- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziku69
őstag
A mai nap eladtam a masinámat. Szerettem nagyon, mert nagyon jó készülék.
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Jó kis csapat ez!!
-
sziku69
őstag
Szóval a recovery sem jött elő, miután megcsináltam a hármas wipe-ot. Robootoltattam a telefont. És csak a galaxy felirat jött elő.
A downloading mód működik. de a szokásos gyári telepítés nem megy odinnal (1.3 verzió)
-
sziku69
őstag
Sürgős segítség kéne. Most adnám el a telefont, de szerintem túlságosan is vissza akartam állítani alapra.
Csináltam egy sd kártya törlést, aztán hogy biztos legyen a dolog recoveryben csináltam egy hármas wipe -ot mint rom csere előtt. ezután csak a downloading jön elő, de sajnos a gyári odinos telepítés nem indul el. Pedig úgy csinálom mahogy le van írva
3 file-os telepítés pit file-alCsak a setup connection-ig jut el.
help help
-
sziku69
őstag
Tudtok olyan tárcsázós programról, ahol a híváselőzményekben percre pontos lista van bejövő, vagy a kimenő hívásokról?
-
sziku69
őstag
Ez "Next launcher 3D" nagyon bejött. Sajnos eszi az aksit rendesen. Van valakinek tapasztalata a progival kapcsolatban?
-
sziku69
őstag
Tetszik ez a 4.3 Mondjuk az aksi gyorsabban merül tőle, de eddíg stabilan megy nálam. Tudtok egy nagyobb teljesítményű aksit, eladót? Persze hátlappal együtt.
Ha nem lesz inkább visszamegyek ICS-re. A 4.3 kamerája viszont jól jönne, mert tetszik. Le lehet valahogy szedni a telefonról? -
sziku69
őstag
A MobileGo-val megoldottam. Az sd-n rajta voltak a zenék, és a képek is. Kimásoltam pc-re, majd onnan visszamásoltam a zene hozzáadásánál, illetve a képek hozzáadásánál. Így már minden rendben van. Előtte leradíroztam az sd kártyát is teljesen. Most tiszta lett a telefon.
-
sziku69
őstag
Az nem lehet hogy leválasztottam valahogy a belső memóriát? (ha lehet egyáltalán ilyet csinálni).
Pl, ha pc-re kötöm, akkor a mobileGo sem látja. Se a képeket, se a zenéket. Mindegyiknél "0" az érték.
Emlékszem, kivettem a micro sd kártyát, de szerintem nem teljesen szabályosan, és talán ez után lettek ilyen gondjaim.
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Miért van az, hogy a rings extended, a csengőhang menüjében, nem látja a telefon memóriájában lévő mp3-akat?
-
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
Sziasztok!
Történt, hogy vettem a páromnak egy Xperia P-t, az Ő galaxy S telefonja meg rám maradt. Csináltam a recoveryben egy 3-as wipe-ot, hogy minden felesleges beállítás lemenjen róla. Most viszont sehol se találom a Galériát. Eltűnt. Ja és a háttérképeknél is csak az "élő háttérképek vannak. TsunamICS, van fenn Devil kernellel.
Van valami ötlet? A háttérképek mind fenn vannak, mert a PC-n a mobilgo mutatja pl. -
sziku69
őstag
-
sziku69
őstag
....EFS mappát mentsd el valahova, biztos helyre, root után.
-
sziku69
őstag
Remélem még működnek a linkek.
-
-
sziku69
őstag
válasz
#12366592 #21482 üzenetére
Szia. Én letöltöttem a semaphore 2.5.0 és az Odin 1.3 verziót.
Odin elindít, telefon download mód, ráköt usb-re. Az odin mutatja a kapcsolatot. PDA-ba betallózod a semaphore 2.5.0 tar-t. Pipákat én nem vettem ki, és nem tettem sehova, az odinnál. Alapból ott vannak ahol kell (ebben az esetben) Rányomsz a startra. Pár perc és rámegy a kernel. Nekem az újraindítás után úgy emlékszem már rajta volt a superuser progi a telefonon, és aktiválta is a root-ot. De ha nem akkor le kell tölteni, és aktiválni. -
sziku69
őstag
Nekem telepítés előtt semaphore kernel volt fenn. GB röl váltottam. Amikor indítottam a Tsunamics rom zipet, akkor saját magának felrakta a devil kernelt. Amúgy JB ről akartam visszajönni ICS-re, de valamit elszúrtam, és emiatt kellett előbb GB.re visszaváltanom.
Úgy tudom, hogy a kernel felel az op rendszer, és a hardver közti kommunikációért. Én drivernek értelmezem, mert windows-on nőttem fel. A kernel tartalmazza a recovery-t, előkészíti a root jogot is.
(remélem jól írtam)ha nem, akko (V) úgy is kijavít!
-
sziku69
őstag
Közben rámtört a TsunamICS.
Sikerült feltennem. Megcsináltam a 3 wipeos recoveryt, majd miután nem látta a zipet, aksit kikaptam, újra recovery. Ezután nem csináltam meg a wipe-okat, hanem csak simán rámentem az install zipre. Ráment a devil kernel. Egyszer bootloopolt, de aztán felment.
Tényleg jó ez a szökőár ICS
-
sziku69
őstag
De akkor miért tűnik el a recoveryből a zip? (a tsunamics zip) Ja és a könyvtárak sem jelennek meg.
Előtte ott van, csak a wipeolás után nincs kiírja, hogy file not found
Nem szereztem root jogot az sd kártya tartalmára? Nem értemEsetleg valami más kernelt nem lehetne feltenni a recoveryből? Tudsz valamit?
Mert akkor nem kellene a wipe-olással foglalkozni (gondolom) és a kernelt esetleg telepíteni tudnám.
Tanácstalan vagyok -
sziku69
őstag
Közben felraktam a GB 2.3.6-ot
semaphore 2.7.4. odinnal
Superuser letölt
semaphore kernel aktiválRecoveryben viszont a 3 wipe után már nem látja a zip file-t
Előtte ott van, de a wipe-olás után már nincsA semaphore kernel rátöltése előtt kell accountot csinálnom a telefonban?
Mert azt nem csináltam. Csak utána. Sim kártya most nincs a telóban. -
sziku69
őstag
Ezt raktam föl
de sajnos nincs benne magyar nyelv.
A Tsunamics-ben van? Illetve azok közül ami neked bejött, melyikben van magyar nyelv?
Illetve melyik apps-ot kell felrakni hozzá? -
sziku69
őstag
Tudtok valami egyszerű, de jó magyar nyelvű tárcsázót? Valami áttekinthető kellene.
-
sziku69
őstag
válasz
scream #21305 üzenetére
Az 5" még "kezelhető" méret egy kézzel. Nem volt a kezemben még full hd kijelzős mobil, de az 5"-on érdekesen mutatnak gondolom az apró parancsikonok. Ok, persze, ezeket lehet nagyítani. A következő lépés már az lesz, hogy a "lelki szemeid" előtt jelenik meg a kijelző, "aero felületen"
-
sziku69
őstag
Hogyan lehet a legegyszerűbben "kitakarítani" a belső sd kártyát? A meglévő rendszerhez nem akarnék hozzányúlni, de a felesleges dolgokat törölném. Most még CM 10.1 van rajta. Memória 369 MB. Az sem baj, ha minden apk törlődik róla. Ha cm recoveryben megcsinálom a 3-as wipe-ot, gondolom a tisztítás egy részét megoldja. Vagy ebben az esetben nem kell mindhárom?
-
sziku69
őstag
Úgy látom ez minden op rendszernél így van. Az elején semmi sem tökéletes. Mire teljesen tökéletes, és stabil lesz, addigra kijön egy új "tovább fejlesztett rendszer". Xp vs Vista. Pl. Még szerencse, hogy aztán a Vistát gyorsan leváltotta a Win7...stb stb.
Ez a fejlődés "rendje". Microsoft-éknak meg kell valamiből élni.
Persze itt másról van szó. -
sziku69
őstag
Jobbulást, "innen is"!!
Összejött a 10.1-el.
2.3.4-es gyáriról indulva, amin semaphore kernel volt a rootolás miatt. Elsőre felement. Nem volt bootloop sem. Feltette magának a Cyanogen kernelt, aztán már csak a szokásos 3-as wipe-olás kellett, majd a két zip. Minden rendben vele. Itt viszont nem találtam usb hibakeresést, hanem valami usb megosztás van helyette. MobileGo-val egyenlőre nem kommunikál.Az másik rom valamiért nem tetszett neki "Optimum JellyBeam by Likeman"
-
sziku69
őstag
válasz
Mr.Csizmás #21121 üzenetére
Lehet hogy a 2.3.6 ?
-
sziku69
őstag
A root explorerrel sikerült lementenem a efs mappát.
A telefonon gyári 2.3.4 van. Odinnal rootoltam, a semafore 2.5.0 verzióval. Az efs mappa lementése után bemásoltam a gyök.be EZT
Ezután CMből, a factory reset, és a cash után próbálta a fenti zip-et feltolni, de 5-6 próbálkozás után meguntam. Kiírja, hogy nem kompatibilis a rom. GB re nem lehet feltolni a JB-t?? -
sziku69
őstag
válasz
Mr.Csizmás #21089 üzenetére
Sajnos kiírja hogy Incompatible rom. Már kb 5x próbáltam
-
sziku69
őstag
Nem találom az efs mappát. Nem mindegyik file kezelővel látható?
Most rootoltam a telefont és le kéne menteni a mappát. -
sziku69
őstag
Ismét felteszek egy "Lehet hogy hülye kérdés"-t.
Ha független a telefonom, és benne marad a"t"-s kártya rom frissítéskor, akkor ugye nem lesz "T" függő a telefon?
Nekem most 2.3.4-et ír ki. És 2.3.6 kellene hogy ott legyen. -
sziku69
őstag
válasz
Mr.Csizmás #21089 üzenetére
Köszi.
Este megpróbálom. -
sziku69
őstag
válasz
Mr.Csizmás #21087 üzenetére
Ami ebben van, devil kernel, az is használható hozzá, nem?
recoveryből: tehát a telefonba tett sd kártyára kell felpakolni ezeket? Ezután recoveryben elindítani a telefont?De előbb rootolni kell ugye?
Remélem nem kérdeztem hülyeségeket -
sziku69
őstag
válasz
Mr.Csizmás #21085 üzenetére
Ez jó hír. Köszi a választ!
Még egy kérdés.
Kell ehhez a csomaghoz még valami? (a telepítéséhez) Most csinálnék először ilyet. Bár már egy tabon csináltam rom cserét, de azért ennél másképp megy egy kicsit. Tehát kell még valamit letőltenem hozzá? -
sziku69
őstag
válasz
Mr.Csizmás #21069 üzenetére
Lehet hogy hülye kérdés. De van ebben magyar nyelv? A 8 GB-s I9000-hez is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest