukibuci #33279 üzenetére
Ez így tényleg nem túl látványos, de ha nem tömött sorokban rakja a kedves user a csempéket akkor mindjárt más lenne a helyzet.
Egyébként 1,5 éve használok WP-t és rohadtul unom már azt a 21 színt. Ez a rendszer egyik legnagyobb idiótasága akárki akármit mond. Egyéni színekkel kellett volna a kezdetektől léteznie... -
TheZukker
tag
Hosszú történet, hogy miért kell új szám, túlélem.
Tudom, hogy van erre külön topik, de milyen alkalmazással lehet csempére rakni a wifi ki-be kapcsot?
-
hülyegyerek
addikt
válasz gyurkikrisz #33362 üzenetére
Nem tud csatlakozni az fb-hez az üzenetek ?
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
jacis
nagyúr
válasz gyurkikrisz #33344 üzenetére
Sajnos az értesítések terén rém gyenge a wp
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
-
gyurkikrisz
őstag
válasz hülyegyerek #33357 üzenetére
Már ha tud csatlakozni.... Ami nem sikerült neki az elmúlt napokban
A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500
-
TheZukker
tag
Na végre már a 820-ról írok. Eddig tetszik a wp, csak kisebb sim cserés problémák adódtak, úgyhogy új szám kell majd. Sebaj, a lényeg, hogy megvan. ja igen: Blacket csak azután rakjam rá, miután a sim is benne van?
[ Szerkesztve ]
-
Integrale
veterán
Eleg csak az iPhone start videokat megnezni. "az iPhone egy szint"
Illetve van olyan sznob ismerosom, akinek ha palackozok 50ml-t a legfrissebb tevehugybol es tairom, hogy Chanel meg, hogy 20.000Ft akkor az jo. Es o pont igy van az iPhone-al is.
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
hülyegyerek
addikt
Ha az üzenetek lényegesek, akkor használd a beépítettet. Az időben jelez.
hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
StLui
veterán
válasz kolosanyi #33313 üzenetére
Senkit nem ismerek aki azért vette volna meg a iPhone telefonját hogy villogjon vele, mert státuszszimbólum lenn. Ez egy nagy marhaság. Egyáltalán micsoda gyermeteg kör lehet az ahol telefonnal lehet villogni, szánalmas lenne de nagyon. Kb mint amikor Joey a Porsche slusszkulcsot pörgette.
Hogy lehetne státuszszimbólum amit 40-50eFt-ért elhozhatsz a szolgáltatótól.[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
kolosanyi
veterán
válasz Oppenheimer #33314 üzenetére
Ó bazz!
(#33315) Assdak
Miattam akár Evolveo fan is lehetsz - kérlek ne vedd lekezelőnek, egyáltalán nem úgy szánom, mindenki azt használ, azt szeret amit akar -, csak én nem értek egyet azzal, hogy nem státuszszimbólum. Miért mászkál akkor az összes bizniszmen ájfónnal, valami csúcs HTC-vel, esetleg újabban már Galaxy S akármivel is? Nyilván nem azért, mert olyan baromira minőségi termékekről van szó, hogy más a közelükbe se ér, azért meg pláne nem, hogy minél több funkciót használjon, mert az átlag bőven ellenne egy feature phone-nal a mai napig. Az meg már megint más kérdés, hogy sokra nem tartom a divatból vásárlást, meg a "státuszszimbólumok" birtoklását. Ezek csak tárgyak, én az embert nézem.(#33317) viewdetails
Ez lehet hasznos, oda kiírod a nagyon fontos eseményt és tuti nem felejted el. -
pzstm
titán
válasz BobTail #33351 üzenetére
akkor minket bérenceket ugyanarra a szerverre raktak...pedig én dedicated IM for WP szerverre fizettem elő...megyek is reklamálni
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
BobTail
őstag
válasz orangutan4 #33349 üzenetére
beállítások - (swipe - alkalmazások) telefon
(#33344) gyurkikrisz, nekem a BETA csak egy napig nem jelzett, de most megint minden OK
[ Szerkesztve ]
-
meszike91
senior tag
-
Integrale
veterán
-
orangutan4
tag
a pin kódot meg lehet változtatni? Hol keressem?
-
WinPho
senior tag
Nem vagy kellő mértékben bérenc!
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz WinPho #33343 üzenetére
Imádom a telót. De. Nekem most üzennek, nem holnap, hanem most. Értem én, átmenteti, de ma is egy számomra fontos dolgot szalasztottam el emiatt... Szerintem a WP-nek ez a leggyengébb pontja.
wtf: mikor posztolnám a hsz-t, kiírta hogy DNS error. Ez érzékeli ha szidom a rendszert és nem engedi elküldeni?
[ Szerkesztve ]
-
WinPho
senior tag
válasz gyurkikrisz #33342 üzenetére
Most nekem valami különös oknál fogva jó a push.Várj egy néhány napot lehet megint szerver gebasz van.
I don't believe in the moon, I think it's just the back of the sun.
-
gyurkikrisz
őstag
Úgy érzem, valamennyire megbántam a WP-re váltást. 3 FB appom van (gyárival együtt), egyik sem értesít. Az m.facebook.com-ot kényszerülök használni. Ez szerintetek állapot? Remélem az FB Blue hoz sok jót, mert ha ez így marad, nem lesz hosszú, WP-s pályafutásásom
-
Assdak
őstag
Akkor Aprilis2, 8.1 Dev Prev.
-
batai15
félisten
Oké legyen háttér is ha valaki erre gerjed. Én meg elégszem a plusz háttér színekkkel. Ellenben, a csempéket simán tovább lehetne gondolni is.
-
legiaap
félisten
válasz kolosanyi #33313 üzenetére
Azt eltaláltad, hogy a Nokia volt már Apple előtt, de Vertu az már nem. Az első Vertu 2009-ben jelent meg míg az első iPhone 2007-ben
(#33322) hülyegyerek: + 1
adam014: én telefonról beszélek az meg akkor jött mikor írtam
[ Szerkesztve ]
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Fkris
őstag
Egyszerűen azt kéne átemelni, mint ami W8/8.1 ben van.
Az alkalmazások mögött egy egyszínű háttér, akár indákkal, kockákkal, szivárványt hányó unikornisokkal fent-lent, oszt' jónapot.
A csempét kiszínezni fölösleges szerintem, Droidon meg iOS en sem tudod változtatni a Naptár ikonját, ha nem tetszik(tekintsünk el a JBtől, és a Laucherektől, számottevő mennyiségben egyiket sem használja senki sem)..."...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
duo
addikt
azért ha pl lenne olyan hogy egy ilyen lehetne a háttér (főképernyőn és az alkalmazások között akár)
és a csempék háttere meg ilyen:
akkor azért fasza lenne. bár ez szubjektív kinek mi szép.
a fenti képek letisztultak organikusabbak mint a jelenlegi választék. (amúgy igen tudom hogy csak a csempék hátteréről van szó, csak szemléltetni akartam hogy lehet ezt jól is csinálni.)
ám abban igazad van, hogy a figuratív képek teljesen átláthatatlanná teszik/tennék az egészet. és biztos lenne/lesz aki pálmafás háttérre ráb@szná a micimackót.
tpvábbá hozzáteszem, nekem így is elég jó a külcsín.(a képekre kattints rá mert így elég rosszul néznek ki)
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
batai15
félisten
-
hülyegyerek
addikt
Elég szánalmas a "vita" amit itt folytattok arról, hogy "méhaggya a mikroszoft, hogy válasszon hátteret, meg lokkszkrínt a júzer..." Borzasztó.
Mást azért kritizálni, mert tetszik neki valami, kb. a begyöpösödött nagyfaterok szintjén mozog. (Faszé' növesztik meg a hajukat ezek a mocskos hippik, csak beleakad mindenbe, meg különben is ratyin néz ki...)Én, mint droidról frissen áttért felhasználó, nem azért vettem wp-t, mert vonzott a rendszer zártsága, meg hogy nincs fájlkezelő ( ), hanem azért váltottam, mert nagyságrendekkel olcsóbb, és szimpatikusabb, mint az ios, az androidtól viszont stabilabb, gyorsabb, és nem kell buherálni.
Semmi köze a zártság-fetisizmushoz.hardverek × telefonok × autómobilok ¤ Mazda 6 GJ CD175 * Ceed JD
-
SpongyaBob
veterán
válasz viewdetails #33317 üzenetére
Simán odaírnám. "Szaracsempe ne nyiss fő"
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
A Zéé
addikt
válasz Alexios #33316 üzenetére
én azt nem értem, hogy egy nyomorult telefon hogy lehet státusszimbólum. Tökmindegy melyik. Egy autó, egy ház, egy yacht az Adrián, az már talán. Na de egy telefon? OMG.
Egy méregdrága telefon önmagában nekem csak annyit mutat maximum, hogy valaki több akar lenni az átlagnál, de igazából csak akar, mert másra nem futja, csak egy átlagnál drágább telefonra.Just a simple Lineman...
-
viewdetails
addikt
A Gyorsnézet tovább csicsázható, lehet most már egyedi szöveget is felvinni...
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
kolosanyi
veterán
-
Assdak
őstag
válasz Sofian #33309 üzenetére
Ha az Apple-nel valami szimpatikus volt, az mindenképp az, hogy megalkottak egy stílust/szemléletet, és azt vitték végig. Nyilván, míg egy autó lehet státuszszimbólum, addig egy telefon soha, de azért még nem dob fel, hogy a jól összerakott, letisztult design helyett, majd most az ilyen csicsaszarok fognak elterjedni, és esetlegesen ez alapján marad meg a rendszer a köztudatban.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Ismerősömnek segítek, hogyan lehet az összes névjegyet törölni a telefonból? Microsoft fiókot még nem állítottunk rá, egyelőre nem is szeretnénk, csak a céges, outlookos exchange levelezés lett rátéve. A névjegyeket a beépített Adatátvitel szolgáltatással vittük át a régi Nokia telefonjáról (6300), de sajnos nem lett jó, csak a nevek mentek át, a számok nem, tehát más módszerhez kell folyamodnunk, viszont előtte törölni szeretném a neveket a duplikációk elkerülése végett.
Másik kérdés: mi erre az átvitelre a legegyszerűbb mód, ha a régi telefonból már csak az nbu fájl van meg, amit PC Suite-al mentettünk? Abból vcf-be ki tudom szedni a névjegyeket, de hogyan tovább? Ha más nincs, akkor be fogom tenni az exchange-s névjegyei közé, de ha nem muszáj, akkor nem szeretné.
[ Szerkesztve ]
"I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."
-
Blyan
félisten
válasz mukibuci #33307 üzenetére
Nem, de pont ez volt az egyik nagy hátránya sokak szemében.
Most meg van lehetőséged ignorálni a lehetőséget, ez miért fáj bárkinek?Amúgy meg nem? korlátozottan de volt. Nem tetszik a franctuggyacsempe? Legyen nagyobb, vagy ne is legyen ott. Nem tetszik a Vodás piros szín? Akkor legyn Mangó színű.
Volt lehetőség arra, hogy másként használj dolgokat. Most ezt egy nagyon kicsit megemelték (megemelhetik).
Mégis lázadás van.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Blyan
félisten
válasz Assdak #33305 üzenetére
Te és még sokan - valszeg én is - nem fogjuk használni ezt, így és nincs ami pottyantósba lökje a dizájnt.
DE aki használni akarja, az tegye meg, hát pont leszarom (pottyantós ide vagy oda).Meg lehet ideologizálni mindent de nincs értelme, pl ragaszkodni ezekhez a dolgokhoz pont ilyen.
Még ha kötelező lenne használni, azt mondanám, hogy igen. De nem kötelező, ergo nem sérül annak a lelke, akinek nem tetszik.
Az meg felesleges küldetéstudat, hogy mert nekem nem tetszik senkinek se tetsszen mert szar.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Assdak
őstag
Látom nem érted mire célzok.
Ezzel a dologgal konkrétan tökön lövik az alapkoncepciót, kitalált designt.
Ennyi erővel nyugodtan lehessen a csempéket ikonokra cserélni, meg pöcsökre, szivecskékre, amit a user akar, éljen a szupinagy szabadság.
És hozzáteszem, ha az lett volna megcsinálva, amiről az elején szó volt, hogy lesznek választható homogén hátterek a csempék mögé, azzal nem lett volna semmi bajom, de ez így egy jó nagy adag szar, ami majd a rendszer összképét lövi bele a telekvégi pottyantósba.[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz SpongyaBob #33300 üzenetére
Lehetőséget akartak, hát megkapják. Akinek nem tetszik szarozhat tovább, de fúj csempén úgysem változtathat a WPm csináljon bármit is.
-
glehel
senior tag
válasz SpongyaBob #33300 üzenetére
van egy droidom IS, SlimKat van rajta szép egybefüggő FEKETE háttérrel
amoled komázza, és én is
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest