- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
libus
őstag
A párom telójára a napokban feltettem az új Slim szoftvert, s kicsit lassú. Megnéztem a szabad RAM-ot, s csak 50 Mb a 378-ból.
Itt a 4.4-nél mivel lehet átállítani 400 Mb fölé?
Mert a Devil kernel csak 4.3-ig van.
Előre is kösz a segítséget! -
libus
őstag
válasz
hellonorby #25183 üzenetére
Akkor felteszem ezt az új Slimet.
Bár nem tudom, hogy ez a Resurrection Remix® 4.4.2 KitKat v5.1.1 verziót miben lehet jobb (ha jobb egyáltalán a Slimnél). -
libus
őstag
Sziasztok!
A párom telefonjára szeretnék új szoftvert rakni a jelenlegi (Slim 4.4.2 build 2.5 RC1 - WEEKLY-2494) helyett, mert sokszor újraindulgat neki.
Melyiket ajánljátok? Legalább ilyen gyors legyen mint a Slim, meg persze stabil!
A Slim újabb verzióját érdemesebb (Slim-galaxysmtd-4.4.2.build.4.9-WEEKLY-3921) felrakni, vagy ezt érdemesebb? -
libus
őstag
Valaki nem használ itt bluetooth headsetet?
Mert nemrég vásároltam a párom telefonjához egy jabra clear bluetooth headsetet v3.0.
A headset tudja a hanghívást , de milyen programmal lehet azt megoldani, hogy ezt tudjam is használni??
Mert még nem találtam olyan programot, ami bluetooth headsetbe mondva tudná indítani a célszemély hívását.
Előre is köszönöm a segítséget! -
libus
őstag
Boldog Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek!
-
libus
őstag
Két kérdésem is lenne.
ICS van a telefonon. Tegnap este óta egy R betű van felül az információs sávba, s azóta nem lehet hívni. Horvátul karattyolnak benne, ha hívást akarok indítani.A másik: hogy lehet az ICS-nél az SMS résznél beállítani, hogy 160 karakter legyen 1 SMS??
Mert 60 karakter után átvált a 2. SMS-re. -
libus
őstag
Gyári rootolt 2.3.6 GB-re feltettem a JB 4.0.4 ICS-t, de nem indul el az ICS. Egy darabig tölti be a rendszert, és egyszer csak újra indul.
Másik JB-t kell felrakni az ICS előtt, hogy felmenjen az ICS? Ha igen, akkor melyiket? -
libus
őstag
Úgy nézz ki, hogy én is megvállok ettől a jó kis telótól.
Nagyon bejön nekem egy másik. Mindenben megfelelne számomra.
De a fél szemem itt lesz a topikon! :-)
Ha valaki ilyen telót keres, eladó az enyém. -
libus
őstag
-
libus
őstag
Véletlenül particionálással indítottam el az Odin-t.
Meddig csinálja ezt? Mert már kb 15 perce fut, de még azt írja, hogy "Set Particion" -
libus
őstag
válasz
Tamás88 #23019 üzenetére
Régebben sem használtam!
Se lehalkítva, se rezgőre nincs rakva! A filmlejátszásnál is max. hangerőre van húzva, és csak csend van.
Volt már olyan 1-2 alkalommal filmnézés közben hogy egyszercsak elment a hang és megkoppintottam a telót és visszajött. De ilyen volt híváskor is, hogy nem csörgött ki, s akkor is odakoppintottam neki és megszólalt.
De az nagyon gyanús, hogy mindkettőnk telefonján jelentkezik ez a hiba. Ezért is gondolok a szoftverre. -
libus
őstag
4.3 Slim Build 1 van fent.
Nem szól a hátsó hangszóróm!
Szóval csörgéskor süket, ill. zenehallgatáskor vagy filmnézéskor is csak csend van.
Az lehetséges, hogy valami köze van ennek a szoftvernek?
Mert a barátnőm telefonja is - amin ugyan ez van - néha csinál olyanokat, hogy nem szólal meg mikor hívják.
Azaz néha neki sem szól a hátsó hangszórója. Nekem is így kezdődött....
Előfordulhat, hogy szoftveresen van valami? Mert akkor feltennék valami más verziót. -
libus
őstag
Már rég meg akartam kérdezni...
Az lehetséges, hogy minden szoftvernél (pl.: Tsunami, Slim, stb.) más max. fényerősség van??
Vagy csak én érzékelem ezt?
Most Slim van a telón, de ennek igen gyenge a fényereje. Maxon sem látni semmit napsütéses időben. Most itt épp borult idő van és kint vagyok, de maxra fel kellett tolnom a fényerőt, hogy lássam is a telót, de még ilyen időben maxon sem valami fényes az eredmény. -
libus
őstag
válasz
dvdbackuper #22631 üzenetére
Köszi neked is a segítséget, de nem jött elő így sem a recovery.
Fogtam leszedtem egy 3 fájlos GB-t és Odin-nal feltettem, aztán rootoltam, aztán újra feltettem a SlimBean 4.3 build 1-et a minimal 4.3 build gapps-al.
Mindent feltelepítettem, aztán akkor jött megint a meglepi.
Mondom felteszem a Devilkernel4.3galaxys-18082013-at. Fel is települt, de mikor újra indult a készülék, már megint nem lépet tovább a Galaxy felírat után.
Már megint le volt ott fagyva (vagy mit tudom én).
Aztán megint kezdhettem ellőről az Odinnal, mert megint nem tudtam belépni a 3 gombos változattal a recoverybe.
(Odin után simán be tudok lépni a recoverybe ezzel a 3 gombos módszerrel.)
Aztán újra a 3 fájlos GB-t és Odin-nal feltettem, aztán rootoltam, aztán újra feltettem a SlimBean 4.3 build 1-et a minimal 4.3 build gapps-al. Miközben állítgattam vissza minden beállítást, akkor láttam, hogy a Beállítások/telefon/Alapsáv verziója ismeretlen (nem is volt térerő a telefonon).
Gyors vissza recoverybe, és fel is tettem a JVO-s modemet hozzá. Ennek a hiánya miatt nem volt jó a Devilkernel4.3galaxys-18082013 kernel??
Ez miatt fagyott volna le a teló Devilkernel4.3galaxys-18082013 kernel feltelepítése után?
Mert nem mertem megint megpróbálni felrakni a Devil kernelt."Photo" 182-őn volt a dpi, s azért volt olyan kicsi minden.
Átállítottam 213-ra. -
libus
őstag
De még hozzáteszem, hogy a Samsung felíratnál nem jut tovább a készülék bekapcsoláskor.
-
libus
őstag
Ezt a dpi-t megnézem, majd de most a párom telójával szenvedek. De köszi!
Valaki árulja el ill. írja le, hogyan kell cmw recoverybe belépni 3 gombos módon, mert jön össze.
Újra kell neki raknom az sgs-ét, mert délután sim kártyát cseréltem neki, és a másik sim kártyával be sem töltődött a rendszer. Visszaraktam a régit, de slimbean felirat van és nem adja már be a pin kód lehetőséget sem. Nem tudom mi a bánat történt vele, hisz csak sim kártya csere történt.
A wifi meg oké már. Az én wifimet sem meg a szomszédét sem látta a teló, de a páromnál meg jó.
Az otthoni wifivel van valami, mert a gép sem látja már. pedig reggel még semmi nem volt vele. -
libus
őstag
Szia!
Feltettem újra, és most egyből feltettem a devil kernelt is, de nincs változás. Továbbra sem látja a wifit.
Viszont most nyomtam egy format systemet is, és mikor bejött a rendszer újraindítás után a nyelv kiválasztása, már ott minden fele méretű volt. Olyan mintha nagyobb felbontásra vált az ember a monitoron.
Valami elállítódott?? -
libus
őstag
Az előbb feltettem a most megjelent Slim-galaxysmtd-4.3.build.1-OFFICIAL és hozzá a Slim_minimal_gapps.4.3.build.1-et, de nincs wifi.
Hogy-hogy??? Se az enyémet nem látja, se a szomszédét.
A wifi jele sem jelenik meg felül. -
libus
őstag
válasz
cspisti #22614 üzenetére
Igen, érthetően írtad le!
Nekem meg ma reggel ébredés után láttam a telón, hogy jött valami, s a Slim Bean jelzett, hogy megjelent a Build 1 belőlle (végre többé már nem Béta) és ott olvastam a leírásában ezt, és egyből ki is próbáltam ezen a Beta 5-ön is, és azon is úgy kell. -
libus
őstag
4.3-as Slim Beta 5 van fent.
Tegnap fotóztam vele, de valaki árulja el, hogy lehet zoomolni?? Mert nem jöttem rá.
A hangerő gombbal nem lehet, mert azzal is csak exponál. -
libus
őstag
A párom SGS-én ugyan az a 4.3 Slim beta1 van ami az enyémen is, de az övén nem indul el az egyik nevű navigációs program.
Elkezdi betölteni ill. elkezdené (mert felül mennie kellene a töltési csíknak) és vissza kilép.
Ezt az előző Sexynogen v3.0-nál is csinálta. Pedig mikor feltettem neki, akkor működött a Sexynogenen. De tegnap kellett volna,s egyszerűen nem indult el.
Azt hittem valami a Sexynogen-el van, és feltettem neki is a 4.3 Slim beta1-et, de semmi változás.
Miért nem indul el az ő készülékén? -
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22169 üzenetére
-
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22141 üzenetére
Honnan tudom leszedni ezt a 20230818-as Devil kernelt?
Nem találok rá. -
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22141 üzenetére
Este felé már wifi közelbe leszek, akkor leszedem én is és felrakom. De ez a 08.14-es Devil is igen jó!
-
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22138 üzenetére
Igen, sikerült. Így már elérem az Sd kártya tartalmát. :-)
A Devil kernellel pedig sokal gördülékenyebb lett a 4.3-as Slim! -
-
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22097 üzenetére
Felraktam ezt a legfrissebb Devil kernelt, de sajnos nem látja se az androidos total commander, se más fájlkezelő az Sd kártyát.
(Az Sd kártya egy 16Gb-os Class 10-es micro sd)
Amit furának tartok, hogy recoveryben simán látom az Sd kártyát és a tartalmát.
A Beállítások/Tárhely-nél is látja mekkora Sd kártya van a telóban és abból mennyi a szabad hely, de a fájkezelők meg nem látják.
Ha összekötöm a Pc-vel a telefont, akkor meg csak az Sd kártyát látom, s a telefonba lévő 8Gb-os tárhelyet nem.
Ilyenkor mi van??? -
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22089 üzenetére
Közben hazaértem...
Ezt a Devil kernelt recoveryből kell felrakni?
Meg honnét tudom leszedni a 4.3-hoz a legújabb Devil kernelt?
Nem találom....
A root dolog már jó. Már csak az SD kártyát kellene látnia a telónak. -
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22081 üzenetére
Köszi a segítséget, de a 4.3-ba nem találok Fejlesztői lehetőségeket.
Ram ebbe a Slimbe, csak 368-ot ír. Ezt nem lehet növelni valahogy? -
libus
őstag
válasz
dvdbackuper #22073 üzenetére
Recoverybe nyomtam megint wipe-okat, és utána jó lett.
Telepités után nem nyomtam... holott kellett volna. -
libus
őstag
Sikerült ezt az android.process... hibát megldani.
De a telefon nem látja az SD kártyám, meg azt írja 1-2 program indításakor, hogy nincs rootolva a teló.
Help! -
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22060 üzenetére
Nos, feltettem én is ezt a 4.3-as Slim Béta 1-et.
De mikor betöltődött, már akkor kiírta ezt: sajnos az android.process.media folyamat leállt
Azóta is állandóan felugrál ez az üzenet.
Hogy is lehet ezt a hibát megoldani? -
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #22060 üzenetére
Én már érdeklődtem a napokban, hogy van-e valakinek tapasztalata a 4.3-as verzióval, ill. kértem hogy írjon róla aki feltette már, de örülök, hogy ilyen pozitív tapasztalatod van vele!
Holnap ki is fogom próbálni!
Honnan szedted le?
Akkuilag mi a helyzet vele?
Én most Sexynogen 2.5-ót használok már kb. 2 hónapja, s igen gyors még azóta is, és igen jól is bánik az aksival is. -
libus
őstag
Mitől van az, hogy amivel az értesítéseket el lehetne tüntetni, annak alig látszik a széle, és így elég nehéz rányomni.
Szóval, csak ennyi látszik belőle. -
libus
őstag
Valaki a JB 4.3-at kipróbálta már?
Stabil, gyors, egyéb véleményt ill. tapasztalatott tudna róla írni? :-) -
libus
őstag
Sziasztok!
Tudom béna kérdés, de nem találom...
A fentről lehúzott gyorsmenünél nem látszódik az óra a dátum és a beállítások után az az ikon, amivel el lehetett tüntetni az értesítéseket.
Most csak 4 sor menü látszódik csak az 5 helyett.
Gondolom azért nem látszódik...
Hol tudom ezt visszaállítani?
Sexynogen v3.0 van a telón Apex laucherrel.
Előre is -
libus
őstag
Az opera mini miért áll meg állandóan?
Mikor töltök be egy weboldalt, és mielőtt még betöltődne 100%-san az oldal, rányomok egy linkre, vagy könyvjelzőből megadok egy másik oldalt, akkor csak tölt,csak tölt, de nem történik semmi több perc után sem. És csak úgy tudom újra működésre bírni az opera minit, ha kilépek és újrainditom.
Mi a gondja?
Vagy tudtok ajánlani helyette egy jobb böngészőt, ami hasonlóan adattakarékos? -
libus
őstag
Mikor fényképezőről videó felvételre akarok átváltani az írja ki, hogy a galéria alkalmazás sajnos leállt.
Miért??? -
libus
őstag
Sexynogen 2.5 van fent már jó ideje, s két dolog van amit hiányolok benne.
A képernyő felodását nem lehet olyanra lecserélni, hogy bármerre tolom el feloldjon?
A másik, hogy gépelésnél/írásnál nem működik a mikrofon. Azt írja, hogy nincs telepítve az alkalmazás, de a play-en meg nem találja.
Ezeket lehet orvosolni valahogy? -
libus
őstag
Sexynogen v3.0-án miért nem működig az IGO?
Amikor indítom, kilép minden hiba nélkül.
Ugyanez az IGO Sexynogen v2.5-ön simán indul.
Mi lehet a baj v3.0-án? -
libus
őstag
Van egy nagy gondom!
A b.nőm telójára is fel akartam rakni a Sexynogen 3.0-át, mert a CM10.1 a napokban olyant csinált neki, hogy híváskor a percek mentek, de nem hallották egymást.
Megcsináltam a Wipe-ket telepítés előtt is és utána is, + feltettem a Semaphore_JB_2.6.5s is + felakartam még tenni a gapps-jb-20130301-signed-ot, de ezt már nem rakta fel, mert valami hibára hivatkozott.
S ujraindítottam a készüleket, de a Samsung Galaxy S feliton nem lép túl!
HEEELP!
A recovery menü sem jön be!
Csak a Download menü. -
libus
őstag
CM10.1-ben a kapott sms-ekbe az ékezetes betük helyett miért ?-jel van??
Hol lehet a karakterkódolását átállítani? -
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #20867 üzenetére
Ezt én is így gondolom!
Igaz, én a SexyNogen Mod v2.5-öt használom már egy ideje, de azóta is olyan, mintha most tettem volna fel.
Semmi lagzás/akadozás!
Nagyon gördülékenyen teszi a dolgát. Tényleg sokkal jobb a 4.2.2-nél!
Ezt egyszere tudom próbálni is, hisz a b.nőmére a CM10.1-et tettem fel, s az lassabban reagál meg nyit meg mindent, mint a SexyNogen Mod v2.5-öt!
Meg volt már fent pár ROM (pl. Tsunami, Tiger..), de ez a SexyNogen sokkal, de sokkal jobb! -
libus
őstag
-
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #20765 üzenetére
Ebbe a Sexynogenbe van magyar nyelv?
-
libus
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #20763 üzenetére
Nekem az angol menü miatt nem jön be az F4k.
De én is leakarom cserélni a Tiger 4.8-om, mert van hogy naponta többször is újraindulgat (ez a párom 4.6-án is így van), meg gondol egyett, és eldobja a hálózatot.
Slim 5-re gondoltam, hogy arra lecserélem.
Van olyan gyors mint a Tiger? Számomra lényeg, hogy megbízható, gyors és aksiilag ne nagyon legyen rosszabb a Tigernél. Jó ez a Slim 5?? Honnét tudom leszedni? -
-
libus
őstag
Már napok óta meg akartam kérdezni...
Miért dobálja el sokszor a hálózatot a Tiger 4.7??
Többször észre vettem, hogy max. 3-as hálózati jelerősségig csinálja ezt.
Pl. 2-sen vagy 3-son van a jel, s egyszer csak eldobja, s nincs hálózat. Kb. 5mp múlva, meg újra van.
Full térerőnél (4-es jelerősségnél) ezt nem tapasztaltam ill. nem láttam.
Mi lehet a gondja? -
libus
őstag
válasz
radicspeter1 #20243 üzenetére
Igen!
Hihetetlen! Több mint 5 órás kijelzőidő..!
A régi aksim 1 óra 45 percéhez képest meg főleg. -
libus
őstag
PolarCell 1800-as aksim a 4. feltöltés után!
Az a hosszú nagy esés a grafikonon 2 óra 50 perc videót + 2 óra 10 perc internetezést + Vibert takar 2G hálózaton!
Szerintem k..va jó! -
libus
őstag
Az enyém még csak most esett át a 2. töltésen, de jelenleg 42%-on van és 18 órája megy, ebből 13 óra wifivel + 1 óra 20 perc képernyővel, s meg kell jegyeznem még, hogy itt nálam elég rossz a térerő.
Tényleg ezen a térerő dolgon nem lehet valahogy javítani???
Mert az előző 4.6-os Tigernél sokkal jobb volt a térerőm. Ennél a 4.7-nél pedig sokszor egyáltalán nincs. -
libus
őstag
Ma megjött a Polarcell 1800-as aksim!
Majd hamarosan beszámolok róla, hogy bírja! -
libus
őstag
A bigmem patch az valójában mire is jó?
-
libus
őstag
Valaki mostanában nem rendel aksit ebay-ről?
(Sajnos nincs paypal-om)
Az 1650-es vagy az 1800-as a jobb vétel? -
libus
őstag
Ennél a jó akku időnél, mennyi volt a képernyő idő?
A Tigerrel nekem is jobb lett a képernyő időm (igaz csak 10 percel), de még is elég sovány, hisz 1 óra 50 percet bír csak. Tegnap 9 óra alatt elértem ezt az 1 óra 50 perc képernyő használati időtt, s rakhattam újra töltőre.
Az akksim szerintem megérett a cserére.
Melyiket érdemes venni, amelyik még befér a hátlap alá? -
libus
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19726 üzenetére
Megvan mégis, eszembe jutott!
A Nova beállításokban lehet a főképernyő rácsát változtatni, meg az ikon feliratokat eltüntetni.
A hálózati jel erősség, és a wifi jel színét hogy lehet megváltoztatni?
Szerintem akku időben is jóval jobb lesz mint a Tsunami, hisz 1 óra 31 percnél van a képernyő használati ideje, s 40%-on az akku (pedig egy csomó mindent telepíttettem is). A Tsunaminál 1:41 képernyő használati ideje után 14%-on volt. Úgyhogy szerintem jóval jobb lesz ezzel a Tiger-el az akku idő. -
libus
őstag
válasz
KTHEORIGINAL #19670 üzenetére
Feltettem!
Wipeokat nyomtam előtte: (data/factory reset->wipe cache->wipe dalvik)
Kb. 1 órája használom. Ez 1000x jobb mint a Tsunami!!!
Sokkal, de sokkal gördülékenyebb, gyorsabb, finomabb...
Az akku időről majd később tudok nyilatkozni, de KEGYETLEN JÓ MUNKÁT VÉGEZTÉL!!!
GRATULÁLOK!!!
Nagyon bejön így első nekifutásra!Amit nem találok:
Hol lehet a főképernyő rács számát változtatni? Meg persze az itt lévő ikonok feliratát eltüntetni?
A Wifi és a mobil hálózat színét, hogy tudnám erről a szürkéről kicserélni az általam választottra? Mert hiába állítottam át a Beállítások/ Baked Settings/ Signal résznél az általam választott színre, sajnos maradt szürkén.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest