- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- A Sony Xperiának annyi?
- Apple Watch
- Tényleg helyettem elpakol ez a porszívó? - Roborock Saros Z70 teszt
- Mobil flották
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- A Redmi 15 5G-t power bankként is lehet majd használni
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SteveJobs
őstag
Én ezt nem értem a 4.4.4 sehogy sem jó 2.3.6 ról indultam pedig.Állandóan azt írja a beállítás varázsló sajnos leállt .
-
SteveJobs
őstag
válasz
matyi012345 #25332 üzenetére
Download módba raktad?
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Feltelepítettem a mackay ROM-ot.Telepítés szépen lement.Bejött a beállítás varázsló,kiválasztottam a nyelvet,simkártya nincs a telefonba (de azzal is próbáltam) tehát átugrottam ezt a lépést. És ezt írja ki a telefon
:A(z) Beállításvarázsló alkalmazás sajnos leállt. Újra tettem a telefont de ez se oldotta meg a problémát.Valami ötlet erre? Válaszotokat előre is köszönöm! -
SteveJobs
őstag
Sziasztok !
Szeretném telepíteni Cyangenmod-ot de nem tudom . Minden mást fel telepít Slim ... stb , de ezt nem rakja fel :S
valaki nem tudja miért ? -
SteveJobs
őstag
Sziasztok !
Nem tudom meg ROOT-olni a telefont . Semaphore-el próbálkoztam aminek elméletileg jónak kellene lennie , de miért is ne , nem jó .
Valaki tudna adni tanácsot ebben vagy , hogy mit csináljak , hogy jó legyen a ROOT-olás .
Jelenleg 2.3.6os szoftver van a telefonon. -
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni? Tovább nem akarom rondítani a helyzetet mert senki nem válaszol az i9001 fórumon. Nem akarom téglásítani a telefont.
CM10.2 (4.2.2) volt rajta és felszerettem volna tenni egy CM11-et (4.4.2) .
A telefon sikeresen megbolondult tőle , de helyre lehetett hozni .
Vissza raktam a 4.2.2-t és csinálni szerettem volna egy gyári beállítások visszaállítását . Ez meg is történt majd beütött a baj .
A telefont bekapcsoltam és recovery mód-ig jutott el .
Gondoltam vissza rakom gyárit odinnal , hogy ujra rakhassam a romot a telon .
Megállt a beolvasás és olvastam ha lehúzom és várok 10mp akk kezdjem újra . Nos megcsináltam de akkor az Odin állt le ezt végig játszottam 5x , de nemjutottam előrébb sőt inkább hátrább . Ha beakarom kapcsolni a telefont megjelenik egykis telefon egy nyíllal ami egy számítógépre mutat amin egy 3szög van.
illetve ha recovery-be szeretném tenni ezt írja : RAMDUMP MODE Cause: Force Uploadés itt megállt a tudományom . :S
Valaki segítsen ha kérhetem .
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok!
szeretném a Samsung Galaxy S+ (i9001)-re feldobni a legújabb CM11-et , de kellene EFS mentést csinálnom . azt szeretném megtudni , hogy a Plus-ra ugyanazok a szabályok vonatkoznak mint a sima S-re?
Válaszokat előre is köszönöm!
Mindenkinek Boldog Karácsonyt és Újévet !
-
SteveJobs
őstag
válasz
hargimalac #21515 üzenetére
Slim rom.
-
SteveJobs
őstag
Valaki kérdezte múltkor ,hogy az i9001-es kijelző jó-e az i9000-esbe én ki próbáltam működik.Minden csatlakozó ugyan ott van.De még tesztelem .
-
SteveJobs
őstag
válasz
daniele #21074 üzenetére
A telefon külföldi nem tudtam ki próbálni mert bevolt törve a kijelző .7000ft-ért vettem.Beleraktam egy jó házba amelyikbe működött a kijelző és ki próbáltam egy jó kamerát is bele.Azért írtam ide mert itt legalább valaki válaszol.Egyébként ez egy i9100-as.4.1.2 soft ment rá de nem lett tökéletes valamiért pedig olvastam az s2 fórumon is.Meg nem sikerült a rootonlni se.Bocs,hogy ide írtam de ez van.
-
SteveJobs
őstag
Az lenne a kérdésem ha nem sikerül jól a softverezés előfordulhat,hogy a hátlapi kamera nem működik?
Abszolút semmit nem mutat csak a beállításokat oldalt.
Megint feltenném ezt a kérdést hátha valaki hozzátudna szólni . Köszönöm! -
SteveJobs
őstag
Az lenne a kérdésem ha nem sikerül jól a softverezés előfordulhat,hogy a hátlapi kamera nem működik?
Abszolút semmit nem mutat csak a beállításokat oldalt. -
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #20867 üzenetére
Ez igaz tényleg jó !
Ha valami újítás lesz hozzá kérném és várom Köszönöm!
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #20752 üzenetére
Egész jó ez a rom
Egy két javítás beleférne még de összességébe szerintem jó lett.Az akkut se zabálja,illetve amiért még pirospont hála isten ez már elfogadta a TFS shellt.
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #20765 üzenetére
Egy linket dobhatnál honnét lehetne letölteni ezt a sexy babit.Kiváncsi lennék rá.Ha ennyire reklámozod.Köszönöm!!!
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok ! Valaki mondja már meg nekem mért nem működik a TSF Shell ? Valaki ajánlotta cseréljek romot! Slim 5. volt most az Avatar van de evvel se jó!!
[ Módosította: 7 ]
-
SteveJobs
őstag
Valaki legyen szíves segíteni valami tanácsot adni miért nem tudom TSF Shell-t alkalmazni?
-
SteveJobs
őstag
válasz
polomaa #20650 üzenetére
Nekem a SLIM 5.0 van a telon ez a baj?Sikeresen telepíti a telefon megpróbáltam kártyáról telefonmemóriáról indítani amikor alkalmazni szeretném mindig ezt írja ki: A(z) TSF Shell alkalmazás sajnos leállt. Most hogy próbáltam megint ebben a percben ezt írta ki: Found error at starting TSF Shell.DO you need to restoring the default setting and restart TSF Shell?.Sőt most le is fagyott tőle a telefonom.
-
SteveJobs
őstag
nektek működik a TSF Shell a telefonon ?
-
SteveJobs
őstag
tanácsot kérnék tőletek . ma fel raktam a legújabb Fischer ROM-ot és a jelenség az volt , hogy ki be kapcsolt a telefon illetve lefagyott.
valaki esetleg találkozott a problémával? ha igen mi a megoldás rá ? -
SteveJobs
őstag
Sziasztok ! Az új Fischer rom mellé kell a kernel ami hozzá van.
-
SteveJobs
őstag
Sikerült!!!Felállt a rendszer.
-
SteveJobs
őstag
Addig eljutottam,hogy bekapcsolom de a recovery bent marad nem tudok tovább lépni mert bekapcsolás után is recoverybe marad.i9001
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Haverom kezembe nyomott egy i9001 S+ 2.3.3 van rajt. Valami frissebb romot tegyek neki rá arra kért meg.Milyen alkalmazásokat szerezzek hozzá vagy hol keressem .Egy kis segítség kellene! Köszönöm.
-
SteveJobs
őstag
válasz
sellerbuyer #20059 üzenetére
Haverom vett egy hasonlót be jött neki,de nagyon vastag lesz tőle a telefon.
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #19933 üzenetére
Nekem a 2.5 van rajt de tökéletesen megy eddig nem volt hiba. A Tiger már az első nap megfosta magát igaz gyorsabb volt de szerintem nem az igazi.Nem vagyok fejlesztő másokat meg nem akarok megbántani.
-
SteveJobs
őstag
Odinoztam volna de kivettem az akkut de már be se kapcsol a telefon! Televan a t...köm most mivan?Mit csináljak?Nem is tölt!!! Feladom.
-
SteveJobs
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19892 üzenetére
Az mért kell hozzá?Mert nem avval lett .Ha evvel kell hol találom?Köszönöm!
-
SteveJobs
őstag
Az az igazság 2 napja feltettem ezt a Tigert de megbolondult.Én leszedtem.Vissza raktam a Slimet.
-
SteveJobs
őstag
Sziasztok! Óriási problémám van hol működik a giroszkóp hol nem mi az isten baja van?
-
SteveJobs
őstag
Mért nem látja a Kies a telefonom?
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #19772 üzenetére
Mennyi idő után jött elő neked? Nekem egyenlőre még jó!
-
SteveJobs
őstag
válasz
radicspeter1 #19759 üzenetére
Szia! Egy linket kérhetnék erről a romról ahol lelehet tölteni.Köszönöm!!
-
SteveJobs
őstag
Ezt nem értem mind a két akkut gyárinak nevezik de az egyik 1500 a másik 1650mha-os.Tök egyforma.Melyik a hamisítvány?Itt fogom a kezembe.
-
SteveJobs
őstag
Te Tonyk meghúzkodom a zöld füledet ha nem hagysz békén!!!! Forrasztottál már Töltőcsatlakozókat? Egy kis időt szánj rá és nézdmeg hányfajta van.Ugyan formailag meg egyeznek de most már harmadszor írom le ,hogy más a felfogatása a panelra illetve hány lába van.Még valamit?
-
SteveJobs
őstag
válasz
philoxenia #18893 üzenetére
Azért egy kicsit túlzás!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen széket vegyek?
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- LEGO klub
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04s 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 256GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 87%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 83%, Átlagos, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Bezámítás! Lenovo IdaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GBB WIN11
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest