Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
amennyiben?
ez is csak egy app csak nem az SD-re pakol hanem a "tök üres" /data partíció-ra
-
libus
őstag
Üdv!
Olvastam a napokban róla, hogy hamarosan várható a v4.6 és
érdemes megvárni. Ezt mindenképpen meg is akartam várni!
De a Tigert hogy kell feltenni?
Úgy ahogy a Tsunamit szoktam? Vagy kell valamit formázni is?
KTHEORIGINAL kíváncsian várom !
Nagyon kíváncsi leszek, hogy jobb lesz-e mint a Tsunami.
Főleg akku időben és gyorsaságban. Meg persze, hogy ennél a Viberen tudok-e majd hangosítani
a beszélgetés hangerején. -
GrooveHero
addikt
Na akkor mindenkinek itt is: A legújabb 3 file-os 2.3.6-ot raktam fel tegnap este Odinból repart+512-tes pittel, de Odin végigfutott és a recovery rész hibát írt ki ilyen üzenettel: unable to mount dbdata. (file exsits). Aztán restart után végig bootloop volt, szóval ez amegoldás nem segített. Jött egy 3 fájlos JW9, majd újra egy 3 fájlos JWB ezúttal repart és 512-tes pit nélkül, és láss csodát, műxik minden. Egy ideig nem bántom, meg nézem milyen lesz a renccer.
Amúgy maradjunk a kollégánál, hím nemű vagyok, még ha az arckép nem is azt tükröziNem egyedi eset.
Vic61 kollégának külön köszönet az önzetlen segítségért
-
JJ hunter
aktív tag
szia!
nalam jelentkezik tobbek kozott egy olyan problema a tigrisben, hogy ha pl az opera minivel bongeszek, kozben guglicseten ramirnak,es megnezem mit irtak, akkor total kilep az operabol. A hatterbol sem tudom visszahozni, mert fullfekete kepernyo fogad, ha elinditom az operat. Ilyenkor a taskmanagerben kilovom, es amint kilepek a managerbol, modosul a hatterkepem. Ez mitol lehet?
masnal is van ilyen problema?
-
GrooveHero
addikt
-
babati
aktív tag
Tiger ota? Azt nem vágom mi. Akkor lényegében csak annyi hogy a tiger-t felrakom sd-re és recoveryből telepítem. A ROM lecseréli magának a kernelt és annyi. Szóval akkor a recovery-nek semmi köze a kernelhez? Ja és akkor gaps se szükséges hozzá? Bocs ha hülyeségeket kérdezek, de mindennel tisztába akarok lenni
-
Vic61
senior tag
A bármilyen rom természetesen recovery-ből flash-elhető .zip kiterjesztésű rom.
-
wiERHcSc
tag
Thx! Az miért van, hogy egy csomó alk. Azt írja play-en, hogy nem kompatibilis? Playbe csak a keresés előzményeit tudom törölni a beállításoknál, v.mi mást kéne? Bocs hogy ilyen láma vagyok! Mégv.mi: ha recoveryből állítok vissza működő verziót akkor elötte kellenek a wipe-ok, vagy felesleges, mert úgyis felülír mindent?
-
wiERHcSc
tag
Re
Amit a c-romhoz linkeltél inv gapps az jó a slim hez? Azt raktam fel, és nincs gmail :-( előzményeket töröltem a playből de azt mondja nem kompatibilis a telóval amit le szeretnék tölteni :-( Ha rosszat tettem fel belinkelnéd. hozzávalót? Dpi 240 de ígyis maradt minden kicsi :-( restart kell? -
(#18503) Vic61
Na asszem pont azért nem használtam, mert nálam a tök feketeség nem gyere be.
Már régóta TasKiller 3.5 Full-t használok a futó fölös appok és a memóira karbantartására...már egy jó ideje nagy gyakorisággal valamelyik app használata közben állandóan kijelez, hogy leállt. Nem tudja Valaki hol a bibi?
De ott van a bibi, hogy taskillert használsz. Töröld le, már a 4.0-tól már nincs értelme használni, mert maga a rendszer teszi meg. Az állandó bezárogatás meg azt jelzi, hogy olyan appot akar kilkőni, ami utána rögtön elindul. Ennek viszont az akkumulátor látja meg a kárát, mivel ez többlet energiába kerül.
-
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
Ok, köszi. És a kérdésem másik fele?
Tehát a status bar módosítható, hogy úgy nézzen ki, mint a régi CM10-nél. Mert nekem most olyan, hogy ha lehúzom a redőnyt, akkor oda vannak kiírva, hogy sms, email, mi jött. És ha a jobb felső sarokban a fogaskerékre nyomok, akkor látszanak a kapcsolók, GPS, WI-FI, Blutooth, stb. Ezeket be tudom állítani, hogy mik legyenek itt, de nekem elég lenne egy sima egy soros, amin csak wifi, gps, blutooth, képernyőforgatás, ilyesmi vannak.cs-pisti ilyenről itt nem beszélünk. De lehet vki tud segíteni privátban
-
GrooveHero
addikt
Én még a v9-et próbáltam, de kissé bugos volt az elején telepítés után. Pölö home gomb hosszan nyom, appok kihúzkodása jobbra-ballra és mikor elfogyott minden, akkor fogta magát, fehér képernyő, és 1 percig azt bámultam. Meg a status bar se nem tetszett, de rájöttem, hogy a CM10.1-gyé is ilyen. Vissza lehet varázsolni valahogy a régebbi fajtát?
-
bok92
addikt
Changelog;
GAPPS NOT INCLUDED YOU NEED TO FLASH AFTER ROM
Pie: Stick Orientation
C-RoM Settings: Icons for Lockscreen Seethrough & Notification Behaviour
Notification shortcuts spacing and tablet transition fix
HDR: only show slide animation after final shot
C-RoM Settings: Swap Volume Buttons for Rotation
Settings: Notification Shortcuts
Semaphore 2.9.12 (with big mem patch)
And More More More…Én maradok még a xylonnál...
-
( V )
veterán
ha kikapcsolod (power off) akkor igen - ez nem C-Rom hanem Semaphore sajátosság!
(a Devilnél ez úgy van megoldva hogy power off után, ha a kernel érzékeli a Bigmem beállítást akkor boot közben csinál egy resetet, de ebből a felhasználó csak annyit tapasztal hogy picivel hosszabb a bootidő - szerintem stratosk is adaptálhatná ezt a módszert)
(#17938) GrooveHero
ilyen meg ilyen volt már - de jó tudni hogy "hivatalosan" is meglesz rá (lehet pawitp avagy a cm csapat rábólintott)
(#17952) Tamás88
mivel CM alapokon lesz (driver motor) ezért gyanítom nélküle fog kijönni, de hátha a Canonical-nak sikerül majd meggyőznie a samut.mindenesetre elég szép hogy "első körben" gondolnak az SGS-re is
-
-
Vic61
senior tag
Letöltöttem Neked, itt van a JVT CF-Rootja CF-Root JVT
-
libus
őstag
A Beállítások-alkalmazásokon belül megkerestem a Nova Launchert, s töröltem az adatokat is, de nincs olyan lehetőség, hogy eltávolítás!
Csak kényszer leállítás!
Próbáltam feltenni uninstaller programot, de azok meg nem is látják!A névnap widgettet már próbáltam újra rakni is, de semmi változás.
-
( V )
veterán
az 'élő háttérkép választó' is egy külön alkalmazás - lehet nem került bele a romba! ugyanúgy a YT is, amit ha már úgyis cserélni kell ajánlom a HD képes verziójára cserélni YouTube 720p HD (letörlöd pl TiBa-val vagy vmi rootos fájlkezelővel, majd restart és install)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mobil flották
- Vezetékes FEJhallgatók
- iPhone topik
- Így VERNEK ÁT a KAMU webshopok!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest