- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
( V )
veterán
válasz
sziku69 #22842 üzenetére
az akku idő sokat javul ha pl a Greenify appal elaltatsz 1-2 appot amíg a képernyő ki van kacsolva. nálam mondjuk a Tasker van úgy programozva hogy kikapcsolt képernyőnél csak 10 percenként kapcsolja be a 3G-t (ha a WiFi nem elérhető) 2-perc szinkronra és az is sokat javít a fogyasztáson!
-
agoka07
senior tag
válasz
sziku69 #21816 üzenetére
Az újrarakásnál,itt megállt:
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> Enter CS for MD5..
<ID:0/003> Check MD5.. Do not unplug the cable..
<ID:0/003> Please wait..
<ID:0/003> Checking MD5 finished Sucessfully..
<ID:0/003> Leave CS..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Set PIT file..
<ID:0/003> DO NOT TURN OFF TARGET!!
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> zImage
<ID:0/003> param.lfs
<ID:0/003> boot.bin
<ID:0/003> Sbl.bin
<ID:0/003> dbdata.rfs
<ID:0/003> factoryfs.rfsfölül a zöld sáv 2/3-ad nál megakadt. :/
-
törölt tag
válasz
sziku69 #21486 üzenetére
Mindent úgy csináltam, ahogy a leírásban volt. Jó kernelt raktam fel, stb...
És mint ahogy azt írtam is, a wifi bekapcsolása után bolondult meg. Utána kapott egy full wipe-ot, de a wifi bekapcsolásánál megint bebolondult. Szintén egy full wipe, de a wifit nem kapcsoltam be és minden tökéletesen megy. Azóta JB van fent és csak úgy hasít a GB-hez képpest
Köszönöm a segítséget mindenkinek! -
fo_di
őstag
válasz
sziku69 #21489 üzenetére
van GB meg JB 2.5.0 is...
semaphore gingerbread innen kell letölteni a ginger változatot
ha jw4 vagy utána lévő, akkor 2.7.4, egyébként 2.5.0 kell, .tar végű és odinnal fel kell tenni, pda-ban repart NÉLKÜL(mivel nem nyúl az imeihez egy kernel, még nem hallottam róla)
-
-
Janou
őstag
válasz
sziku69 #21452 üzenetére
Én amikor megvettem egy JB volt rajta. Utána visszatettem a GB-t (Semaphore-al) majd most adtam egy esélyt az ICS-nek. A Tsunamics nem jött be, ez a Slim már sokkal jobban. Mondjuk azt nem értettem hogyha feltettem a gappsot akkor miért nincs gmail, de megoldottam Play áruházból.
Egyébként kernelje a windowsnak is van. -
( V )
veterán
válasz
sziku69 #21454 üzenetére
Nem az a fajta vagyok, aki az első problémánál a szervízbe szalad
nagyon helyes hozzáállás!
amúgy nekem is az SGS az első androidom és én is csak 2/3 hónap használat után kezdtem el foglalkozni a témával, de szerintem utánaolvasással nagyon sok mindent meg lehet tudni róla mert rengeteg az elérhető hasznos információ és a kommuna is segítőkész
a kernel egyébként nem android specifikus, szinte minden modern számítástechnikai rendszer része ahol OS van. Wiki
-
( V )
veterán
-
( V )
veterán
válasz
sziku69 #21290 üzenetére
ha szűz a rendszer akkor csak simán SD kártya törlése a beállítások / tárolóhely alól, vagy cwm alatt a mount&storage / format sdcard. Persze ha van rajta vmi neked fontos azt mentsd le előtte!
a 3as wipe nem nyúl az SD-kártyá(k)hoz csak a /data, /datadata, /cache és /data/dalvik-cache partíciókat törli!
esetleg tudom még ajánlani az SD Maid appot amivel kiválóan ki lehet pucolni a rendszert!
-
-
( V )
veterán
válasz
sziku69 #21207 üzenetére
neeem a F4k r4 már egy régi (2 nap híján kereken 1 éves) AOSP alapú rom - annak is egy teszt példánya - az első Linaro optimalizálási őrület egy remeke, de sajnos a végleges kiadás nem készült el mert a fejlesztő ( F4k ) időközben eltűnt a színpadról, bár állítólag az i9000B-re még készült vmi 4.1.1-es JB átirat, de azóta semmi hír...
ellenben idén nyáron pár hete egy olasz fejlesztő srác (Alberto86) leporolta a projektet és felfrissítette a forrást és így készült el a mostani r5 a Semaphore ICS egy saját fejlesztésű változatával amit GearKernel-re keresztelt. saját állítása szerint is ez a max amit ki tud hozni a dologból uh további fejlesztésekre nem nagyon számíthatunk. -
scream
veterán
válasz
sziku69 #21207 üzenetére
Az r4 ha jól tudom végleges változatként jött ki, abban alapból benne van a gapps, az r5 meg igazából egy ilyen up-date csomag, túl sok újítás nincs benne (mert már az r4ben is minden optimalizálva volt).
És nincs nightly, szerintem nemigen várható már több verzió belőle, majd csak a hivatalos r5.
-
( V )
veterán
válasz
sziku69 #21200 üzenetére
én is javarészt ezért váltottam vissza ICS-re, meg azért is mert JB-n akármit csináltam, 3-4 nap alatt baromira laggos lett a rendszer, míg ez az ICS F4k esetén két hét után sem érezhető. emellett megvan a modern érzet, talán mondjuk az értesítési felület extrái meg a csempés kapcsolók hiányoznak, de ezzel együtt is remek napi használatra!
-
( V )
veterán
válasz
sziku69 #21198 üzenetére
vannak trükkök arra hogyan lehet csökkenteni a fogyasztást (helyjelentés kikapcsolása, egyéb szinkronizációk csökkentése stb), de akkor mi értelme az extráknak. hogy ezeket a gondokat mikor fogják orvosolni azt nem tudom, de azt azért nem árt figyelembe venni, hogy lassan már 1 éve portolva van a JB és ezeket még mindig nem oldották meg (sztem nem is fogják) és ha vmi akkor azért ezek nem elhanyagolandó tényezők. úgy emlékszem nincs különbség ebből a szempontból a 4.1.1-2 / 4.2 között - volt aki az XDA-n állította anno hogy 4.1.1-en volt a legjobb a fogyasztás de sztem csak placebó volt.
szerintem be kell látni hogy ez a rendszer már nem a mi kis egymagos 512-es ramos gépünkre van kitalálva, hanem minimum 2 mag / 1gb ram dukál mellé és egy 2000 mAh-os akksi!
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
sziku69 #21088 üzenetére
te most nagyobb noob akarsz lenni, mint en??
INSTALLATION SCRENSHOTS <- ezt nezzed, helybol 3 kernel van, probacseresznye alapon a sema 2.9-et valasztottam, a tobbi cucc meg izles kerdese (modembol passz, talan JVU-t)
recovery: igen, a belso memoria gyokbe felmasoltam, recovery, zip, azt haddszoljon.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest