- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
quailstorm
félisten
válasz
RockHaRD #26288 üzenetére
érdemes, ugyanis úgy nehéz lesz telefonálni
vannak nekem modem zipjeim, recoveryből flashelhetőek
vagy rakd vissza az EFS mentésed
ha egyik se, akkor odinnal fel kell tenned egy gyárit és 0-ról újra -
quailstorm
félisten
válasz
RockHaRD #26283 üzenetére
ha nyomvatartod az olyan mintha a reset gombot nyomogatnád
akkor rakd fel a Mackay kitkatet is, abban van rendes TWRP, onnan meg átmész. Jelenlegi agyi állapotomtól többre nem telik.Kikapcs menü szerintem beállítások menüben állítandó, Mackay kitkaten nekem így van. Most is az fut a telón.
De mondom, akkor rakd fel azt is, onnan csak nem fail már. Az elég új TWRP.
-
RockHaRD
addikt
válasz
RockHaRD #26282 üzenetére
Még egy gond: Nem tudom előhozni a twrp-t a mackay romból
Telefonon belül nem találok ilyen menüt, hogy reboot to recovery, ha meg power gomb, meg hangerő fel-lel kapcsolom be, akkor simán bekapcsol a telefon, vagy ha nyomvatartom, akkor meg a végtelenségig loopolja az i9000 logot, meg a mackay logot
-
-
quailstorm
félisten
válasz
RockHaRD #26273 üzenetére
Semaphore kernel a megfelelő gyáridhoz, majd Mackay ICS fel minden wipeolással, és arra teszed a CM11-et.
ICS a fájlrendszer és partíciókonvertáláshoz kell.
-
( V )
veterán
válasz
RockHaRD #22976 üzenetére
attól függ, ha nem kell változtatni a partíció méreteken (egy android verzión belüli váltás, vagy frissítés) akkor igen, de egyébként ajánlott a reboot után vissza cwm és telepítés.
(#22977)
rakd fel a Smart Launchert (Android 2.1+) a leggyorsabb szvsz!de jó még a Lightning (Android 2.0+) is!
-
( V )
veterán
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
RockHaRD #20658 üzenetére
Lagfix nem kell semmilyen 4.x ROM-ra mert más fájlrendszert használnak (yaffs) mint a GB (rfs). Nekem a GamerZ ROMok mindig belassultak eddig. Sok sikert hozzá! (Ha nem jönne mégse be, ajánlom a 04.26-i Helly Beant. Ha nem tweakeled feleslegesen, abban nem fogsz csalódni.)
-
-
-
( V )
veterán
válasz
RockHaRD #20040 üzenetére
" nemtom, hogy a semaphore oldalon miért nincs odaírva, hogy mi a különbség, hogy a halandó ember is tudja
"
innét: [KERNEL] Semaphore 2.7.4 (CF-Root + Voodoo Snd v10 + OC/UV + BLN)
...
Variations:
2.7.4bmfr
- 374.8MB
- breaks 720p video recording2.7.4bm
- 384.5MB
- breaks 720p video recording
- breaks front camera pictures and photo capture during video recording2.7.4sc
- 366.4MB
- stock colors2.7.4sbf
- 374.8MB
- stock colors
- breaks 720p video recording-2.7.4scbm
- 384.5MB
- stock colors
- breaks 720p video recording
- breaks front camera pictures and photo capture during video recording(#20044) Oldman2
bármelyik "Value Pack" - es kernel jó hozzá, vagyis Semaphore 2.7.4 vagy CF-Root JW4+, stb. -
polomaa
aktív tag
válasz
RockHaRD #19985 üzenetére
3 fájlosra rátolsz egy hozzá való semaphore kernelt és utána már rakhatod is föl a custom romot.Full wipe után én egy format systemet szoktam még csinálni.Gyári romra először nem megy fel,aksit kiveszed,visszarakod majd újra install rom.majd ha kell,akkor a gapps.Elvileg így kéne működnie.A romot lehetőleg ne a külső sd-re rakd.
-
-
Vagany
őstag
válasz
RockHaRD #19830 üzenetére
Jó lesz az, de EFS-t mentsél, mert ha elmászik és nincs mentésed (néha még a mentés sem segít) akkor lehet dobhatod el a telefont, de legalábbis sokba kerül az alaplapcsere, vagy az imei visszahozás (nem ismerem pontosan milyen módszerek vannak EFS nélkül a visszahozásra).
-
RockHaRD
addikt
válasz
RockHaRD #19824 üzenetére
Update: kiest felraktam, az helyreállította a telefont, utána az odinnal fel tudtam rakni a kernelt, és CWM-be pedig szokásos rom telepítéssel felraktam elvileg az ICS-t, de induláskor csak az android figurát látom alul egy powered by semaphore felirattal, és nem megy tovább..
mit rontottam el? :-/
-
( V )
veterán
válasz
RockHaRD #19801 üzenetére
persze van CM10.1 magyarul is remekül tud, hogy melyik jobb az gusztus dolga, mindegyiknek meg van az előnye és hátránya a GB-nek az hogy az a leg optimalizáltabb plusz ott még gyári driverek vannak, az ICS-n a F4k sztem a leg lagmentesebb / egyik legstabilabb főzött, a JB pedig értelemszerűen a legfrissebb és mivel mindig az új disztrót frissítik ezért az újdonságok is azon jönnek majd ki.
S4-el kapcsolatban azért azt vedd majd számításba hogy nem lesz rá CM sajna és már az S3-al is gondjuk van (Samu egyre kevésbé gondolja komolyan a nyíltságot)
-
( V )
veterán
válasz
RockHaRD #19788 üzenetére
holá hombre!
na végre vettél értelmes telót is?
1, gyári vonalon a JW9 klón Saurom-ot dícsérik (2.3.6), ICS-ben (meg szvsz amúgy is) a F4k r4 a tuti (csak nincs benne magyar), JB alatt pedig CM10.1
2, ha nem gyári rom akkor itt is CWM-ből működünk - szájbarágós howto az egyesben (lap teteje)
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest