- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
gfpeti
tag
válasz
Benőke #26007 üzenetére
Az ilyen marketing szöveget nem kell elhinni :-)
minden verzióhoz tolnak valami infot , hogy miben lett jobb meg gyorsabb, meg szebb, meg stabilabb, meg hosszabb lesz az üzemidő.Valahogy még mindig naponta kell töltögetni a telefonokat, és olyan vasat raknak alá 4 giga rammal,8 magos procikkal, hogy ne döcögjön
na ez a szánalmas
telefonok 4 giga rammal
már egy pöcs billentyű app bezabál 35 mega ramotröhej
-
-
GrooveHero
addikt
A legújabb 2.8.10-et raktad fel ugye? Mert az a legrisebb. Én is elgondolkodom, hogy visszategyem e. Sztem patent kis rendszer, nekem tetszett, bár olyan sokáig nem volt fent, de korábban az eggyel előtte lévő verziót, a 2.8.3-at használtam. Hát meg kell szokni, hogy menü nincs, így elsőre furcsa. De a kinézet sztem sok mindenért kárpótol. Meg úgy alapból sem olyan rossz az egész, csak ugye ez még nem multilanguage, tehát magyar nyelv nincs, meg nem is lesz, ugyanis Andy már nem csinál több ICS-t,csaj JB-t. De abból állítólag lesz magyar nyelvű is.
-
Benőke
őstag
Ugyan nem írt senki, de több mint fél óra várakozás után már biztos voltam benne, hogy ez így nem lesz jó.
Kikapcs. Újra recovery. wipe, és install megint. Felment most. A randa indító képernyőt néztem vagy 5 percig. Elindult végül is.
Működik, nagyon kusza így elsőre. Csak kapkodom a fejem mi hol merre. 2.3 hoz képest...
Van valami Samu féle luncher amit fel lehet pakolni?
-
mikauti
csendes tag
Én elégedett voltam az sgs-em gps vevőjével. 10 percen belül talált jelet, sosem dobta el.
A papíros módszer nem jött be, de közben eszembe jutott, hogy a kisfiam egyszer földhöz vágta, talán akkor szakadt meg valami. Nem véletlen, hogy szilikontokban tartom, bár esztétikailag így nem az igazi. Marad a szervíz, ha visszajöttünk, és természetesen viszek térképet, + ott lesz a férjem gps-es telója, bár én az enyémet tudom hatékonyan kezelni. -
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- sziku69: Szólánc.
- Eredeti játékok OFF topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Energiaital topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest