- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beppe91
aktív tag
Sziasztok. Anyum örökölte a galaxy s-emet. Jelenleg 4.3.1 van rajta cm 10.2 2013 10 11 nigthly, semaphore 3.0.97 jb 3.2.0s kernellel, de elég döcögős már szegény telefon. Kérdésem az lenne mi az amit érdemes feltennem neki, nem kell semmi extra funkció, csak jól használható telefon legyen. CM 11 snapshot m5-t néztem, viszont lehet érdemesebb lenne visszaugrani ics-re? Mit ajánlotok neki? Rom+ kernel kombóra lenne szükségem és ha kell gapps akkor az is, hogy melyik.
-
-
Beppe91
aktív tag
Sziasztok, Feltettem a cm 10.11-et de nem találom a fiókok között a facebook lehetőséget. Kiszedték volna belőle? Vagy hogy tudom beszinkronizálni a facebook névjegyeket?Köszönöm
-
Beppe91
aktív tag
Sziasztok. Feltettem 0730-as cm-et, beállítottam a telefon titkosítást és ezek után iszonyatosan lassú a telefon, bármira rányomok percekig tart míg elindul, van valakinek beállítva telefon titkosítás? Tapasztalt ilyet?
-
Beppe91
aktív tag
Stabil verzió/ nightly pedig egy teszt verzió, nincs annyit tesztelve sűrűn jön ki, mindig javítanak valamit bele tesznek valami újat, de nincs hosszú távon kitesztelve. Stabil verzió pedig valószínűleg már egy régebbi kiadás ami lett bőven tesztelve és nem volt vele gond. Egyébként én nightlyba is csak ritkán találkoztam nagy hibával.
Egy április 2.-i nightly verzió volt eddig fent nekem
És most is csak azért frissítem a maira mert van időm és kicsit legyen frissebb hátha van valami újdonság, plusz jelszót kell létrehoznom a telóhoz amihez factory reset kell, akkor meg már frissítsünk
Tonyk megelőzött
-
Beppe91
aktív tag
Sziasztok! Úgy döntöttem kicsit frissítek a telómon, a mai cm nightly-t választottam, most is egy kb két hónapos nightly van fent ha nem több és nincs nagy gond vele. Melyik kernelt érdemes alá tenni? Devil vagy Sema? vagy még mindig kb ugyan azt nyújtja, csak ízlés kérdése?
-
Beppe91
aktív tag
Sziasztok. Nagyon rég nem jártam itt, sajnos sok volt a munka, de úgy látom nincs túl nagy érdemi változás itt a romok terén, meg tudjátok ezt erősíteni, vagy van valami megbízható új rom? Kéne egy factory reset hogy beállíthassam a céges email címet, amihez biztonsági okokból jelszavas telefon kell. Jelenleg cm 10.1 van fent nightly még áprilisi verzió. Érdemes egy friss nightlyt feltennem, vagy tudtok jobbat? kernelbe sema vagy devil?
-
Beppe91
aktív tag
Sizasztok!Ma reggel egyszercsak rebootolt a telefonom, de úgy, hogy pin kódot nem kért, csak újraindult. A watchdog 400 megás adatforgalomról rinyál, tegnap még csak 100 mega körül voltam, az androidos adathasználat is csak 80 megáról ír. Valakivel történt már ilyen? és a mai használatra ír 250 megát a watchdog. Nem töltöttem le semmit, akkor mitől lehet? Le tudom valahol ellenőrizni az adatforgalmam mennyiségét T-nél?
-
Beppe91
aktív tag
Na jó azt hiszem, most jött el az idő, hogy kipróbálom a Tigert
Nem nagyon akartam hozzányúlni a telefonhoz, de ennyi pozitiv visszajelzés után, nincs más választás.
Full wipe-al simán mehet fel? vagy kell valami hozzá? egyből mehet a 4.6?
-
Beppe91
aktív tag
Hogy-hogy nincs benne a cm-ben a recoverybe való újraindítás? vagy be lehet valahol kapcsolni?
-
Beppe91
aktív tag
Valami nagyon nem sikerült... Feltettem a mai nightlyt, legújabb semával, patch és gapps. Visszatettem pár appot tibával. Újraindítottam, és nincs hálózatom, nem figyeltem, hogy előtte volt-e sajnos. Újraindítottam még egyszer, erre most 7%-on van a telo, és nem jön be a beállítások menü.
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Kicsit régen jártam itt, és annyi rom lett hirtelen, hogy esélyem nincs végig olvasni. Kb egy hónapja nem romoltam, és rakoncátlankodik. Mit tudnátok ajánlani, ami most megint egy hónapig jó lesz? CM még mindig megbízható? kernelből melyik most a legjobb? sema legfrissebb mehet alá?
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Feltettem egy hete kb az aláírásomban szereplő romot, és ezen a héten majdnem minden nap megcsinálta, hogy egyszer csak "újraindul" de igazából nem is, mert kiírja h rootbox, tölt aztán bekapcsol, de nem kér pint semmit, feláll a rendszer. Mitől lehet ez? Másnak is csinál ilyet? A v9-et feltehetem wipe nélkül? Aokp verizó másnál is ismeretlent ír?
-
Beppe91
aktív tag
Beats audio jobb mint a dfx manager? ami van mega bass beats azt valaki próbálta esetleg?
-
Beppe91
aktív tag
Csak egy gyors segítségre lenne szükségem, elkezdtem leszedni a c-rom mix v8 witout xloud. Remélem ez jó, nem tudom mit jelent az xloud, ha ebben valaki tud segíteni mit takar. A másik kérdésem pedig, hogy milyen addont érdemes feltenni, van valami ami létszükséges, esetleg nagyon hasznos?
Update1: Milyen kernellel érdemes most használni?
-
-
Beppe91
aktív tag
Tyuu emberek nekem nagyon belassult a cyanaosp 0.5... Azt mondjátok C-rom v8-at érdemes most feltenni? Vagy inkább cm10.1? vagy van valami más extra?
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Sürgős kérdésem lenne, van nálam egy htc magic, kéne frissíteni, tök alap 2.2.1, szeretnék rá varázoslni egy recoveryt, de adb-be mikor rá akarom másolni a rom fájlt akkor permission denied-al elszáll a másolás. Mitől lehet? mit kéne csinálnom? sima adb push-t használtam.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
radicspeter1 #16504 üzenetére
és sokat jelent, az újabb sema?
Van valami megoldás a play-ben lévő appok nullázáshoz? felment a rom és fél napja pakolja vissza az appokat, amiket még ezer éve tettem fel a telóra, de már régen letöröltem, de ott benne van, törölgetem egyesével kifele de rengeteg van benne.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
Beppe91 #16500 üzenetére
Na jól van úgy érzem a telefonom döntött, és ő a cyanaosp-t akarja, először nem akart felmenni status 7 aborted, aztán újratelepítettem a sema kernelt, majd reboot, és utána felment. Tehát egyenlőre kipróbálom ezt, esetleg annyi kérdésem lenne, hogy milyen kernelt ajánlotok? jó ez a sema 2.9.7s vagy valami más kéne?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
Tamás88 #16499 üzenetére
nem egyik sem, hanem rendesen újraindul, bejön h kéri a pint de nem tudom beütni mert nem érzékeli, hangerő gombot érzékeli, lehalkítja felhangosítja, az alsó gombok rezegnek és világítanak ha megnyomom. De semmi, és ha lezárom a képernyőt, akkor nem tudom feloldani, tök fekete marad, semmire nem reagál, de ha a hangerőt lehalkítom rezeg, tehát a telefon él, de mégse működik a képernyő.
Próbáltam vissza tenni egy cm10.1-et, de az meg csomó mindent kiír, aborted, valami status 7 elszáll.
-
Beppe91
aktív tag
Feltettem a Remics jb v2-t végül, újraindítottam a telót és nem érzékel semmit, se az alsó gombokat, se a képernyőre nem reagál, semmit nem tudok nyomni. Járt már valaki így? mit lehet tenni? Már 2* újra raktam full wipe.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
Tamás88 #16471 üzenetére
Köszi kipróbálom. Egyébként, te a v2-t mondtad ott feljebb, v3 is ugyanúgy jó, vagy az még nem ajánlott?
polomaa: neked is köszi, először megy egy remics, max ha valami nem jön be akkor kipróbálom a CyanAOSP-t is, először am ezen gondolkodtam, de remics két szavazattal győzött.
-
Beppe91
aktív tag
Sorry de muszáj megkérdeznem, hogy most melyik romot ajánljátok, JB vonalon? romolhatnékom támadt, régóta fent van már ez a cm 10.1, gondom nincs vele, csak unom. Tudom, ha végigolvasnék pár oldalt megtalálnám, de az a baj az rengeteg idő, és most már az aláírásokba se nagyon szerepel, hogy ki mit használ, pedig eddig onnan ki lehetett nyerni kis infokat. Szóval melyik most a menő rom, stabil, gyors és friss? Legyen egy frissebb cm 10.1, vagy van valami extra ami igencsak jó?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
lsebestyen #16315 üzenetére
Hello. Nem, pont ez a baj, hogy egy nagyon régi(nem okos) motorola volt eddig apum telója, most vettünk neki egy galaxy s advancet, és beraktam a simet az új telóba, de nem volt meg mind, ezért kivettem vissza régibe, másolás simre, felülír(nem másol, ne legyen duplán) és közbe mindent letörölt és csak a hiányzó 5 név maradt a simen.
Szóval szerintetek lehet, ilyet, vagy T esetleg gsm boltba tudnak ilyet, hogy visszaszerzik a számokat?
-
Beppe91
aktív tag
Hello. SOS nem tudja valaki, hogy sim kártyán felülírtam a számokat egy régi motorola telefonon, és így csak 5 szám maradt meg a többi törlődött, valahogy vissza lehet állítani? nincs valami progi?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
radicspeter1 #16098 üzenetére
ohh kösziii az app-ban volt egy olyan audimaxmpz, kitöröltem és felment
-
Beppe91
aktív tag
válasz
radicspeter1 #16086 üzenetére
de mindegyikbe van még hely
sdmaid szerint cache, data, datadata is mégcsak negyedig sincs.
JJeahh: az biztosan segítene és megoldaná a problémát, viszont nekem csak annyira kéne, hogy hnap tudjak haza fele zenét hallgatni, aztán holnap után, úgy is lehet frissítek egyet.
-
Beppe91
aktív tag
nektek nem szokott olyat a poweramp, hogy egyszer csak nem hajlandó települni? közli, hogy nincs elég hely, szabadítsak fel helyet, de tárhely használat szerint 209 mega foglalt, 1,3 giga szabad..:/ nincs olyan sok app fent, és le is töröltem most kb 5 nagyot és még mindig nem. Próbáltam wipe-t, meg fix permissiont, de nem segített, nincs valami jól bevált ötlet?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
radicspeter1 #15438 üzenetére
Hát hardverileg nagyon tetszik 760 mega ram és 2 magos proci, csak igen az xda-s támogatást annyira még nem látom. Addig meg felesleges, mert apumnak őszintén szólva tök mind1 milyen a hardver, nagyok legyenek a betűk és könnyű legyen használni és megbízható legyen, inkább ilyen jellegű vélemények érdekelnének, hogy ti mit ajánlanátok/vennétek ilyen helyzetbe.(50 éves, de ért a technikához azért valamilyen szinten(romolni nem fog
) viszont a csempés dolgot meg kezelhetőbbnek találom számára.
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Bocs az offért, annyi kérdésem van van-e valakinek tapasztalata sgs advance-el. Esetleg htc wp8s. Apumnak kéne telót venni és ezt a kettőt néztem ki. Vagy tudtok valami jót ajánlani?
-
-
Beppe91
aktív tag
Látom bele került a cm10.1-be az időjárás widget a zárképernyőre. Ha a 23-i van fent, akkor arra mehet data wipe nélkül a mai? vagy illene full wipe?
-
Beppe91
aktív tag
Mitől van, hogy cm10, sema 2.6 s kernellel nem játszik le semilyen videót? ebbe alapból benne van a patch nem? és nem csak a hd, a sima videókat se. Bigmem nincs benyomva, 391 mega ram van. Van valami megoldás?
-
Beppe91
aktív tag
Az hogy lehet, hogy cm10-be nincs google play app? és valmiért tiba pro se akarja visszatenni az appokat, elindítom és nem halad a dologgal áll 1%on.
Tamás88: ohh köszi, nem tom hogy nem gondoltam erre.
-
Beppe91
aktív tag
Nincs valakinek valami jó kis karácsonyi témája?
Bocsi ha ilyet nem lehet itt kérni, akkor törlöm, csak szóljatok. CM10-re kéne.
-
Beppe91
aktív tag
Annyi kérdésem lenne, hogy van lényegi különbség a cm10 stable, és esetleg egy mai cm10 között? jó gondolom mindig fejlesztik és lehetnek hibák, de azért az ritka nem? Szóval melyiket érdemesebb feltenni? Esetleg vannak témák cm10-re?
-
Beppe91
aktív tag
Szerintem is ebay, nekem is most ment tönkre szerintem spirite miatt, biztosan nem cseréltetném szervízbe, kb két csavar az egész és ebayen már 4 dollár körül van.
Esetleg akkuba tudtok jót mondani amit érdemes rendelni? kéne hátlap, akkor meg szerintem az akkut is kicserélném már, ha nem olyan drága, mert már több mint két éves.
Plusz milyen romot érdemes feltenni? minden napi használatra jó már a 4.2? vagy sima cm10 4.1 esetleg a mai verzió?
-
Beppe91
aktív tag
Hali. Nem nagyon volt időm mostanság olvasgatni itt, viszont látom, hogy pörögnek a romok. Összességében van valami amit megéri most feltenni, elég sok a meló, zh nem nagyon lesz időm cserélgetni, tehát valami jól működő stabil rendszer kéne. Vagy maradjak egyenlőre a slim 2.9nél és várjak kicsit?
-
Beppe91
aktív tag
Másnak is csinál olyat a gmail app, hogy írok egy levelet, elküldi de előtte ott hagyja szerkesztésbe piszkozatnak is?? Alatta viszont el van küldve...
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Már lassan darabokba lesz a hátlapom, elkezdett mindenhol megrepedni eltöredezni és így eléggé sűrgős lett a cseréje, gondoltam akkor már érdemes lenne a kamera plexit, esetleg a króm keretet is kicserélni. Meglepném magam karácsonyra, érdeklődnék, hogy mennyire éri egy ilyet venni, vagy átverés az egész?[link] Árban nagyon tetszene a dolog.
Még valami ebbe a szettbe benne van az a műanyag amivel együtt van a kamera plexi? mert a képen látszódik a plexi, de azt a műanyag részt nem mutatja sehol.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
radicspeter1 #12082 üzenetére
Okés köszi, és ha valahol be akarok jelentkezni, akkor előtte mindig vissza kell kapcsolni?
-
Beppe91
aktív tag
Valakinek van valami ötlete, hogy a térkép miért tartja ébren a telefont többször is? Mikor nincs bekapcsolva a kijelző akkor is elég sűrű vonalakban van ébren, és a térkép ami 20%-os akkuhasználatot okoz. Ennyiszer nézi a helyzetemet?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
samfishR #11865 üzenetére
power amp igen, miért?
Sh4rKy: a viber nekem is csak 5%-t ír. Viszont most, hogy megdicsértem és most ránéztem, beakadt valami android os 18%, hanghívás 24%, képernyő 13, mediaszerver 13%. Nem volt bekapcsolva a kijelző, most értem haza két órája kb és mégis folyamatosan ébren volt a telefon...
Valami ötlet mi lehet? viber már előtte is be volt nyomva, nem hiszem, hogy az akadt be, power amp vagy mediaszerver akadhat be? Furcsa az is, hogy nincs ébren a telefon mégis merül, vagy a wifi merít ennyit?
-
Beppe91
aktív tag
Huu ez a Slim 2.9 most nagyon bejön, végre
9 óra alatt 50%ot merült csak, volt 40 perc hívás, 1 óra zene hallgatás, közbe folyamatosan viberen, és a 9 óra alatt is legalább 2-3 órát viberen töltöttem időnként. Igaz csak 1 óra kijelző, de több mint 2 éves az akksim, még gyári
-
-
Beppe91
aktív tag
A build szám az mindig ez a jz054k? vagy ez mit takar? slimnél is meg elitenél is ugyan az?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
k.soma #11795 üzenetére
Remek köszi, akkor kipróbálom.
Sh4rKy: Hát én is most leginkább azért rakom vissza a slimet, mert akkuban, meg megbízhatóságban jónak érzem, legalábbis 2.8 jó volt, még úgy is, hogy néha a mediaszerver vagy az android os beakadt, és most 3 nap dolgozom nem nagyon van időm romolgatni és jó lenne, ha kibírna egy napot a telefon és nem halna meg. Hátha beállítom a háttérfolyamatokat kettőre, kilövöm a mediaszkennert és jó lesz.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
radicspeter1 #11784 üzenetére
Köszi, lehet ma feldobom a slimet, nem igazán vagyok megbarátkozva ezzel az elite-el, sok minden zavar benne, legfőképpen a kevés beállítás, meg az a sugó is rossz helyen van.. melyik slimet ajánlod 2.8 vagy 2.9?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
csampei #11780 üzenetére
Fennt vannak pedig
nem tudom mi lehetett a gond, utána már cwm-em se volt, szóval ment fel egy fixrecovery.tar, és újra a rom. Aztán már többet nem próbálkozom meguntam
kicsit most reggel nyomogattam így simán gyárilag a v5-t. Nagyon gyors, viszont sztem merül is nagyon. Használattal csak úgy pötyögnak a százalékok lefele, ha nem használom akkor jó, pedig auto fényerőn van. Sztem én is visszamegyek slimre, az még úgy hogy néha néha beakadt valami úgy is jobb volt akksiidőbe, kipróbálom a 2.9-et. De köszi a rengeteg segítséget
-
Beppe91
aktív tag
válasz
csampei #11758 üzenetére
Hát jó majd meglátom melyiket használom. Mondjuk a slim launchere nagyon bejött, előtte mindig ezt a tw launchert használtam. Még egy ucsó kérdés, közbe felment a v5 is és a téma is de megint nincs statusbarom
lehet az volt a baj, hogy amint bekapcsolt a telefon mentem is recoverybe nem irtam be email címet semmit? 210-es dpi-n van pedig elvileg. és még nem raktam vissza 240re.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
csampei #11754 üzenetére
Köszönöm kedves kérdésedet, V4-re tettem v4-es témát!!!!!
Hát azt vettem ki az írásokból, hogy a v4 stabilabb mint a v5. Így inkább a v5-t tettem fel. De lehet megpróbálom akkor a v5-t, ha azt mondod, az jó.
Jó rendben, végülis egy ucssó próbát még megér, leszedem a v5-t meg a v5 témát, aztán hátha jó lesz. De ugye kamera nem fczik?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
csampei #11750 üzenetére
Hát feltettem friss rendszer, yaosba leszedtem a 210 v4-et, feltettem, feltettem a témát és megint nem volt statusbar...
Most újra tettem megint, kicsit használom a gyári témát, legalább kipróbálom a romot, hogy mégis milyen. Aztán hátha jön ki új és meg lesz oldva a dolog
bárha fc-k lesznek akkor muszáj lesz slimet visszarakni.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
csampei #11747 üzenetére
És ez miért jobb mint a sima? plusz nekem a elite v4 van, ez v5-höz van nem? amúgy megcsináltam ezeket a lépéseket. Mármint feltettem nem volt statusbar, leszedtem 210dpi-t extrasban, recovery feltesz elindul, recovery feltettem mégegyszer a témát, és akkor se lett.
Most teljesen újra raktam az egészet, átállítom 210 a dpi-t, megpróbálom egyből úgy feltenni, hátha jó lesz. Csak melyiket tegyem fel amelyiket te linkeltél, vagy ami az eredeti? mi a különbség, jó v4-hez?
-
Beppe91
aktív tag
Valakinek nincs jw1 modem zip formátumba? tar van nekem, de nincs most kedvem odinozni, és véletlen letöröltem múltkor sdről. Esetleg valaki nem tudna valahova feldobni egyet?
Közbe felraktam a samsunginized témát, és nincs status bar, átállítottam 210 dpi-re, újra feltettem a témát, nem állítottam vissza 240-re jó lenne nekem 210-en is, de még mindig nincs status bar. Mit lehet tenni?
Plusz kamera fc, vagyis galéria... na kezd elegem lenni ebből.
lehet megy vissza a slim 2.8
Tarantula33:köszi a linket.
-
-
Beppe91
aktív tag
Valamiért nagyon nem szereti a telom a slimet, a régebbi slimben minden fczett egyből ment más fel, pedig akkor is másoknak remekül müködött. Most végre már nincs fc, viszont hol a mediaszkenner, hol a térkép, hol az android os meríti a telefont és tartja ébren folyamatosan. Két napja eltüntek az alsó ikonok, reboot után visszajött, ma feltöltés után nem mutatta a százalákot az ikon. Lehet kipróbálom az elitet, lesz most belőle előreláthatólag újabb vagy a v5-t megéri most feltenni??
közbe olvasom a hibákat, célszerűbb egyenlőre a v4-et feltenni? vagy maradjon a slim, majd megunja?
-
Beppe91
aktív tag
válasz
jjeahh #11373 üzenetére
wow és ez télleg müködik? próbáltad már? most talán sikerült kilőni kicsit, de félek, hogy megint előjön. nekem eddig nem volt nem tudom most mi okozhatja, nem valószínű, hogy a slim 2.8, mert akkor másnak is előjönne.
am most meg az andorid os lett 29%, most hogy feltöltöttem 90%-ra gyorsan suliba..valami nagyon nincs rendjén, lehet hétvégén újra kéne flashelni a dolgot.
-
Beppe91
aktív tag
Senkinek nem akad be a mediaszerver? ki tudnám valamivel lőni? iszonyatosan meríti a telót.
-
Beppe91
aktív tag
Nem tudja valaki, hogy a mediaszerver mitől akad be? 29%-t produkált ma 16 óra alatt most 22%-n van az akku a kijelző meg csak 15%-t húzott le, alatta android os.
-
Beppe91
aktív tag
Bármilyen köztes értékre be lehet állítani? látom, hogy 185 volt visszatettem 240-re de úgy egy kicsit nagy, tetszene a kettő között, viszont nem lesz a programoknak kombatibilitási problémája? vagy zavarni fog bármit? van valam standard érték még a kettő között ami jó?
-
Beppe91
aktív tag
Na felraktam a slim 2.8-at, elsőre tényleg nagyon jó és gyors, egyedül a felbontása zavar, iszonyat kicsik a betűk, nem tom erre van valami addon? multi dpi az csak a playstore-ra vonatkozik?
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Régen jártam erre, Tsuna 2.1 óta leálltam a romolással kicsit, időm se volt és úgy olvastam néha mikor bepillantottam csak a fórumba, hogy a 2.5 nem igazán lett jó. Viszont úgy látom, hogy aokp b5-t elég jónak mondjátok, érdemes feltenni ma, vagy van valakinek valami információja mikor jöhet ki valami újabb. esetleg jobb ötlet? valahol találok esetleg képeket, hogy néz ki ez a rom?
-
Beppe91
aktív tag
Hello. Nem tudjátok esetleg, hol tudnék olcsón szerezni töltőt? nem muszáj gyári, csak minél olcsóbb, de azért még működő legyen.
-
Beppe91
aktív tag
válasz
radicspeter1 #9508 üzenetére
Akkor nem maradtam le semmiről. Viszont most meg nagyon szokatlanok ezek a nagy betűk a menüben, mondjuk jobb mint a kicsi, mert pl. hir24 appot alig tudtam elolvasni. Amúgy ugyan akkora lett a betűméret mint eredetileg volt vagy nagyobb?
-
Beppe91
aktív tag
Plusz a sema kernel is frissült a romba nem? eddig mintha a 2.2-es volt most meg 2.3. Vagy eddig is 2.3 volt már, csak én maradtam le?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Xbox Ultimate előfizetések
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest