- Mobil flották
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Lackó74 #23794 üzenetére
na, felment gond nélkül, bár előre dobott egy installálás aborted üzenetet, egy recoverybe rebootolás, újra telepítés megoldotta...720p patchet nem merte feltenni a haver, minden mást igen (sema, jvo, gapps), és minden műkszik eddig, kivéve a lockscreen widgetes bugot. Ja, említette, hogy nem tud csengőhangot cserélni, de szerintem ez júzer error lesz, mindig elakad ilyen alap dolgokon
-
Strauss
senior tag
válasz
Lackó74 #23540 üzenetére
Azokat a kártyákat fogadja el , amit a sima internetes vásárlásoknál is- ( van egy pár amit nem ) eddig nekem nem volt vele semmilyen gondom, a vásásrlást követően kapsz egy emilt , h sikeres volt , de asszem v mennyi ideig vissza is tudod mondani , visszakapod a pénzt is.
-
Strauss
senior tag
-
-
-
Janou
őstag
válasz
Lackó74 #20987 üzenetére
De legrosszabb esetben azt is megcsinálhatod, hogyha már eltérő file rendszerről hadovál, hogy:
Felteszed a GB-t. Rootolod. Átkonvertálod ext4-re a filerendszerét rfs-ről és akkor már ugyanaz a filerendszer. Úgy tudom a ICS és a JB alapból ext4-re formáz.
Persze lehet nem ér semmit az ötletem, csak tipp volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest