- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
jjeahh
nagyúr
-
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz
Beppe91 #16505 üzenetére
nem, csak az alap linux kernel frissült.
az automatikus visszaállítást a beállítások / biztonsági mentés és visszaállítás alatt tudod kiszedni (ajánlatos már rögtön a friss rom installnál az első setupnál amikor a fiókot / jelszavakat kell megadni kiiktatni és akkor nem fogja ezt csinálni)
-
-
Beppe91
aktív tag
válasz
Beppe91 #16500 üzenetére
Na jól van úgy érzem a telefonom döntött, és ő a cyanaosp-t akarja, először nem akart felmenni status 7 aborted, aztán újratelepítettem a sema kernelt, majd reboot, és utána felment. Tehát egyenlőre kipróbálom ezt, esetleg annyi kérdésem lenne, hogy milyen kernelt ajánlotok? jó ez a sema 2.9.7s vagy valami más kéne?
-
válasz
Beppe91 #16498 üzenetére
Ha az elején egy nagy üresség jött be (miután beütötted a pin kódot), akkor be kell menni a beállításokba, alkalmazásokba és végül megkeresed a tw-t és kényszer leállítással leállítod, majd kilépsz. Nem kell aggódni, mert újra betölti, de ekkor már rendesen. Hol nem érzékel? miután beléptél, vagy csak tölt, tölt és nem csinál semmit sem? (bootloop)
-
válasz
Beppe91 #16470 üzenetére
Ahogy mostanság emlegetni szoktam, az a Remics 4.2.1. Friss, stabil, gyors. Mackay romra és kernerre épül. Próbáld ki, asszem korábban linkeltem is egyet, onnan gyorsan le tudod szedni.
(#16469) sagit
Inkább egy videót töltök fel a Youtube-ra. (persze, ha nem szakakszik az usb a gépemben).
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Beppe91 #15440 üzenetére
hát, ha megbízhatóság, szerintem a samsung veri a htc-t...azért gondolom így mert épp a megbízhatatlansága miatt váltottam én is htc-ről sgs-re...meg bár lehet apud nem fogja, azért nem kizárt...a wp-t hamar ki lehet nőni...viszont, igen, a csempés dolgot lehetséges, hogy könnyebb kezelni...vagy nem tudom..az is lehet, hogy az infókkal teli csempék jobban összezavarják, mint egy egyértelmű színes ikon...szerintem tapogasd meg mindkét telefont, és meglátod melyik szimpatikusabb..pontosan melyik htc-re gondoltál?
-
( V )
veterán
válasz
Beppe91 #15440 üzenetére
ne viccelj, csempét itt is tudsz varázsolni rá a megfelelő launcherrel (pl Tile Launcher vagy Launcher 8) - én biztos nem áldoznám fel az android testre szabhatóságát
a betüméret is bármikor növelhető stb.
-
válasz
Beppe91 #13225 üzenetére
Google Play a te barátod.
https://play.google.com/store/search?q=christmas+theme&c=apps
Témák:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.theme.frkcm&feature=search_result
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gau.go.launcherex.theme.ewozzbof&feature=search_result
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lockerscreenexpert.hdchritmastheme&feature=search_result -
radicspeter1
őstag
válasz
Beppe91 #12081 üzenetére
Igen ennyiszer..kikapcsolni a google helyzetbeállításoknál tudod!
Màs!!
Van új SLIM!! (3.0)
Vagyis work in progress!!
New Features
group mms
Toggle to disable fullscreen keyboard
Custom notification drawer Wallpaper and alpha
Wifi name display
Alternate Default App Picker from AOKP
Allow long-press actions from hardware keys from CM
LatinIME: Volume key cursor control
Custom status bar date function
Direct call function for mms.apk and dialerpad
Fixes
Navbarring shows now on all devices and works also without googleNOW
Navbar search and back icon
performance not set on boot
dialer code fc (*#*#4636#*#*)
Change custom icons default applicationto gallery
LatinIME to give ability to theme with theme chooser
Torch Toggle
Changes
stylus gesture features commited from cm
update for UrlImageViewHelper
Added hex value field to color picker from notification light settings
more german translation and some other small ones
more or less new feature/overwork Stopwatch & Countdown in Clock (viewpager now) -
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
Beppe91 #11794 üzenetére
Jó ez a slim 2.9, csak a holo launcher zabálta a memóriát mint a jógyerek. lecseréltem a cm10 gyári (trebuchet nevű) launcherjére, és most minden zsír, bár azért frissítés annyira nem perfect, mint a cm-en...
Őszinte leszek, azért raktam fel, mert itt ódákat zengtek az akksi élettartamról. Fele kamu, de valamivel jobb, mint a Cm-nél, ez tény. -
-
csampei
senior tag
válasz
Beppe91 #11757 üzenetére
Nincs benne a TW launcer,és widgetjei!Elvileg ennyi!Meg harmad akkora,mint a teljes kiegészítő!Most hasonlítottam össze a kettőt a noTW-ből vagy 10 app ki lett szedve!Főleg a TW-hez illő widik!
Pedig a TW-t érdemes kipróbálni,igaz semmi beállítási lehetőség nincs benne,de nagyon szép,és látványos!(persze szerintem)
-
csampei
senior tag
válasz
Beppe91 #11755 üzenetére
...hát hányszor írjam le hogy nem FC-zik?
Megfingattam a kamerát(panoráma,HD,stb),a gellery-t,képet szerkesztettem megosztottam,és semmi FC!Feltettem a JB+kam progit,hogy SD-re rögzítsen,az is kifogástalanul üzemel,Tegnap este óta egyetlen egy FC-be nem futottam bele,sehol!Pedig meg van buttyantva appal rendesen (231 telepített app) eddig 24-óra alatt semmi gond nem volt vele!Nem értem hogy sokan miért a V4-est szorgalamazzák amikor ott vezette be Elit a 4.2-es appokat főleg a kamera,és a gallery vonatkozásában,és ott még volt FC bőven!
-
csampei
senior tag
válasz
Beppe91 #11753 üzenetére
V5-re tettél V4-es témát?????????
Szerinted???
Ha meg a V4-et használod ott vannak FC-k azon ne is lepődj meg!A V5-ben már javították!És a leírásom is a V5-re valamint a téma is a V5-re vonatkozik!
(#11755) Beppe91
Bocsi csak elcsodálkoztam egy kicsit!A V4-nekem is FC-zett azért írtam hogy a V5-ben már javították a történeteket!Azt tedd fel!És arra a témát ahogy írtam!Nem fogsz csalódni!
-
csampei
senior tag
válasz
Beppe91 #11745 üzenetére
Feltolod ezt: [link] (ez az amit én csináltam ez is a samsungnized téma csak kicsit másabb)
Majd ez alapján jársz el:
Közben megoldották a problémát a SAMSUNGNIZED témával kapcsolatban!A kulcs a elsősorban a DPI! Vagyis csak és kizárólag 210-es DPI-n települ fel rendesen a téma,utána már át lehet váltani 240-re,de előtte nem!
Tehát a leírás(ahogy csináltam,mert nem pontról pontra a fórum szerint csináltam,de működik):
-Rom fent van 240-es DPI
-DPI átírása a build.prop-ban 210-re
-Reboot
-Felállt a rendszer reboot recovery
-Wipe cache,wipe dalvik cache
-SAMSUNGNIZED téma telepítése
-Itt ugyebár elindul a teló ha végzett
-DPI átírása 240-es értékre a build.prop-ban
-Reboot
-Örülés van,egy felessel,vagy egy szem ekivel ünnepeljük a sikert!
Az eredeti módszer,vagyis forrás: XDA
Remélem másnak is segít az XDA-s leírás,vagy az én leírásom!
Egészségetekre!(#11744) Tamás88:
Ez most mi???És miért nekem???Nekem nincs bajom a rommal!
-
jjeahh
nagyúr
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Beppe91 #9836 üzenetére
én rendeltem, olcsót, nem gyárit, és végül úgyis kellett vennem egy drágább gyárit...oszt végül kétszer annyit költöttem...szóval szerintem inkább gyűjtsd még egy kicsit a pénzed, s vegyél gyárit, mert kínait nem éri meg megvenni...
vagy kereshetsz szervízekben használtat...tutira találsz, mindegy milyen samuhoz való, csak legyen microusb-s, szabványos... -
Vic61
senior tag
válasz
Beppe91 #8677 üzenetére
Próbáltam, a Cuna után raktam fel. Én Cuna párti vagyok, de el kell ismernem, hogy a C-Bean most SOKKAL jobb...és ez nemcsak az új partíció miatt van...meg hogy látja mindkét kártyát...
Amikor full wipe-ra formatra felraktam, magától visszadobta a recovery-t, valszeg az új partíció kiosztás miatt. Újra elindítottam a ROM flash-elését, és simán felment. Próbáld egymás után kétszer flashelni a ROM-ot, a teljes takarítás után... -
radicspeter1
őstag
válasz
Beppe91 #7746 üzenetére
A fix többek között használhatóvá teszi az ota-t
...szerverre fel tud azután menni.
Ag update ota meg magát az ota alkalmazást frissíti! Nem észrevehető az utóbbi változás..csak up to date feelinget ad.Na kiprószáltam a 2.1.1-et és nem volt bootanim sem! Szerencsére 3 gombos recorvery volt így most a 2.1-en vagyok.
Mintha most észhez tért volna sebességben is! A semát azért preferálom most inkább mert az autobrightness részét is be lehet finomhangolni!!
That's all... -
-
porse
őstag
válasz
Beppe91 #7078 üzenetére
Nem is lesz ott.. Nem virágboltit tettél fel véletlen?.. keress rá rootexplorerben poweramp re vagy "audioplayer" re és töröld amit talál. Nem a helyhiány miatt csinálja.
titániummal volt nekem ilyen.(#7079 ) MK VII
Azért egy program miatt had ne kelljen már újra rakni romot.. De tény ha wipeolva van minden nem csinál ilyet.
-
válasz
Beppe91 #7013 üzenetére
Akkor próbáld meg ezt feltenni.
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Beppe91 #5597 üzenetére
Nekem is lenne egy kérdésem, h a tárcsázónak hogy kéne kinézni (nem az ikonra gondolok)? Mert Addon flash előtt el felejtettem alapra állítani a Témát (Black infinitum volt az alapértelmezett), és most az alap ICS/JB tárcsázó van...vagy ez a normális? RemICSnél asszem a stock samu tárcsázó skin volt...
-
D1L1ZS
őstag
válasz
Beppe91 #5587 üzenetére
Az SGS 3 addon oldalán ez áll:
"UPDATE: Touchwiz force close is fixed now. For use with stock CM10 kernel, use the third download link. It doesn't contain svoice to prevent "low ram" message during the installation process."
Nem tudom, lehet h véletlenül a még bugos verzát szedted le?
Én már a fixáltat szedtem le, és teljesen jó! És nagyon smoothnak tűnik ez a TW 5?!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- 3db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest