- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
quailstorm
félisten
válasz
SteveJobs #25319 üzenetére
Lehet rossz alapról indultál. Én tegnap frissítettem, akkor se volt gondom. SIM lejárt van benne.
Sajnos én nem tudom 0-ról hogy kell eljutni idáig mert egyből 4.4.2 volt rajta mikor megvettem.
3-mas wipe gondolom meg volt.(#25320) grabber : akkor próbáld ki a 2.3-mat és ess pofára.
-
XtremLor
őstag
válasz
SteveJobs #25310 üzenetére
Valami gond van azzal ahova kasper_h feltoltotte, a kommentek kozott is irjak ha megnezed gondolom meg nem frissitette, mivel uj keletu a dolog!
Mackay_ROM
KK44_BigMem -
Janou
őstag
válasz
SteveJobs #25293 üzenetére
"
Ginger Bread-en szerencsés helyzetben vagyunk ugyanis mindösszesen egyetlen kernelre lesz szükség a root joghoz ez a kernel pedig a Semaphore kernel!Egy pillanatra itt meg kell állnunk ugyanis a 2012 márciusa végén megjelent, az ún "Value Pack" GB romok miatt ez az idilli állapot egy picit módosult: tehát ha friss ropogós "Value Pack" GB van a telefonon (ezek jelenleg a 2.3.6 - JW4/5/6/7/8/9/B típusúak) akkor a 2.7.4.tar verzióra lesz szükség, ha pedig a régebbi (nem value pack) GB van a telón akkor a 2.5.0.tar verzióra lesz szükség!
A rom típusát legegyszerűbben úgy tudjuk ellenőrizni hogy a tárcsázóba beütjük: * # 1 2 3 4 # és a kapott kiírásnál a PDA: résznél lesz a rom "rendszáma".
"
-
SFAkos
aktív tag
válasz
SteveJobs #24029 üzenetére
Ha gondolod próbáld ki még ezt:
Nekem eddig ez jön be a legjobban, és még mindig nem lassult be! Greenify programot is használd egészséggel arra, hogy a facebook és egyéb háttéralkalmazásokat hibernáld amíg nem használod, amik megölik szegény masinát.
Itt van hozzá a gapps itt pedig a Semaphore kernel.
Menete: CWM-be bemész, wipe mindent, aztán mehet a rom, utána a kernel, aztán a gapps. Semaphore managerben én a következők állítottam: Live OC: 110%, Governor: Smartass v2, Scheduler: SIO
-
-
SFAkos
aktív tag
válasz
SteveJobs #24017 üzenetére
Nekem is volt úgy, hogy nem jutott tovább. Gép restart, másik usb, ezeket próbálgasd. Esetleg másik gép. Egyébként egyszer telepítettem haverom S+-át és emlékszem volt valami, hogy egy ábra volt a képen és csak a menü gomb-bal ment tovább, de mire erre rájöttem 3* raktam újra rajta a rendszert.
Más. Lehet 1900mah, de karácsonyra vettem bnőmnek egy s4 mini-t és hát tegnap használgattam, jópár telefon, wifi/mobilnet böngészéssel 4 óra kijelző idő : 52%. Ennyit számítana egy gyári JB?
Vagy az a pár száz mah? De sajna nem engedte még hogy romboljak rajta, bár nem is érzem szükségét, esetleg egy root-nak kidobálni a sok gyári hülyeséget.
-
( V )
veterán
válasz
SteveJobs #23985 üzenetére
"Ez kizárt dolog, mer’ nem tudom."
itt írnak róla okosakat:
[9001][GUIDE][NOOBFRIENDLY]Starter-Guide -
-
radicspeter1
őstag
válasz
SteveJobs #20896 üzenetére
Próbáld meg talán fisher kernellel. (LVM)
Bocs hogy nem írom le mire jó az a script. Leírta egyszer már valaki az XDA-n igaz nem gondolt azokra a magyarokra akik nem tudnak angolul, én meg nem vagyok fordítógép!!
Sajnálom hogy vannak akik még ezt a fáradtságukat is mások lehúzásával finanszírozzák!
Jah és bocs a semmitérő commentemért. Ígérem nem lesz több hozzászólásom. -
libus
őstag
-
Remus389
veterán
válasz
SteveJobs #19973 üzenetére
hogy tudom megnézni a gyártási évet? gondolom valami kód van rajta
az is lehet hamisítvány, de mindegy... bízzunk benne hogy nem
vagy akkor legyen hamisítvány, de jó legyen
a mostani akksim, már púpos, meg minden baja van a telefonnak, hamar BSOD, néha nincs térerő... megőrült
egyébként ha már feltöltöttem megosztom a SGS HD repülőnapi videómat
-
-
-
Tonyk
veterán
válasz
SteveJobs #19297 üzenetére
Ebben biztos vagy?
(Az, hogy "szabvány" mond-é valamit?
)
Na, mert csak megemlítem, hogy az EU-ban van egy (szerk.: ) szabályozás ("mikortóli" pontos dátumot nem tudnék mondani), miszerint minden forgalomba hozott telefonnak azonos (microusb) csatlakozóval kell rendelkezni és a töltésnek is erről a felületről kell történnie....
-
válasz
SteveJobs #18728 üzenetére
Na most megnéztem egy videót, és igazából ez nem más, mint egy védőtok egy plusz akksival. Ami azt jelenti, hogy a gyári akkumulátoron kívül még pluszba hozzáad (pl 1500Mah gyári akksi mellé még egy 1500 Mah-t kapsz, így hosszabb ideig fog üzemelni és a gyári hátlappal használhatod. Ez olyan kb. mint a gumi tokok. Mi van akkor, ha egy 2700 Mah mellé teszem be (akár hátlap nélkül)
-
fo_di
őstag
válasz
SteveJobs #18675 üzenetére
valószínű nem megfelelő kernellel rootoltad, ezért villog a bootképernyő
milyen 2.3.6 volt rajta esetleg?herni: egy helyes kernel felrakásával ki lehet hozni a bootloopból, azért történt, mert nem a rom verzióhoz való kernellel rootolta (pl egy value packos romot value pack előtti kernellel vagy fordítva), ezért felesleges (meglátásom szerint) a 3 fájlos reparttal, ha tudja a romverziót véletlen, mert akkor csak kernelt felpattintja és kész
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Bezámítás! Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 üzleti - Ultra 7 165U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics WIN11
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest