- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
( V )
veterán
úgy olvastam hogy a SlimJB 4.3 v3-4 ekkel még van gond mivel a /System partíciót nem minden esetben formázza át 600mb ami az új méret, uh célszerű elé egy CM10.2-at tenni és utána próbáld meg a Slim ill Devilt. a Devil 4.3-ból amúgy van már szeptemberi kiadás is - DevilKernel-4.3-20130911.
ha legközelebb elszáll a recovery akkor elég csak egy megfelelő verziójú kernelt odinnal felrakni - 4.3 esetén a Semaphore és a Mackay (úgy emlékszem a GearKernel is) támogatja ezt a módszert mivel készül belől .tar fájl is. Utána ha már megint van cwm kényelmesen tudsz installálni.
a modem semmi ilyesmibe nem zavar bele, csak a "rádiózás"-ért felel, független lehet telepíteni.
-
Photo
csendes tag
-
Photo
csendes tag
Szia!
Nem allitodott el, a Slim-ben, az alapertelmezett dpi 182. Ha meg akarod valtoztatni, akkor meg tudod (en 240-es dpi-vel hasznalom, mert mar gyenge a szemem). Ha netan nem talalod, hogy hol kell valtoztani: Rendszer beallitasok/ Interface/LCD density. Hogy a wifi miert nem megy nalad, azt nem tudom. Xda-n esetleg nezd meg, hatha irnak rola, a topicjaban (megtettem, de 1 ember irt gondot, aki Mackay kernelt hasznalt). Sok sikert, egyebkent mar a beta 2 kiadastol hasznalom a Slimbean-t, nekem meg kulonosebb gondom nem volt vele.
-
Photo
csendes tag
Szia!
Nem tudom segitseg e, de nalam mukodik. En a beta 5-ot frissitettem, egy cache, dalwikcache torles utan (a telepito pedig formazta a systemet). Ja, es meg egy lenyeges, (lehet ez a megoldas) kernelbol pedig devilt raktam rokton ala. Ha jol tudom, a kernel kezeli a wifit is. -
Az durva, ilyen már velem is előfordult, de amikor megoldottam, akkor az IMEI számom elszállt (volt mentésem). Fájlkezelő: Nem lehet, hogy root-ra van szüksége ahhoz, hogy meglásd az sd kártyát? Mert pl. a CM fájlkezelőnél alapból csak a belső memóriát hozza, a külsőt meg csak akkor ha rootba megy a program.
-
radicspeter1
őstag
Ajánlatos a Devil kernelt is lefrissíteni hozzá. A root 4.3-as renyón: Fejlesztői lehetőségek -Root --> app& ADB
Nyugi most csináltam meg egy olyan samus telót (bocs típusa nem jut eszembe) ami hivatalos 4.2-es rendszert kapott de teli van a gyári rom bugokkal. 2 magos készülék/630 MB ram
-
-
Yany
addikt
Azért az nem rossz. Milyen rommal tolod? Most 2. töltésen vagyok túl, de máris biztosan mondhatom, hogy legalább 2x jobban bírja, mint eddig a 2 és fél éves gyárival. Nekem TsunamICS v2.3-as van fenn, ami nagyon cumizza az akksit, és már nem igazán bírt ki egy napot sem, folyton dróton lógott már a végén, most a nap végén meg van még 50%-om. Végre.
-
Remus389
veterán
na. ma reggel végre lemerült az akksi (tegnap reggel vettem le ),ugye 1650mah Samsung
jw9, 1200mhz,auto brightness
3 óra 11 perc kijelző idő lett, de sokat legalább két és fél órát zenét hallgattam, ment a Wi-Fi és 3g is sokat, telefonaltam is
szóval jó ez, végülis úgy kell elképzelni mikor vadi új volt a telefon, +10%
lehet legközelebb több lesz, ha nem hallgatok zenét
szerintem a polarcell tudja az 1800mah-t, tehát nem kamu, csak nem biztos ugye 1-2 év múlva is akksi lesz, eladasnal azért lehet hogy számít, de az is lehet ugyanolyan tartós mint a gyári, csak ugye ki tudja
más: van ez a linaro pack, ez állítólag nagymértékben gyorsítja az androidot, i9000-hez nincs ilyesmi?
-
-
radicspeter1
őstag
Én a héten rendelem az 1800-as polarcellt... De annyi nincs most paypalon hogy 2-t vegyek..
Max talán úgy tudnánk hogy utalsz a bankszámlámra s onnan feltölteném a paypalomat s megrendelném neked is!
Ha nincs más kedves fórumbeli tag aki felajánlja a segítségét.#XX849
Rakd rá a friss cyancore kernelt s akkor megjavul!
De a bigmem patch is csodákra képes! -
wiERHcSc
tag
Ha távolról akarod akkor Tonyk kollega javaslata célravezető, ha otthonról wifi-n akarod bekapcsolni 2 katintással, akkor a play-ből az EtherWaker nevű app-ot töltsd le. Ip, és mac adress címet kell megadni, és a wake on lan-t az alaplap biosában engedélyezni. Én ezt használom. Ha kell help írj nyugodtan.
-
Tonyk
veterán
Akkor hol a probléma? Routeren keresztül kell felébreszteni.
Regisztrálni kell valamelyik dydns szolgáltatón. Pl. www.noip.com pl libus.no-ip.org címet, és ezt beállítani a routerben. Innentől kezdve a router adminisztrációs felülete elérhető a pl.: libus.no-ip.org címen, belépsz és ott felébreszted.Nyilván érdemes az admin/admin user/jelszópárost lecserélni valami normálisra!
Esetleg az remote acces portját eltenni valami másik portra pl. 12354-re. -> libus.no-ip.org:12354 formában lesz elérhető így
Megoldható lenne még portforwarddal (7 és/vagy 9-es UDP) is, de tekintettel a kérdésre, ezt most nem részletezném... ha majd igény lesz rá
. Mondjuk annyira nem vicces ha Kínából ébresztgetik fel a gépet
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
-
Mr X
veterán
Jajj, én voltam hülye, azt hittem, recovery-ből telepíthető rom-ról van szó. Ezesetben egy tippem van, ez a szoft fel a telefonra, megrootolni, aztán egy root-képes fájlkezelővel ki lehet szedni az általam írt helyről a telefonon. Biztosan hozzá lehet férni ezeknek a fájloknak a tartalmához is, de én nem ismerem a módszert.
szerk:
Közben a fórumtárs meg is oldotta neked.
-
-
jjeahh
nagyúr
a nova launcher prime nem egy teljes launcher, hanem csak unlocker, szerintem, erre következtetnék a 21 kilós méretéből...vagyis a sima nova kelleni fog...viszont ha a jelenlegi system app, és nem lehet unlockolni, szerintem tölts le egy akármilyen másik launchert, pl apex-et, hogy legyen átmenetileg egy launchered, root uninstaller-el töröld a novát, majd play store-ból ismét telepítsd fel a free verziót, és arra telepítheted a prime-ot, szerintem így jó lesz...ezután természetesen törölheted az apex-et, hogy ne legyen két launchered...
na, porse , megelőztél...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Xbox Ultimate előfizetések
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest