- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatoth79
tag
-
katona.jozsi
aktív tag
Itt megtalálod az összeset:
[facebook apk history]
[messenger apk histroy]Egyébként azt vettem észre, hogy reggelre 100%-ról 63%-ra merült az asszony akksija. Gondoltam ránézek, hogy mi a fene zabálja az akksit és erre több, mint 63% az iClock, tehát az óra!
Erre tudtok valami megoldást? -
gfpeti
tag
Használok, igen. Nekem nem lassul be a windows 1 év után sem. Pedig van, hogy hetekig fut.
De nem ez volt a kérdés....Annó mikor a Tiger volt a sláger, jópár verziót felraktam. Alap programokkal kb 3 hét után olyan szinten belassult, hogy a hívásfogdasnál kb az 5. csörgésre jött elő az ablak. Használhatatlan lett. A tárcsázó fél perc alatt sem nyílt meg.
Erről beszélek, nem a windowsról. -
quailstorm
félisten
Mert 1 GB alatti RAM kell neki hogy elinduljon egyáltalán. Nem olyan egyszerű az.
(#25558) glacious: mintha nem tudnám hogy azzal jött
De amíg nem jött ki rá a 2.2 addig szarráalázta a Nokia N900 froyoval. 2.1-en se JIT, se GL ES 2.0, se app2sd, se play, se API-k, se semmi. -
g0dl
addikt
Pont ez az okostelefonok rákfenéje, hogy garantálni semmiféle értelmes minimális akkuidőt nem nagyon lehet. Bármikor jöhet egy kósza alkalmazás, amelyik úgy gondolja, hogy leszív 20-30%-ot .Legalább is ez az én tapasztalatom. Általában elvagyok két napig ( 3,5 éves eredeti akksival), de van amikor látszólag minden ok nélkül esik ennyit a töltöttségi szint néhány óra alatt kikapcsolt képernyővel.
-
ther
aktív tag
Én Rocket Music Player-t használok, amit én nagyon szeretek benne, hogy be lehet állítani, hogy ha a fejhallgatót bedugom, akkor induljon el egyből.
-
( V )
veterán
Rings Extended app vagy csinálj könyvtárakat a belső SD-re (Alarms, Notifications) és másold oda a kívánt csengőhangokat
-
( V )
veterán
akkor nyugodtan puskázz az egyesből!
" tehát ha friss ropogós "Value Pack" GB van a telefonon (ezek jelenleg a 2.3.6 - JW4/5/6/7/8/9/B típusúak) akkor a 2.7.4.tar verzióra lesz szükség, ha pedig a régebbi (nem value pack) GB van a telón akkor a 2.5.0.tar verzióra lesz szükség! "
-
-
Elméletileg van benne.
De lehet hogy szükséged lesz egy külső programra is, hogy kihasználhasd. Mint például erre. -
( V )
veterán
Te amúgy melyik modemet ajánlanád?
ez egy régi dilemma hogy kinek melyik modem válik be leginkább, nálam utóbbi időben a klasszikus JVO van fent.
honnan tudom megállapítani hogy milyen modem van fent?
beállítások -> telefonról -> alapsáv
ill GB-n a *#1234# a tárcsázóba is megmutatja
(#22359) Viktor89
voodoo sound tuti, de ha jól emlékszem a color az CMC-s.
amúgy én a Devil 1.4.1 -et javaslom mellé, van picivel frissebb is (1.7.5) de az már buggos volt. -
agoka07
senior tag
-
Feenyx
aktív tag
Olvastam az 1. hsz-t, az alapján csináltam, de erre jutottam. Illetve most hogy leszedtem a 3 fájlost beraktam mindent a helyére, és a re-partition is be van pipálva a "Setup connection"-nél eladak és nem enged tovább, de nem dob semmi hiba üzenetet
Csak áll
USB driverek fent vannak, mert felraktam a Kies-t is. Egyszerűen nem megy tovább.
-
Teljesen normális, mivel a GPS igen sokat fogyaszt (az A-GPS-el még inkább), Valamint az autó tetején keresztül nem fogja megtalálni a műholdakat.
A fogyasztás ellen 3 dolgot tudsz tenni:
1. Nem aksiról használod, hanem usb-s autótöltőről (ezt a gyártok is megjegyzik)
2. Nagyobb aksit teszel bele
3. Nagyobb sebességgel mész, mint 130km/h -
-
ktommy91
addikt
Hello!
Én ezt javaslom:
[4.0.4 Stock IMM76L][ROM] Elite RC V1.4.1 GNEXUS STOCK ROM
Sema kernellel eléggé hasít és 2 hét alatt sem lassult be, ami a legtöbb JB ROM-ról nem mondható el.
StockDroid Powa -
Segnior_Barthez
senior tag
hello, látom gps-szel hezitálsz. én e-bay-en vettem a telom tavaly, egy finn gyerektől. a gps alig működött. itt olvastam a papírfixről, amit aztán a telefon szétszedésével forrasztással javítottam. jó volt egy ideig, majd a gps modult szerviz néhány ezer Ft-ért kicserélt - sikeresen. ezt követően rommolgattam, és megint a gondom volt vele. kernel, modem cserék egyebek... az a tapasztalatom, hogy ahány teló annyi féle variáció. szar ügy, de meg kell keresni azt a rom-kernel-modem szentháromságot ahol siklik a rendszer- jóformán csak a képernyő fogyaszt - és van gps! nekem eddig a slim 4.2.2. official- semaphre kernel - jw6 modem volt a ideális.
időigényes, bosszantó és macerás, de kezd el cserélni a modemeket, használd, indítsd újra néhányszor, és remélhetőleg megtalálod a te gépedhez az ideális settet. de ne feledd el papírra felírni, mit mikor meddig teszteltél, hogy ne ismételj.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga i5-10310U 16GB RAM 256GB SSD 13.3 FHD Touch 2in1
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest