- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
DCI_market
tag
ne akarjatok cserélni O2X és S2 után visszatérek SGS-re
elfelejtett mindenki telefont gyártaniD:?!
-
DCI_market
tag
Elvitték az S-t könnyes búcsút vettünk, költözök az S2 topicba, köszönöm az eddigi segítséget.
-
DCI_market
tag
válasz
DinkaDanka #13657 üzenetére
sikerült ezalapján!
-
DCI_market
tag
válasz
DinkaDanka #13637 üzenetére
nagy király vagy
0049 mi a teendőm?
-
DCI_market
tag
nekem olyan bajom volna hogy eddig 2.6os sema kernellel használtam 3.1es slimet, hibátlanul voda és t váltás után is, ma elakartam edni a telefont, egy telenoros ipsének, de telenor hálóra nem áll fel a készülék, probáltam devil kernelt, azzal se lett jó, miben keressem a hiba okot?
-
DCI_market
tag
slim 3.1 alatt a fast usb charge hova tünt, nem vágjátok?, nagyon kéne
-
DCI_market
tag
válasz
dbalazs123 #12030 üzenetére
én is igy jártam, nekem is ugyan ez a baja, gariba se cserélték ( értelemszerüen), sajnos én is együtt élek vele de a slim óta nem hiányzik ébreszteni mással ébresztek, minden más helyen meg ott a virtual home gomb a JB-nek köszönhetően.
. Feljebb pedig láthattad miként lehet home gomb nélkül rootolni, és szűz rendszerre slimet rakni.
-
DCI_market
tag
slim 2.9re frissitettem, azóta olyan halk az ébresztés a csengőhang, minden, mit rontottam el?
-
DCI_market
tag
-
DCI_market
tag
egyes hsz alapján mentem neki a dolognak, először nyomtam egy szűz JW4et, utána a semaphorne 2.7.4.
Eddig stabil, szép jó, aztán egy superusert és egy rom managert, rom managerbe bemegyek CWM ujrainditás, ez is oké, aztán elkezdem feltenni a JB romot és loopol, SLIM is Tsunami JB is. Középső gombom továbbra sincs, létezik valami megoldás?
-
DCI_market
tag
Létezik ics vagy jb a telora ami odinnel felrakható? sajnos meghalt a középső gombom, igy cwm-et használni nem igen tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mobil flották
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Építő/felújító topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Pixel 7 Snow 128Gb-sok tartozék-1 hónapos-garanciás
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest