- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
A_ScHuLcZ
addikt
Igen, 3 wipe és install megoldással telepítettem, elsőre jó is lett.
Viszont itt is ugyanúgy FC-ztek az appok a TiBa visszaállítás után (ugyanabból a cuna 2.5 alatt készült mentésből próbáltam visszaállítani, mint CM11-nél), úgyhogy kipróbáltam amit írtál, recovery, wipe cache, dalvik, reboot, de semmi változás. Még azt is megpróbáltam, hogy az app kezelőben beléptem egyesével az appokba, és a gyorsítótárat ürítettem, de az sem segített, csak az adatok törlése. Úgy tűnik neked szerencséd volt.Viszont asszonynak ez sem tetszik, mindenáron a régi talkot akarja vissza, nem jó neki a hangouts.
Ezeknél az új droidoknál már sehogy nem lehet a talkot ráerőltetni, igaz? Minden gappsban a hangouts van már? Mert ha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor nincs más, visszateszek neki egy ICS romot. -
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sajnos nem igazán jött be asszonynak a CM11 KK, azt mondja visszasírja a ZTE Bladet, mert az stabilabb, kiszámíthatóbb volt, még ha lassabb is. Szerintem a friss gapps nem tetszik neki, a hangouts, a gmail, stb. Ebből nem lehet ráerőltetni régebbit, ugye? Arra gondolok, amikor még gtalk volt.
Ezen kívül semmilyen programjának, játékának nem tudtam visszatölteni a beállítását TB-vel, mert úgy indításkor FC-zett az összes, gondolom ez a nagy verzióugrás miatt lehet, de nekem végem, ha nem kapja vissza pl a Cut The Rope mentéseit...B verzió, hogy visszateszem neki a cuna 2.5-t, de az sem volt tökéletes, produkált furcsaságokat, illetve vagy ment hónapokig viszonylag hibamentesen, vagy 3-4 hét után bekrepált teljesen, ezt még én is tapasztaltam, amikor használtam az SGS-t.
Vagy keresek neki egy teljesen másik, stabil romot, amire rá lehet tenni a régi verziós gapps-ot, amiben még talk van. Ilyen létezik?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sajnos nem igazán jött be asszonynak a KK, azt mondja visszasírja a ZTE Bladet, mert az stabilabb, kiszámíthatóbb volt, még ha lassabb is. Szerintem a friss gapps nem tetszik neki, a hangouts, a gmail, stb. Ebből nem lehet ráerőltetni régebbit, ugye? Arra gondolok, amikor még gtalk volt.
Ezen kívül semmilyen programjának nem tudtam visszatölteni a beállítását TB-vel, mert úgy indításkor FC-zett az összes, gondolom ez a nagy verzióugrás miatt lehet, de nekem végem, ha nem kapja vissza a Cut The Rope mentéseit...B verzió, hogy visszateszem neki a cunát, de az sem volt tökéletes, produkált furcsaságokat, illetve vagy ment hónapokig viszonylag hibamentesen, vagy 3-4 hét után bekrepált teljesen, ezt még én is tapasztaltam, amikor használtam az SGS-t.
Vagy keresek neki egy teljesen másik, stabil romot, amire rá lehet tenni a régi verziós gapps-ot, amiben még talk van. Ilyen létezik?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Nem, itt nem megy sajnos, pedig már fent a 10.2, amit javasoltál, de így sem, nem értem.
Ezt a leírást is végigjátszottam már annyi különbséggel, hogy 10.0 helyett 10.2-t telepítettem, majd utána próbálkoztam a 11-el, de ugyanúgy status 6 Installation aborted. Nem is ír semmi bővebbet, csak ennyit. -
A_ScHuLcZ
addikt
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Szerettem volna feltenni bnőm telefonjára a legfrissebb cm11 nightlyt (01.07.), de status 7 hibát kaptam. A scriptből kiszedtem, amit kell, de ezután pedig status 6 hibaüzenet jön. Ha jól sejtem itt valami partíciókiosztásos dolog lesz, esetleg fel kell tennem valamit előtte? Tsuna 2.5 van fent Devil kernellel, azt szeretném lecserélni.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Karee11 #23898 üzenetére
Nem tudom Galaxyn hogy működik, de a Google telefonon launcher függő a dolog, próbáld meg a friss Nova launcherrel, ha azzal sem, akkor más bibi lesz.
Ezekben a CM romokban megy már az FM rádió? Elfelejtettem írni, hogy ez fontos szempont, mobilneten kicsit költséges a dolog.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Igen, ilyesmi hibára gyanakodtam én is.
(Egyébként a vicc, hogy Nexus4-nél is volt ilyen hiba, páran írtak róla a topicban.)
Bugtenger semmiképp nem kell, főleg így, hogy nem én használom a telefont, minél stabilabb legyen minél kevesebb hibával, de emellett tempó is legyen azért. Tehát pl nem szeretnék visszatérni GB-re, mert az belassul.
Ez esetben mit ajánlanál, amit te használsz, az milyen? Van jobb választás a Tsuna 2.5 + Devil 1.4.1 kombónál? -
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Már nem SGS-t használok, asszonynak adtam, de így is én tartom karban. TsunnamICS 2.5-el adtam át neki, azzal használta, de tegnap egyszer csak nem bootolt be, így feltettem neki ismét. Viszont lehet azóta már van jobb alternatíva is, nem? Mit érdemes most használni?
Kicsit olvasgatva ilyeneket találtam: CM 10.1.3, CM 10.2, SlimBean 4.3, SlimKat 4.4 Beta
Jobban olvasgatva volt aki dicsérte egyiket-másikat, közben kb ugyanannyian rosszakat nyilatkoztak róla (eddigi leglassabb rom amit használtak, stb).Tehát most akkor mit is érdemes felrakni?
Slim romokkal próbálkoztam, de mindegyiknél Status 7-es hibát ír a cwm. Próbáltam kideríteni ez ellen mit kell tenni, de nem jártam sikerrel (ez tegnap kb hajnali 4-kor volt). Annyit találtam, hogy az updater scriptben kell valamit átírni, de az sem volt tiszta.
Tehát 2 kérdés mozgat engem, melyik romot érdemes feltennem neki, a slim romokkal érdemes-e próbálkozni, és ha igen, mi a status 7 megoldása?
Köszöntem!
-
A_ScHuLcZ
addikt
Cuna 2.5 alatt a tárcsázó időnként befagy és folyamat leáll hibára van-e valami fix, vagy ezzel együtt kell élni?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Cuna 2.5 alatt a tárcsázó időnként befagy és folyamat leáll hibára van-e valami fix, vagy ezzel együtt kell élni?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Honnan érdemes fekete színben új burkolatot (hátlap, előlapi króm keret) rendelni az SGS-hez? Lehet megkapja más a családban, de elég kopottas már, előtte picit rendbe tenném, a kijelző nem karcos.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Jézusom, így lement az ára az SGS-nek használtan, komolyan 20 alatt mennek a nem vitrinben tartott telefonok?
Meg se éri eladni, nagyobb a használati értéke, a családban biztos el tudná használni valaki.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Attól függ milyen csomagban veszed, számlásként 2 év tarifahűséggel 95, kártyásan 2 év hűséggel 100k, ezek a legjobb opciók. Nekünk 86-ért adják 2 év hűséggel számlásként, ez számomra azt jelenti, hogy durván 50-et kell belefizetnem, hogy egy olyan telefont kapjak, az S pedig megy az asszonynak, mert az ő ZTE-je már nem az igazi.
Tonyk: így van, 16gigás azért már el lehet férni, bár tény, hogy kicsit össze kell majd magam húznom a 6+16 után, de majd csak megoldom duzzogva.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Desire X-ről van-e itt valakinek tapasztalata? Céges szolgáltatóváltás történik nálunk, T-ről váltunk Telenorra, és kaptunk keretösszeget készülékvásárlásra is. A cég egy kb ilyen kategóriás telefont fizet (egész pontosan Sony Xperia P), ha mást szeretnék venni, akkor ráfizetéssel lehet. A vállalatoknak szánt készüléklistából egyelőre ez az, ami szimpatikus, és árban is kb ott van, amivel 0-ban kijövök, de magáról a készülékről nincs tapasztalatom.
Félek, hogy nem fogok tudni ilyen szép hangzású telefont venni, mint amilyen az SGS.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Üdv Főnök!
Tényleg annyira jó az a 4.3?
Jelenleg az általad korábban használt cunán vagyok még devillel, de nagyon nem vagyok elégedett, fél nap alatt lemerül, és lassú is, mint a fene, fagyogat a címtár, memkarit kivéve nem bootol be a telefon, ilyen finomságok.Gyanítom ez nem normális, most vagy ezt húzom újra wipeokkal, vagy bepróbálok valami mást.
-
-
A_ScHuLcZ
addikt
Hozzám került az ismerős telefonja, amire Cuna 2.5-öt szerettem volna tenni, de lehet lesznek bonyodalmak. A képeit kell róla menteni, semmi mást. Tudom a rom telepítés nem formázza a belső sd-t, de én szívem szerint formáznám inkább.
Jelenleg gyári JVT 2.3.4 van rajta 2e recoveryvel, és a gépre csatlakoztatva nem ismeri fel az eszközt. Gondoltam sebaj, toltam neki egy gyári resetet, az nem törli az sd-t, de sajnos utána sem változott a helyzet, USB eszközt nem lehet felismerni. Az enyémet felismeri ugyanez a kábel ugyanaz az USB port (laptop), tehát a telefonnal lesz a bibi. Megmondom őszintén így nem merek semmiféle romfrissítésbe belekezdeni.Próbáltam download módban is csatlakoztatni, szintén ismeretlen eszköz...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Cuna 2.5 rom előtt kell bármit bűvészkedni a recoveryn kívül, ha az illető GB-ről jön? 3 fájlos JVU kell például, vagy kihagyható? (ismerősöm telefonja)
-
A_ScHuLcZ
addikt
Köszi!
A Devil kernelhez tudsz adni linket? A weboldalukon már csak 4.1-től felfele találtam, és az xda-s topicjában lévő link is elavult.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Lefekvés előtt azért még rádugtam kikapcsolva töltőre a telefont, gondoltam majd ma reggel megnézem, mert ma még nem kell mennem dolgozni. Reggel az fogadott, hogy a telefon állt a recovery menüben. Gondoltam ezt kihasználva akkor rátolom az f4k-t újra wipeok nélkül, a művelet sikeres lett, bebootolt, de úgy tűnik csinált ő magának wipeot, mert elment minden.
Hát mind1, így jártam. Lehet tényleg elég lett volna csak a kernelt újra rátolni recoveryből.
Más: látom te visszatértél a jó öres cunához, miért? Jobban funkcionál? Úgy emlékszem volt már nekem is 2.5 korábban belőle és viszonylag sokáig használtam.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
radicspeter1 #21653 üzenetére
Ez semaphore kernel, nem Gear. Annyi csak, hogy a benne lévőt frissítettem még anno a rom telepítése után 1.3-ra.
Gondoltam rátolom újra az F4k-t wipe nélkül, hogy legalább menthessek, de már változott a helyzet, a boot képernyő sem jelenik meg, csak a semás Android figuráig jut, majd újraindul. Eddig legalább egy végtelenített boot animációt kaptam, de immáron addig se jut, pedig csak ki volt kapcsolva egész nap.A legszebb az egészben, hogy a recoverym sem jön elő, ez már nem olyan vicces. :/
Download mode legalább van, de nekem a recovery kellene.Mit próbáljak meg? Toljak fel egy odin alapú Semát, vagy Devilt? (ha egyáltalán létezik ilyen Devil)
-
A_ScHuLcZ
addikt
F4k rom bootloopba futott, tegnap még használtam, ma reggelre lemerült, töltőre dugtam, de el már nem indul. Egyébként is újra akartam már húzni, mert rengeteg gond volt vele (kezdve azzal, hogy az összes google szolgáltatás fc-zett folyamatosan már hetek óta), de így most muszáj lesz, csak nem lenne rossz, ha előtte tudnék csinálni egy friss mentést. Ha most wipe nélkül ráküldöm az F4k-t, akkor vajon be fog bootolni, hogy menthessek egyet Titaniummal?
(V), mit használsz most? Nekem ez az F4k nem jött be, mint fentebb is olvashattad, fc-zett és belassult, pedig nem is emlékszem mikor telepítettem már rá új programot marketből, nem szokásom.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
Howkeddlee #20848 üzenetére
Szerintem ha konkrét kérdést tennétek fel, mert valamelyik részét nem értitek az első hsz-ben leírt útmutatónak, akkor az SGS-emet merem rá tenni, hogy kapnátok segítséget. Tényleg nagyon szájbarágós, és jól össze van foglalva az egész folyamat. Kulcsmondat: Csináld, miközben olvasod, ne előre próbáld memorizálni!
Nem arról van szó, hogy itt nem tűrik meg az új embert, csak miért írjon le valaki újra valamit, ami már tökéletesen le lett írva korábban?
Próbáljátok ki, kérdezzetek konkrétumot, a nyakamat rá, hogy kaptok segítséget! -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
scream #20807 üzenetére
Csak a talkot ne frissítsd ha jót akarsz magadnak, 1 kalap kaki lett ez az új Hangouts szvsz, vissza kell applikálnom a régi talkot. Ezzel nem mindig kapom meg az üziket, nem mindig küldi el amit írok, állapotot nem lehet váltani benne, mások állapota sem látszik, tehát működik minden, csak az nem, ami a funkciója lenne...
-
A_ScHuLcZ
addikt
Yoobao-ról a vélemények engem is érdekelnének, bringatúráknál szoktam nagy hasznát venni a telefonom gps funkciójának. Vagyis csak venném, mert aktív használat mellett 2-3 óra alatt le is szívja az akksit.
Jól sejtem, hogy ha pl veszem a telómban lévő 1500mah-s akkut, és veszek mondjuk egy 7800mah-s yoobao-t, akkor a yoobao fullra töltése esetén lehetőségem van vele újabb töltés nélkül 5x újratölteni a Galaxy akksiját? (7800 / 1500 = 5,2)
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
dbalazs123 #20726 üzenetére
Teljesen igazad van, nem is értem miért nem ott kerestem.. Köszi!
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
dbalazs123 #20715 üzenetére
Az órás hibát már én is tapasztaltam rögtön flash után. Bár engem jobban zavar, hogy nem lehet 0-24-es formátumra állítani, folyton elgondolkoztat még akkor is, ha ott van, hogy am vagy pm.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Egyelőre marad akkor. Tetszik a rom eddig nagyon is, az meg különösképp nem zavar, hogy nem magyarul kommunikál velem.
Te milyen böngészővel használod? A beépítettel sem lenne bajom, de sajnos nem tudja leszinkronizálni bele a gmail fiókomból a könyvjelzőimet, ez a korábbi Slim romon ment gyönyörűen, nem tudom abban milyen böngésző volt, ránézésre ugyanez, de valószínű nem.
Accountson belül is hibát ír a gmail fiók alatt a könyvjelzők szinkronizációjára, lehet ennyi csak a baj, a böngésző pedig tudná?
Ezt írja: Sync is currently experiencing problems. It will be back shortly. Lehet nem is nálam van a baj? -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
scream #20686 üzenetére
Félreértesz, akkor én rosszul értelmeztem, mert úgy gondoltam nem oda mutat a "mutató", ahol az ujjunk van. Valljuk be ez elég idegesítő lenne, és én erre gondoltam, ez vette el a kedvem tőle. De látom, gyorsan olvasgattam és félreértelmeztem, tehát ez esetben visszavontam a korábbi írásomat, a status baros "hiba" tényleg nem érdekel, mindig lerántom
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
jjeahh #20679 üzenetére
Épp az imént olvastam a touchpaneles hibájáról, ami eléggé elvette tőle a kedvem..
CS F4k MOD v4.0.4 IMM76I
és
Tsunami X 5.2Ezek között agyalok most. Előbbiről sokan jót nyilatkoznak, de "sajnos" még ICS, utóbbiról viszont még nem olvastam semmit, de korábban jó volt, több mint fél évig használtam az ICS romjukat.
Megmondom őszintén nem emlékszem már, hogy az ICS mivel nyújt kevesebbet az JB romoknál, de úgy rémlik sok kényelmi szolgáltatás került bele a JB-be, amiket használok. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #20677 üzenetére
Ja igen, és ez is elkezdte 2-3 napja azt, ami az oka volt annak, hogy frissítenem kellett a régit, vagyis meríteni az akksit, mint atom. 9-kor vettem le a töltőről, azóta volt 20 perc játék, meg kb 10 program frissítést ráengedtem, majd rebootoltam, és most áll 48%-on, pedig a kezemben alig volt.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Múltkor frissítettem a telómat Slim 4.2.2 3-as buildre, mert a korábbi Slim nagyon bevált, hónapokig használtam, mire belassult. Erről már sajnos nem tudok ilyen jókat nyilatkozni, már most is rettentően meg van lassulva a telefon.
Milyen romot ajánlotok rá? Jobb a build 5.0, vagy nem fog jelentős javulást hozni? Ami fura, hogy telepítés után gyorsnak tűnt, és ez nem volt régebben 1 hónapnál.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Pár hónapja javasoltátok nekem a telefonra a Slim Bean 4.2.1 romot, amit ezúton is köszönök, mert tetszett, viszont most valamilyen oknál fogva belassult, illetve az akksi egyik pillanatról a másikra elkezdett brutálisan merülni, pedig programot nem telepítettem rá mostanság. Sema recoveryben akartam battery resetet adni neki, de szomorúan tapasztaltam, hogy nincs benne.
Kérdésem az lenne, hogy még mindig ez a legjobban favorizált rom, vagy másikkal jobban járnék? Újra szeretném telepíteni most délután, azért kérdezem. -
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
radicspeter1 #16504 üzenetére
Kettő között mi a különbség, melyiket használják többen?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Most jutottam oda, hogy mindenképp újra kell húznom a telefont, mert már olyan dolgokat művel, amik használhatatlanná teszik, ráadásul folyton írja, hogy kevés a hely, pedig már annyimindent átköltöztettem az SD-re, így pl a talk se megy. Még Tsunami 2.5 van rajta, akkor telepítettem, mikor kijött, szóval egész jól bírta.
Viszont azóta nemigen követtem a fórumot, mit javasoltok most, mire cseréljem?
ICS vagy JB, melyikből melyik?
Fontos a megbízhatóság és a sebesség, de azért nem árt, ha 1 napot kibír az az akksi, mint most.Szóval mit javasoltok? Még ma frissíteném is gyorsan, holnap már használni szeretném.
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
ktommy91 #13366 üzenetére
3 nap az még kevés (de bíztató), mert munkaeszközként használom, muszáj megbízhatónak lennie.
Szóval a kérdésem még mindig adott, jobbak már a JB romok bug, stabilitás és sebesség terén, mint az ICS? Mi a mostani "best choice"? Nézzétek el a tájékozatlanságomat, rég jártam ebben a topicban, mivel szépen üzemel a cuna 2.5 1-2 apró bugot leszámítva, inkább csak a romolás hiányzik..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Sziasztok!
Jobbak már a JB romok bug, stabilitás és sebesség terén, mint az ICS? Mi a mostani "best choice"?
Nézzétek el a tájékozatlanságomat, rég jártam ebben a topicban, mivel szépen üzemel a cuna 2.5 1-2 apró bugot leszámítva, inkább csak a romolás hiányzik..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Elég ramaty állapotban lévő (Froyo-s!!!) telefonról kellene lementenem a névjegyzéket elsősorban, de nem sikerül, csak vcf-be. Nem rootolt a teló, mybackup tudná menteni, de nem indul el, programadatok törlésével is próbáltam, újratelepíteni már nem engedi. Kies-sel összecsatlakozik, de a névjegyek szinkronizálása nem megy, csak áll 0%-on fél óra után is.
Van ötletetek mit csinálhatnék vele?
Főleg gmail-es fiókhoz tartozó névjegyek vannak rajta, de valamivel több, mint ami a gmail címtárban látható PC-n, mert egy ideje már csak egy irányba ment a szinkronizálás, a telefonon gmail fiók alá felvett névjegyek nem mentek át a gmail címtárba, ezért kellene most mindenképp menteni. Reményeim szerint ez a hiba elmúlik majd szoftverfrissítés után, de addig el kell jutni mentésekkel.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Szerintetek vcf fájl tartalmát be lehet varázsolni outlookba vagy gmail-be? Ismerősöm SGS-e nem működik tökéletesen, azok a gmail névjegyek nem szinkronizálódnak fel a gmail fiókba, amiket a telefonon vesz fel, csak azok, amiket PC-n (ezen viszont átmennek a telóra, tehát olyan, mintha csak egy irányba menne a szinkronizáció). Mielőtt mondanátok, hogy rosszul veszi fel én is kipróbáltam, a gmail fiók alá adtam hozzá névjegyet a telefonon, és tényleg nem ment át. Lehet köze van hozzá, hogy elég sok névjegye van, cirka 2-3 ezer.
Még Froyo-val fut a telefon, frissítenénk, de előbb ezt a névjegy kérdést rendbe kell rakni, hogy ne vesszen el semmi, és a szinkronizálás is menjen utána.
Szóval hogy csináljuk szerintetek?
Gondoltam még Kies névjegy importra, majd abból áttenni, lehet az a legjobb megoldás. Az is lehet, hogy egy romfrissítés után menne is a szinkronizáció, a fene tudja. -
A_ScHuLcZ
addikt
Csak most jutott időm kipróbálni, sajnos a kernelcsere sem segített, tudtok még javasolni valamit, hogy ne vesszenek el a cuccaim? Így még sosem döglött meg rom nálam, hogy ráfrissítés sem oldotta meg..
Tehát bootloop-ba futottam a cuna logonál, csináltam wipe cache-t és wipe dalvik cachet, próbáltam ráfrissíteni a romot, próbáltam kernelt cserélni nstools és init.d takarítással, semmi. Kezdek kifogyni az ötletekből...
Lehetne még simán újrahúzni, és nandroid backupot visszatölteni, amit már a bootloopos állapotban csináltam, de attól félek ugyanide jutnék..
-
A_ScHuLcZ
addikt
Így van, a cache ürítés nem visz el semmit, csak a wipe DATA, épp ezért csináltam cache törléseket, köszi a megerősítést!
Viszont újra ráhúzott rom sem oldotta meg, lehet kernelcsere lesz, kellenének a mentések róla. Utána nyilván csinálok tiszta telepítést is. Milyen kernelt rakjak alá? Ugye csak Odinos jöhet szóba így most.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Egyik napról a másikra nem bebootoló cunával mit tudok csinálni, ha kellenének róla a programmentéseim? Wipe cache és Dalvik cache megvolt, de továbbra is bootloop a cuna logonál. Kb 3 hete húztam újra, akkori mentésem van róla, de jó lenne, ha az azóta történt változásokat is menthetném Titaniummal.
Én úgy gondoltam wipeok nélkül ráhúznám újra a cunát, mert Recovery menüm van, mentenék egyet, majd csinálnék egy tiszta telepítést, ez működhet?
-
A_ScHuLcZ
addikt
Van valami módszer arra, hogy a névjegyek közül csak a telefonban tároltakat kiexportáljam valahogy, hogy be tudjam tenni a gmail címtárba? MyBackup-al mentettük ki a névjegyeket egy ismerősöm telefonján, és a visszatöltést ugyan megcsinálta, megvan az összes névjegy, de a gmail szinkronizáláskor hibát ír ki, reboot sem segít. ("Túl sok névjegyadat törlése").
Szóval kiszedném valahogyan a telefonban tároltakat, beexportálnám gmail címtárba, aztán törölném telefonról, és leszinkronizáltatnám a gmaillel az összeset.
Más: hívószámküldés be van kapcsolva, mégsem küldi a számot, teló reset előtt működött, szóval be van rá kapcsolva szolgáltatói oldalról. "Hálózat szerint" beállítással is próbáltam, úgy sem küldte.
-
A_ScHuLcZ
addikt
Gyors kérdés: I9001 is frissíthető ugyanúgy odinnal, mint az i9000? Gyári szoftot tennék rá ismerősnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest