- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
bruti01
őstag
hát sajnos eladósorba került a galaxy s-em ugyhogy elköszönök tölletek!
-
bruti01
őstag
visszatérek a gyárira. kiprobálom ezt a jw9-et mert a music c-eom olyan kegyetlenül zabál mint az állat
-
bruti01
őstag
na én meg feltoltam a c-rom music kiadását. azt a v8-asat. mert idáig jw8-az tam de 1 hónap után gyakorlatilag olyan fosh lassu fagyogatós lett hogy váltanom kelett. hát komolyan mindim ugyanugy szol mint a gb. most elvagyok vele
-
bruti01
őstag
hali. melyik headsett is jó pontosan a galaxy s-be?
-
bruti01
őstag
hát a slim-rom nem jött be! totál gajrament. tudtok ajánlani egy jót?
-
bruti01
őstag
válasz
MPeter87 #14832 üzenetére
hát igazábol már kiprobáltam mindent ami számit: lg 2x 3d. 4x is volt htc sensation one x, samu galaxy s, s2, s3 note, defy razr. és még sorolhatnám mi volt de baromira ráuntam ugyanis csak zenehalgatásra meg egy két fotóra használom meg ugye telefonálásra használom. arra meg az s a legjobb mármint zenére. majd még lessz de ez állandóra marad!
-
bruti01
őstag
boldog új évet
-
bruti01
őstag
válasz
radicspeter1 #14611 üzenetére
nem meret a hangerőn nem tudtam ugy emelni hogy ne torzitson tölle az egész. és oda hogy tényleg jó legyen ahoz kelett a voodoo meg az acid ami nem igazán jöttek ki egymással. konkrátan a rendszer oda vissza fc-zett ki mindent. báz ez ritka volt de azért csinálta én meg zenehalgatásra vettem ilyet. ugyhogy az az első. most jw8 + meg az elöző posomba leirt cuccoktol olyan hangja van hogy hihetetlen.
-
bruti01
őstag
visszatértem gb-re. sajnos akárhogy mokoltam jb alatt az ac!d meg a voodoo nem szerették egymást. most visszaraktam a jw8-at árkonvertálva ext-re voodoo + beats ez a páros idáig simán verhetetlen.
-
bruti01
őstag
ha tudna valaki segiteni az jó lenne!
-
bruti01
őstag
valaki mondja meg hogy a konvertáló appot hogy lehet telepiteni? mert megint megprobáltam és instalion aborted lett!
-
bruti01
őstag
na ma sikerült összelőjem a slimbeam-et a voodoo +AC!D-al. na igy már tényleg olyen mint a gb + voodoo
-
bruti01
őstag
válasz
radicspeter1 #14541 üzenetére
dobnál egy linket? és ez gondolom ics jb romokon megy csak igaz? és ugyanolyan szép hangzásvilága lessz mint a voodoo-nak?
-
bruti01
őstag
válasz
radicspeter1 #14503 üzenetére
van olyan jó mint gb + voodoo?
-
bruti01
őstag
áá ez igy nem jó. nem tud valaki egy jó kombot gb romra amin a voodoo tökéletesen müködik és nem laggol a gb rom?
-
bruti01
őstag
jéé a slimbeam 4.2-nél érdekes dolgot tapasztaltam. ki akartam probálni a sauron gb romor amit meg is tettem de nem jött be. visszatettem a slim-et és a marketbol elkezdtek visszatelepülni az app-jaim.
-
bruti01
őstag
ezt érdemes lenne beletenni az 1-es hsz-be. Cm Gapps-ok
-
bruti01
őstag
a slimrom másnál is 5-6 % esik óránként? ugy hogy hozzá sem nyulok?
-
bruti01
őstag
win 8 alá a driver a flash-eléshez: itt
-
bruti01
őstag
baromi jó ez a slim-rom.
a zenei téren. sajnos tényleg nem olyan penge mint a gb romok, egy árnyalatnyival gyengébb a hangzása de! testreszabási, stabilitás, gyorsasági téren nem kismiska.
-
bruti01
őstag
és tényleg!! jw8-> sima cm10-->slim 4.2.1 és tökéletesen megy
mmost fogom a hangot belőni. ha sikerül akkor marad
-
bruti01
őstag
feltoltam a slim 4.2.1-et. nagyon tetszett de nem akar a gsm hálózatra csarlakozni! ez csak nálam nem?
-
bruti01
őstag
köszi
mindjárt nyomom
-
bruti01
őstag
cm 7 után probáltam visszarakni az 1 file-os gyárit de bootloop még fözött kernel-el is. 3 file-os + repairt segit?
-
bruti01
őstag
sziasztok. van olyan jb 4.1 vagy magasabb verzióju rom ami alatt jol megy a voodoo?
-
bruti01
őstag
hali megint lenne kérdésem:
használ valaki sima cm7.2-őt? milyen? a voodoo megy benne? -
bruti01
őstag
na ugy sikerült megcsináljam hogy feltoltam a számitógépemre a win 7-et is. ugy igen.
most probálkozok a EXT4-re átállni de az xda addon zipjét nem tudom telepiteni. cwm-be instalion aborted a válasz. hogy lehet telepiteni?
-
bruti01
őstag
sziasztok. ma csatlakoztam hozzátok én is
igazábol a zene miatt vettem meg. jelenleg jw4 van rajta. kellene egy olyan kernel ami a vodoo-t támogatja. tudnátok segiteni?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest