- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
válasz
bruti01 #15573 üzenetére
Én most tsunamizok.
Még nincs tapasztalat (most raktam fel), de szerintem jó lesz ez, régen is szerettem.
Ez előtt nekem is slim volt, bár nem volt semmi baja, csak kíváncsi voltam a cunára is.
Amúgy, a "csupasz" cm10.1 és a beast most a menő. Nekem a slim jobban bejött, mint a beast...
-
( V )
veterán
válasz
bruti01 #14757 üzenetére
mármint ez? tonyk_-_Acid_Ext4_No_Journaling_And_Sqlite.zip pedig működnie kell...
-
( V )
veterán
válasz
bruti01 #14672 üzenetére
nem meglepő, bár a semminél még így is több, pl. Saurom JW8 V3 (26/Dec/12) (Odex és Deodex is van!)
-
radicspeter1
őstag
válasz
bruti01 #14549 üzenetére
7 tapi a build versionodra. Igaz csak 50X ve s néztük ki...Na leírom hogy csináltam ha valakit lázbahott volna:
Letöltöttem az alap v5-ös Acid zip-et!
Hozzá pedig még egy tweaket:
"AC!D Noozxoide"
TB-vel vagy Root explorerrel gyomláljátok ki a dsp manager és a music fix appotokat.
Ezek után cwm, wipe dalvik, wipe cache, install v5 majd install tweak. Reboot system és miután befrissültetek rootexplorerrel ellenőrizzétek le a build.prop fa j lőtök at(system/build.prop)
tartalmaz-e ilyet?
###AC!D Sound Tweaks by R-ikfoot###
#Sony Xloud & Clearbass +
ro.semc.sound_effects_enabled=true
ro.semc.xloud.supported=true
persist.service.xloud.enable=1
ro.semc.enhance.supported=true
persist.service.enhance.enable=1
ro.semc.clearaudio.supported=true
persist.service.clearaudio.enable=1
ro.somc.dmnorm.supported=true
persist.service.dmnorm.enable=1
ro.sony.walkman.logger=1
ro.somc.clearphase.supported=true
persist.service.clearphase.enable=1
#Resampling
af.resampler.quality=255
persist.af.resampler.quality=255
#Beats Engine
htc.audio.swalt.enable=1
htc.audio.swalt.mingain=14512Nekem egy az egyben be kellett ezt másolnom a build.propba s úgy elmentenem.
Reboot ezután!!
Majd végezetül a hang beállításánál állítsátok be a nektek tetsző hangzásra... -
( V )
veterán
-
radicspeter1
őstag
válasz
bruti01 #14537 üzenetére
Állítom hogy van!
Én a v5 + egy snooze r tweaket raktam fel.
De olvassátok el figyelmesen a telepítési útmutatót!
Én a hang hatásokban addig nem bírtam kiválasztani még nem töröltem le a dsp manager mellett a music fix-et is!!
Aztán build propot is szerkesztenem kellett de ügyesen odafigyelve nem lehet elrontani.
Nagyon hangos a külső hangszórója is és tiszta! Ennél hangosabbra gb+voodoo alatt sem lehetett venni... S szvsz jobb a voodoonál is! Ez egy olyan teljeskörü hangcsomag mely ezeket tartalmazza:● Sony Clearaudio Plus system (an amazing technolgy to enhance clarity of Bass and provide several effect like Clearphase, Clearbass, SRS surround,...)
● Beats Audio Engine (we ported latest beats engine from HTC one XL, and modded it a lot to be great handled by Clearaudio, it improve greatly Bass power and overal surround effect)
● Cyanogen DSP features (it helped a lot to handle better in app Equaliser)
● Dolby Digital Sound (overall better audio clarity with way more natural sound and some awesome features like SRS Wow and Dynamic Bass range)
● Sony Xloud (enhance noticably speaker quality in terms of clarity and volume, it help to ensure there is no distorion in sound even in headset, better balanced treeble and crystal voice)
● Eizo Rewire PRO series (an awesome Audio tool wich brings lots of effect and claim to offer a better balanced and natural Sound)
● AC!D Audio Parts (Huge optimisation in overall sound quality due to some optimisation, some tweaks, some audio rendering and resampling and even more... some Huge work have been done already)
-
( V )
veterán
válasz
bruti01 #14452 üzenetére
aham, ugyanez : goo.im/gapps
-
ktommy91
addikt
válasz
bruti01 #14372 üzenetére
Gyanús, hogy elveszett az IMEI. 5x próbáltam feltenni, mindig ez volt az eredmény. Ha JW8, ha CM10 után raktam fel, ugyanúgy elmászott.
Írd be a tárcsázóba, hogy *#06# és kiderül hogy mi a helyzet. Nálam az efs mappa visszamásolása sem segített rajta, azért te tehetsz egy próbát vele. -
( V )
veterán
válasz
bruti01 #14314 üzenetére
pedig jó lesz az, csak ki kell tömöríteni!
7z -> www.7-zip.org
ha mégsem lenne jó akkor az 1-eshszben van még link, pl az XDA-s Official I9000 and I9000M Firmwares collection
-
( V )
veterán
válasz
bruti01 #14308 üzenetére
pont tegnap este, ma hajnalban/reggel teszteltem a hang és zene adósságait az új disztrónak és azt kell mondjam hogy sokkal jobb mint pl ICS/JB 4.1 (személyes élmény és nem vagyok vájtfülü
). uh szerintem próbáld meg az alap CM10.1-et hogy válik be aztán majd meglátod!
az alap kernelben is van már voodoo sound, de javaslom mellé a Semaphore kernelt 2.8+
-
( V )
veterán
válasz
bruti01 #14213 üzenetére
épp minap nosztalgiáztam róla!
a voodoo sound gyakorlatilag már minden custom kernelben alap (a cm sajátjában is van alapból) uh van/működik!
-
( V )
veterán
válasz
bruti01 #14172 üzenetére
mármint a " CF-Root-ext4-v1.3-Addon.apk " -t akartad telepíteni CWM alól?
-
( V )
veterán
válasz
bruti01 #14170 üzenetére
az itt lévőt is próbáltad?
XDA SAMSUNG ♣USB Drivers♣ for Mobile Phones -LATEST VERSION-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest