- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- DIGI Mobil
- Magisk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Megvan a tizedik Redmi Note 12 is
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integrale
veterán
Minden kérés és kattintás nélkül kaptam 100GB-ot
Blyan: a többi accountoddal mi a helyzet?
[ Szerkesztve ]
"Bad reklám is reklám too"
-
batai15
félisten
válasz SpongyaBob #33086 üzenetére
Jogos, bár azt hittem hogy a bemutatás után kapják meg . benéztem
Amugy valami lapozható lock screen is jó lenne..(pl egyik oldal teljes zene lejátszó vezérlő lehetne etc)[ Szerkesztve ]
-
TheZukker
tag
Nekem volt pár héttel ezelőtt egy kérdésem, amit akkor meg is válaszoltatok, de elfelejtettem, és nem találom visszakeresni. Szóval, ha egy Gmailos fiókot regelek be Microsoftosnak, akkor az azt vonja maga után, hogy ugrik a Piactér?
-
saw1114
tag
válasz mdraco #33085 üzenetére
azt hol kell? mert kértem egyszer használható kódot,hogy meg váltóztassam a jelszavamat de az sem működik az is helytelen jelszó
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
batai15
félisten
válasz SpongyaBob #33081 üzenetére
Hmm igaz, miről is maradtam le?
-
saw1114
tag
Sziasztok!MS fiók jelszót,hogy tudom lekérdezni telefonon be vagyok jelentkezve meg pc-én is megy a skydrive de weboldalon próbálok belépni a jelszavammal pl.:live-ba helytelen jelszó miatt remeg valakinek valami ötlet?
Letiltott az agya. Velem is ez volt, amikor Neil Amstrongot játszottam a Hódkórban. Egy sikátorban találtak rám. Egy régi frigóba próbáltam visszatérni a Főd légkörébe.
-
Kyller
senior tag
Eternity, my friend, is a long fucking time...(iPhone 11 Pro 64GB Space Gray)
-
moleculez
veterán
8.1-ben lesz valami integrált nyomtatás?
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
istnag
addikt
Kaptam frissítést az érintésre. Újdonság,hogy kikapcsolható a wp s gombok rezgése.
-
Воланд
titán
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
nicu71
addikt
válasz snoopycica #33056 üzenetére
Majd javítják.
"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Fkris
őstag
-
Fkris
őstag
Mukivuci,Woland,integrale, köszönöm!
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Воланд
titán
en a legelso blogposztban jelentkeztem, hogy ertesitsenek, hogy ha elindul az ondrive es voltak olyan jo fejek, hogy ertesitettek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Integrale
veterán
válasz mukibuci #33041 üzenetére
Remek, koszonom! Akkor az a 3GB az orok?
Fkris: asszem azok kapjak akik feliratkoztak, de csak asszem!
Mukibuci: a decemberi az mindenkinek jart nem? A mostani meg csak azoknak akik jelentkeztek, meg a onedrive indulasa elott.
[ Szerkesztve ]
-
Fkris
őstag
válasz mukibuci #33041 üzenetére
Az emailes kódot csak kivalasztottak kapjak? Vagy milyen akció keretében osztogat(tak)jak?
"...on the Fields of Trenzalore, at the fall of the Eleventh, when no living creature can speak falsely or fail to answer, a question will be asked — a question that must never ever be answered...
-
Assdak
őstag
Nekem még nem frissült, maradt Skydrive, és még extra tárhely sem jött, pedig lassan tele a 250 giga.
-
Integrale
veterán
válasz snoopycica #33033 üzenetére
Egyelore csak a droidra valtas a megoldas!
Onedrive:
en csak 3 GB-t kaptam.(tevedes, 23-at.
Mar 10GB lenne az ingyenes?[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Nekem már tele egy 25GB-os tárhely 2004-2010-es fényképekkel, oda kapnék egy 20GB plusszt na arra átraknám a 2012-13-at azt aktívan használtról, és akkor le is záródhatna amelyiken a 2004-13-ig van, mert azzal nem sok mindent szeretnék, csak megnézni, és biztonsági másolatként tárolni.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Blyan
félisten
Érdekelne, hogy ezek az egy éves ajánlatok miért olyan királyak, hogy mindenki lengeti rá a kukiját.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
BobTail
őstag
OneDrive is launching now! (...) Click the link below to get an extra 20 GB for one year
Végre én is megkaptam a jól megérdemelt 20GB plusszomat
-
Blyan
félisten
-
Blyan
félisten
válasz nikilauda #33021 üzenetére
Arról is!
Én se használok. Amúgy igen, tényleg jó lenne, ha full szinkronba lenne, de sajnos csak másik fél írásai jelennek meg.
Mellesleg engem jobban zavar az, hogy minden válasz egy újabb pittyenés a telefonon, mikor éppen laptopon beszélgetek. Pedig mehetne ez normálisabban is.
De talán a FB Blue majd ezt is megoldja - ha megoldja....[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
tomboy0013
veterán
Az mitől van, hogy Lock Screen-en meg Glance-en a facebook értesítésnél tökmindegy mennyi különböző dolog érkezik(értesítés vagy üzenet vagy meghívó..) mindig csak 1-es szám szerepel a facebook jel mellett? Ha 6 különböző ember ír akkor is 1 van ott. Egyébként ma reggeltől megint pöpecül működik az értesítés. Hamarabb jelez mint ahogy gépen megjelenik
-
Blyan
félisten
És a beépített tényleg csak nekem megy rendesen?
-
tomboy0013
veterán
Én kipróbáltam egy pár aksi figyelő programot, drasztikus merüléseim nem voltak, de most, hogy nincs fent egy sem szemmel láthatóan jobb. Például amikor fent volt 1-1 ilyen program 20-30%-ot merült 1 este alatt állandóra állított wifi-vel. Most ez a szám 10% alatt van így, hogy letöröltem az ilyen programokat. Amúgy is tök felesleges, csak folyamatosan azt figyeli az ember és idegesíti magát. Ha mutatja a szívecskét az aksijelzőnél akkor rárakom töltőre és nem foglalkozom azzal mikor mennyit merül.A legutóbbi töltésem előtt kíváncsi voltam 20% alatt takarékos üzemmódban mennyit bír. Hát nem csalódtam az biztos, kb 16 óriág ment még a telefon úgyhogy nagyon minimálisan facebook chateltem meg telefonáltam. Egyébként takarékos üzemmódban nem merül egy éjszaka alatt csak 2-3%-ot nálam.
-
zoo8800
veterán
Bammeg, annyira elegem van már a fb körüli szarakodásból. Hetekig teljesen jó volt a chat, de tegnap megint nem jelzett.
rip and tear, until it is done
-
-
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Quadlahara #33004 üzenetére
Aalizsd a telefon régióját is amerikaira
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Quadlahara
csendes tag
Sziasztok!
Az miert van hogyha az amerikai régiós áruházból töltök le valamit az sd-re akkor az áruház azt dobja ki ra hogy nem elérhető és inkompatibilis???
-
Pikkolo^^
addikt
Beállok a rejtélyes merülések sorába. Black óta ez volt a 2. éjszaka, hogy 3 óra alatt 70%-ot merült a telefon. Sajnos úgy érzem nem fogom megúszni a HR-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Elite: Dangerous
- Mikrotik routerek
- Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- 2024 - Már fut a Steam téli vására (PC)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AliExpress tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB Green, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Zöld, 1 Év Apple Garancia
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest