- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
JNSK
aktív tag
Újra van egy új bontatlan POLARCELL aksim eladó az i9000-hez.. ha valakit érdekel szóljon
-
JNSK
aktív tag
válasz
davidcsaba93 #23085 üzenetére
megkérdezheted a többieket is
igen!
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! Valakit érdekel POLARCELL 1800-as akksi (még bontatlan) ? Írjatok privátban!
-
JNSK
aktív tag
Sikerült eladni az sgs-em repedt képernyővel is, úgyhogy elbúcsúzom
Köszönök minden segítséget!
Legjobb topik!
-
JNSK
aktív tag
Szegény syxalagomnak berepedt a kijelzője.. (00persze használható, de egy indoknak jó ->) ezért úgy gondoltam kicsit feljebb kell váltanom, és úgy tűnik egész jó árban találtam egy Motorola Artix 2-őt. Valakinek valami tapasztalat volt már vele?
-
JNSK
aktív tag
A személyeskedést meg az arroganciát jobb lenne privát üzenetben alkalmazni egymáson, mert szerintem "
lesz@rom milye van tominak...tőlem akár trippere is lehet." azaz LESZ@RJUK hogy nektek mi van, akár tripperetek is lehet amíg nem itt beszélitek ki
ON:
Ez a 4.3-as CyanAOSP meg 1 hét után úgy belassult mint a nyavaja.. most kipróbálom a CM 10.2-őt -
JNSK
aktív tag
Nalatok a F4k r4 nem csinal olyat h pl 64%nal megallitja a toltest? Gb-n talalkoztam utoljara ilyennek... :\ Ejjel felkeltem es ki volt irva h charged, de csak 65%on volt..
-
JNSK
aktív tag
nem tudok nemetul, de kb mennyi ido mire ideer? mert junius 15en mar nem leszek itthon.. utazok 12 orat buszon, es oda kene filmnezeshez meg ilyesmi.. gondolkodtam meg egy yoobao kulso akksin is, errol nincs tapasztalatotok? le kell tesztelnem hogy mas rommal is merul-e a telo tolton, mert par napja felraktam a f4k-ot es azzal hol merul hol nem.. ha lehuzom akkor kb 2-2,5 ora kijelzot bir mint a tobbi rommal. szoval nem ertem
-
JNSK
aktív tag
nincs valamelyikotoknek veletlenul egy jofele elado akksija?
-
JNSK
aktív tag
Na már majdnem tökéletes a F4k.. A Lock Screen-re rakható időjárás widget nem talál helyet.. bármit írok, bárhogy állítom semmi.. "Cannot retrieve location!"
-
JNSK
aktív tag
válasz
dbalazs123 #20715 üzenetére
köszönöm!
-
JNSK
aktív tag
f4k r4-el csak nekem nemmukodik a greenify? a kivalasztott appok felet nem hibernalja..
-
JNSK
aktív tag
szep es jo es gyors ez a f4k.. de hogy lehet az h toltore dugva merul a telo, mikozben hasznalom? :\
-
JNSK
aktív tag
Na most azt mondjátok meg hogy hogy is van ez? EZEKRE a telókra jön a 4.1, pedig jóval gyengébbek mint a mi szeretett i9000-rünk?
-
JNSK
aktív tag
válasz
GrooveHero #17938 üzenetére
azért örömteli a hír, mert ugyan pawitp csinál egy portot (ha jól értelmezem), de most úgy tűnik hogy hivatalosan is megkapjuk a telóra az alpha verziót.. kíváncsi vagyok rá!
-
JNSK
aktív tag
válasz
BalanceR #17779 üzenetére
jaa értem. ha bekapcsolom (a szerintem tök fölösleges) virtuális gombokat, akkor az szétcs*szi az ui alsó részét.. a dokk belelóg a a TW alsóbb ikonjaiba.. hiába nyomok menu gombot, a menü láthatatéanul jön fel.. stb.. végülis lényegtelen mert sosem használtam a virtuális gombokat..
-
JNSK
aktív tag
C-Rom mix-ben mi ez a pie controll? Valahogy nem sikerül rájönnöm
-
JNSK
aktív tag
HB-hez melyik GAPPS kell?
-
JNSK
aktív tag
válasz
radicspeter1 #14487 üzenetére
A Beastrom V3 volt eddig a legstabilabb rom ami volt a galaxy s-emen!
erre még rá lehet számolni 40órát, mert 120óránál levettem a processzor órajelét 1200-ról 1000Mhz-re, és akkor leugrott a cpuspy 80 órára, tehát olyan 420 órát ment folyamatosan, 3szor volt olyan h kb fél percre belassult, de aztán jó lett.. Az akku időben is ez volt a legjobb jb-rom nálam! Ki fogom próbálni ezt a new year edition-t, már csak az ACID Audio Engine V5.0 miatt is
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! aki szerint nem jok az jb romok, azoknak mondom h a Beast Rom V3 Linaro 212oraja (igazabol 252 mert szarakodtam a processzor orajelevel, es ig valahogy eltun 40
o :\ ) megy hibatlanul, es gyorsan! sztem ez stabil! 10nap alatt max 2szer3szor lassult be picit, de aztan 1-2 perc alatt eszhez tert! Csak az apollo fc-t egyszer, de azt ugyis ruhellem
-
JNSK
aktív tag
válasz
radicspeter1 #13597 üzenetére
ha jól olvastam akkor ez 2magos 1ghz cortex-a9 processzorral szeret és 768mb rammal rendelkezik, és elméletileg van rá 4.1-es gyári rom(vagyis lehet hogy csak lesz). villanó is van hátul! Hm.. ugyan ez a méret csak jobb! Ha lenne 36-om akkor tuti befizetnék rá!
-
JNSK
aktív tag
hogy lehet az h a cpu spy ma reggel 110 orat mutatott, most meg csak nyolcvanat mutat?
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! Láttátok már a Next Launcher-t? (Go Launcher Dev Team)
Nekem a Beast Rom V3-al nagyon szépen összedolgozik (no és gyorsan is). Jó kis eyecandy
-
JNSK
aktív tag
ez a 4.2es Beast Rom V3 akuidoben mar a masodik nap jobban telljesit mint akarmelyik JB eddig!
-
JNSK
aktív tag
erre valaki?
-
JNSK
aktív tag
Tudtok linkelni slim bean 3 alatt jol mukodo
sgs3 vagy xperia launchert? sok felet probaltam, de vagy egyaltalan nem, vagy nem jol mukodtek. :\ -
JNSK
aktív tag
Az normális hogy a nálam a cellakészenlét 14%eszik? Mintha eddig nem lett volna ilyen sok.. Slim 3.0 van fent, sema 2.5.0s-el
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! Az mitol lehet, h slim2.8 alatt az opera mini csak hasdpa-val mukodik, 2g-n nem.. ujratelepitettem, igy meg el sem indul csak addig h installing... minden mas jol megy edgel is..
-
JNSK
aktív tag
bocs, telorol nem tudom linkelni de volt mar?
android 4.2 camera/galery app(flashelheto zip):
en.miui.com/thread-877-1-1.htmlmeg nem probaltam!
-
JNSK
aktív tag
válasz
gfpeti #10463 üzenetére
Nekem a tsuna x 2.0 van fent miota kijott.. (segitsetek miota, mert mar nem emlekszek
) egyszer lassult be mult heten, de akkor taskkillerrel lelottem mindent es utana visszagyorsult. Ezenkivul 2szer vagy haromszor volt nagy az android os fogyasztasa, ilyenkor ujjrainditottam. meg egyszer ketszer meg ujrainditottam kulonbozo dolgok flashelese miatt. szoval egyenlore nekem nagyon bevalt! lehet h mazli. sema jb 2.3.0s van fent. gyors, sima, es eddig stabil is.. a fogyasztas nem a legjobb, de ez inkabb az akksi miatt
ja es 120%os liveoc van
-
JNSK
aktív tag
nem ostoba.. inkabb te vagy szerencsetlen.. marmint peches... tsuna 2 a megjelenes ota fent van, es ma inditottam ujra h felrakjam a legujabb semat.. meg par napja egyszer, mert azt hittem h beszart, mert nemvolt mobilnetem, de kiderult h a helyi telenor atjatszoval volt a baj...semmi baj nincs vele, remelem nem is lesz.
elhiszem h neked rossz, de neked eddig minden rossz volt.. (persze ahany galaxy s, annyifelekeppen mukodnek a romok.
) tenyleg terj at wp-re -
JNSK
aktív tag
Na az mitől lehet hogy hiába csinálok full wipe-ot a Tsuna X 1.5 előtt, akkor is megmarad minden programom? Az adatok nem, csak a programok. Már háromszor wipe-oltam, és még midnig..
-
JNSK
aktív tag
válasz
radicspeter1 #7672 üzenetére
ha hazaerek kiprobalom
remelem jo lesz!
-
JNSK
aktív tag
hát ez a mount-unmount sd nálam valahogy hibásan működik.. :@ 2szer volt soft reboot külső sd-re másolás közben :\\\ meg valahogy az egész cuna x 1.0 jóval lasabb mint a 0.1 :\
-
JNSK
aktív tag
Tsuna jb 0.1 rc-vel kapcsolatos kerdesek:
Hol tudom beallitani h a vissza gombbra bezarja az alkalmazast?
Miert van az h csak a jb-k kozul csak a cm10-el mukodik rendesen a notifikaciok(pl facebook messenger)? -
JNSK
aktív tag
válasz
Boonen007 #5684 üzenetére
Javítsatok ki ha tévedek, de ez a widget, csak ezzel a tw-vel működik :\ Mármint nekem nem működött apex-el :\
(#5685) Maffia91: porse írta mekem, és működött: "Data/app ba töröld a titaniumbackup.odex fájlt.. ha ics-n is ott van, de ilyet keress ezt kell törölni, utána felmegy."
-
JNSK
aktív tag
válasz
radicspeter1 #5481 üzenetére
Remélem nekem is elmúlik
-
JNSK
aktív tag
Az mitől lehet, h bármit fel tudok telepíteni, kivéve a Titánium Backupot, mert arra azt írja h kevés a hely? :\
-
JNSK
aktív tag
miui.us 2.7.23 alatt nem tudok a storebol letolteni semmit mobilbeten keresztul, mert mindenre azt irja h a wifit varja... pedig amikor kerdezi h wifin keresztul toltse-e akkor a narancssarga pipat "szurkitem".. miuisok ezt hogy lehet megoldani? koszonom
-
JNSK
aktív tag
válasz
dbalazs123 #1353 üzenetére
ami meg nagyon tetszik a jb-ben az alkalmazas valto vagy mi a neve.... vegre hasznalhato, mert GYORS..
-
JNSK
aktív tag
válasz
dbalazs123 #1346 üzenetére
Aha értem
Rendben.. jó ez a devil v4 a devil rc5-el
NAGYONJÓ!
-
JNSK
aktív tag
válasz
GrooveHero #1308 üzenetére
Azért bőven lehet ezt érezni, már a mostani portoknál is!
-
JNSK
aktív tag
Devil V4 nagyon jó eddig.. működik minden rendesen.. bár az APN-eket nem tudom szerkeszteni, ezért csak úgy tudtam netezni (telenor hálozaton) hogy egy újat csináltam.. Ezenkívül szép és jó és gyors..
-
JNSK
aktív tag
válasz
dbalazs123 #1100 üzenetére
Az új devillel nálam jóval gyorsabb mint a cm-es kernellel.. azzal katasztrófa volt..
-
JNSK
aktív tag
válasz
dbalazs123 #974 üzenetére
nemtudok véletlenül egy másik linket a V5 letöltésére? Mert ami ott van a TAJB oldalán azt nem használhatom mert a suliban proxyval megy a net
-
JNSK
aktív tag
Sziasztok! A nandroid backup elment MINDENT??? A telepített programokat is?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB touchscreen
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest