- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janou
őstag
válasz
Yiggdrasil #26165 üzenetére
Nekem amíg megvolt a teló, a CM 10.1.3 nagyon bevált.
-
Janou
őstag
válasz
katona.jozsi #25992 üzenetére
Megosztanád azoknak a legrégebbi facebook és messenger apk-nak a letöltési helyét? Köszi
-
Janou
őstag
Sziasztok
Pár hete megvettem az S1-em utódát egy S3-at. De attól függetlenül követem tovább ezt a fórumot is.
-
Janou
őstag
-
Janou
őstag
válasz
gfpeti #25635 üzenetére
Használsz pl. Windows-t? Az is ugyanez. Ha napokig használod kikapcsolás nélkül az is egyre lassabb. Sőt! Pár hónapos használat után az is elkezd belassulni, csak azon az újraindítás sem segít. Szerintem szokj hozzá. Nem hal bele senki abba az 1 percbe amíg újraindítja a telót. Szerintem.
-
Janou
őstag
válasz
quailstorm #25557 üzenetére
Amúgy én egyszer próbáltam Athlon 64-re tenni poénból egy Win95-öt... I/O hibával elszállt a telepítő.
-
-
-
Janou
őstag
válasz
quailstorm #25372 üzenetére
+ 1
-
Janou
őstag
válasz
SteveJobs #25293 üzenetére
"
Ginger Bread-en szerencsés helyzetben vagyunk ugyanis mindösszesen egyetlen kernelre lesz szükség a root joghoz ez a kernel pedig a Semaphore kernel!Egy pillanatra itt meg kell állnunk ugyanis a 2012 márciusa végén megjelent, az ún "Value Pack" GB romok miatt ez az idilli állapot egy picit módosult: tehát ha friss ropogós "Value Pack" GB van a telefonon (ezek jelenleg a 2.3.6 - JW4/5/6/7/8/9/B típusúak) akkor a 2.7.4.tar verzióra lesz szükség, ha pedig a régebbi (nem value pack) GB van a telón akkor a 2.5.0.tar verzióra lesz szükség!
A rom típusát legegyszerűbben úgy tudjuk ellenőrizni hogy a tárcsázóba beütjük: * # 1 2 3 4 # és a kapott kiírásnál a PDA: résznél lesz a rom "rendszáma".
"
-
Janou
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #25050 üzenetére
Fekete
-
Janou
őstag
válasz
Norberto008 #24839 üzenetére
Tegyél fel CM 10.1.3-at. Nekem az van rajta nagyon rég óta és alig lassult még be, pedig rengeteg program lett feltelepítve rá.
-
Janou
őstag
Sziasztok! Valami értelmes zenelejátszót tudtok mondani? Az ingyenes android zenelejátszó egy nagy #zar.
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Tudom nem ebbe a topicba tartozik, de máshol nem tudom feltenni a kérdésemet. Tehát remélem tud valaki segíteni. Adott egy telefon jelen esetben egy Samsung Galaxy S6310 Young. Hogyan lehet azt megcsinálni, hogy a programokat át lehessen helyezni belső SD-ről külső SD-re? Mert elég hamar elfogy az az 1,9 GB. Valami megoldás van erre?
-
Janou
őstag
válasz
Mr. Elliot #24413 üzenetére
Feltettem egy zenelejátszót és abból sikerült beállítani. Köszi
-
Janou
őstag
válasz
Mr. Elliot #24413 üzenetére
Akkor az lehet a gond h nincs zenelejátszóm.
TC nyitja meg.
-
Janou
őstag
Megint szívok a csengőhang beállítással. Egyéni mp3-at szeretnék és egyszer már sikerült is régebben.
Hogyan kell? ogg-be nem szeretném átkonvertálni. -
Janou
őstag
Sziasztok!
Ismerősömnek kellene a telóját flashelnem 4.2.2-re. Most 2.3.6 van rajta. PDA Version: I9000XXJVU
Ehhez a 2.5.0-ás Semaphore kell ugyebár? (root miatt)
-
Janou
őstag
Ha Playről telepítek alkalmazást és szeretném lementeni az apk-t, hogyan tudom megtenni? Illetve hol tárolódik?
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Pusztán elméleti szinten kérdezem, hogy ha van egy T függő S3 és arra felteszek egy Custom Romot akkor működik majd a Vodás kártya is benne?
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Milyen aksit érdemes venni, hogy ne rontsa a telefon esztétikáját sem? (Tehát ne kelljen új hátlap, mert nem fér be a gyári aksi helyére) Ugyanis azt vettem észre hogy egyre jobban merül a telóm... A lehető legnagyobb kapacitású érdekelne.
-
Janou
őstag
CM 10.1.3-hoz melyik devil kernel való? Illetve ahhoz is van Manager mint a Semához? (A Fast charge util lenne nekem fontos belőle... )
-
Janou
őstag
válasz
vbalazs1989 #24026 üzenetére
Ezt tedd fel. Előbb Odinnal tedd fel a legfrissebb GB-t. (2.3.6) Utána rootolni kellene. (pl. Semaphore kernel). EFS mappa mentés, majd CWM-ből felteszed ez a zip-es romot. De ezek pontosan le vannak írva az 1. hszben. Olvasd át többször és ha valami nem világos kérdezz.
-
Janou
őstag
válasz
vbalazs1989 #24021 üzenetére
Hivatalosan a legújabb a GB 2.3.6. 1. hsz.-ben ott vannak a linkek. Nemhivatalosak közül szerintem a legjobb a CM 10.1.3. Stabil is gyors is... 10.2.0-át még nem tettem fel.
-
Janou
őstag
Bootloop mentes karácsonyi ünnepeket kívánok kedves fórumtársaim!
-
Janou
őstag
Valaki tudna linkelni valami anyagot, képet erről a miui dologról? Mert csak olvasom, de nem értem miről beszéltek...
-
Janou
őstag
Titanium Backupnál úgy látom, hogy csak alkalmazásokat lehet lementeni. Az nekem nem jó, egybe szeretném az egészet. Utána CWM-be csináltam egy backupot. Hol találom a mentést? A SDcard0\clockworkmod\backup mappában? És restorenál csak rámutatok neki a mappára? Ebből miket tudok majd visszaállítani? Összes appot meg teló beállítást pl?
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Megpróbáltam feltenni a cm 10.2-őt 10.1.3-ra... Hát nem sikerült, hanyatt vágta magát a robot. Szó szerint asszongya hogy: invalid partition layout. És hogy wipeoljam a data-át. Na mármost a cwm-ben az van hogy wipe data/factory reset. Ha ezt lefuttatom búcsút mondhatok minden beállításomnak és telepített appnak, ugyebár? Más megoldás nincs a frissítésre? Létezhet az, hogy előbb fel kellene tennem a 10.2. RC1-et és utána 10.2-őt és úgy menne?
-
Janou
őstag
CM 10.2-nél észrevehető valami változás a 10.1.3-hoz képest? Stabilnak tűnik?
-
Janou
őstag
Sziasztok!
Hogyan lehet megváltoztatni a témát a telón? Valami fasza neonos kinézetű témát szeretnék, csak nem tudom hogyan, honnan, mit és mivel...
-
Janou
őstag
válasz
Tamás88 #23431 üzenetére
De Skype-al nem csak akkor lehet hívni ingyen ha a másiknak is van skype nickje? Illetve Viberrel is csak úgy ingyenes ha a másiknak is van Viberje? Skypenál feltöltheted az egyenleged és akkor tudsz vezetékes meg mobil számot is hívni, de annak sajnos van egy minimális percdíja. Vagy nem jól tudom?
-
Janou
őstag
Szerintetek a 4.4-el akkor jobban fog futni a teló, mint mondjuk a 4.2.2-vel? És vajon azt simán cwm-ből fel lehet majd tenni?
-
Janou
őstag
válasz
dvdbackuper #23203 üzenetére
Köszi, akkor nem rakom fel...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E6540! I7 4600U / 8GB DDR3 / 128GB SSD! / HD8790M
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest