- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
válasz
quailstorm #25569 üzenetére
most tutifix miatt F4Kt raktam (4.0.4) és jóval jobb mint pár sokkal fiatalabb középkategóriás samsung/lg. Azért kitkattal persze jobb de F4K az nem lassul be mint pl slimkat.
-
Dare2Live
félisten
4 fileos romot tud vki ajánlani és linkelni
Sikerült tacsra vágni feleségem I9000ét slim 4.4 volt rajta....
-
Dare2Live
félisten
egy modemet tudna vki linkelni? utána betalloz odinba és annyi.
hude rég volt a 4.0 elötti JVT... korszak amikor még minden odinnal ment....
-
Dare2Live
félisten
SlimKat lett felrakva és azt írja ki indulás után hogy:
Your device IMEI number is invalid.MOon nem volt evvel gond de most külföldre kerültünk és nem megy fel hálózatra, kb ez a 300,ROM a telon ilyesmi eleddig nem volt mi a teendő?
-
Dare2Live
félisten
válasz
galaxys80 #24522 üzenetére
Általában mindennel teli a padlás csak fel kell menni ebayre. És eladásnál is kulcsszó a türelem. btw első pillantásra ebayon is ~ennyi az ára, mármint a müködő, nem kopott, nem szar aksis, nem imei problémás daraboknak. Csak ebaynál azért a személyes átvétel jellemzően nem adott aztán ugye sok a lopott tiltott imeis ami vagy müködik nálunk vagy nem. Ellenben ugye egy magyar szebb 2xKsnál még az imeit tartalmazó gar lapot is kapod mégha gar le is járt. Szóval a másik kulcsszó meg a "kockázatvállalási hajlandóság".
-
Dare2Live
félisten
Normálisak 20-25K között mennek. Nálunk megörökölte feleségem, ha maaaajd S4em lecserélem azaz azt örökli se fogom eladni, megmarad tartaléktelónak.
-
Dare2Live
félisten
GAPSot SLIM RC2höz tudna vki linkelni? Most ment fel.
GML: Ezek mellé kell amp... csakhát fura kombó lesz. Tényleg szvsz, de hordozható eszközhöz zárt füles pl az említett D2000 vagy Shure 212 vagy ha referencia ennyire fontos tán 535, mint a minden külső zaj beszürődik, mindenki velem együtt hallgatja a zenét nyitott/félnyitott + eszközöket kell magamnál cipelni K/Q700... Tényleg szigorú szvsz.
-
Dare2Live
félisten
ICS/JBn Call Recordingot sikerült vkinek megoldani? vagy van rá megoldás?
-
Dare2Live
félisten
i9000hez telefonbeszégetést felvevő appot tudtok ajánlani?
Egy egy éves F4K 4.0.4 van rajta nem szeretném cserélni stabil, gyors. Rootolt a teló.
-
Dare2Live
félisten
2.3.4es készüléket kértek meg, hogy upgradeljek 4.0ra vagy fölé. F4K volt a kiválasztott mert fél évig elöző hétig használtam ~tudom, hogy gyors&bugmentes.
A terv az volt, hogy felrakok rá egy semaphoret avval kapok CWMet és mehet rá az f4k.
Ehez képest nem tudtam rárakni a semaphoret. Készüléket észrevette de a start után azonnal elakadt a frissités és jött a failed. Mi lehet a hiba?
KTHEORIGINAL: Lényeg stabil legyen, gyors és ne zabálja aksit, hogy CM vagy BB az az átlagusert nem érdekli.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Vagany #19825 üzenetére
"CM10.1-en is a fejlesztői lehetőségekben (settings - developer) van gondolom Tiger-ben is ott kell lenni.
3 pontban lehet kapcsolni:
Ablakanimáció mérete
Áttűnési animáció mérete
Animáció léptéke"Ezaz bingó! De Tigerben nem találok developert és minden animáció alap maxon van, ami bejönne instatnt az animáció miatt majd 1sec...
Átnyálazom ma, hátha vhova máshova rakták. Más Tigrises esetleg megtalálta vhol?
-
Dare2Live
félisten
Tegnap feltettem a Tiger-t, így elsőre tetszik 4.2 és van olyan gyors/lagmentes mint az F4K... ellenben nem tudom az alap android animáciokat kikapcsolni, ezt F4Kn, S3on, Note2n a stettings->developerben lehetett megetenni és elég sokat dobott a sebességen, Tigeren ezt meg lehet vhol tenni, akárhogy?
Nekem nem kell animácio de jöjjön be fél secel elöbb a tárcsázó. -
Dare2Live
félisten
egyrészt tilos megvenni olyan ez mint az I9000 klonok i9001...., sokkal gyengébb ha van a hivatalos támogatás, xdan sokkal kevesebb jó rom...
másrészt 113K? Annyiért S3 van, ami messze sokkal jobb.
Vagy htc onex 100ért, one s 88ért, hogy a használt árakat ne nézzem, mert 60Kért már van S2.
-
Dare2Live
félisten
ami "gáz" volt az a driver támogatottsága, de hát ezt vhol meg kellett lépni, ha nem vistatnal tették volna akkor W7nél kellett volna és okozott volna k* nagy gubancokat. Ezen felűl fényévekkel jobb mint az xp. ld az elöbb emlegetett precachet. Nem mindegy, hogy a hdd fél percet darál és elindul az adott alkalmazás alá XP, vagy már bent csücsül a ramban és ha ráklikkelek akkor 2sec és lehet dolgozni.
-
Dare2Live
félisten
vista óta windowsnál is igaz a "free ram is wasted ram!"
anno emlékszem menyit szidták is vistat mert ha nem volt terhelve hdd/cpu akkor elkezdte betölteni a gyakran használt progikat ramba és emiatt kerregett a hdd, meg ránéztek feladatkezelőben és húúú megette az összes ramot ezé szar. sokhüje.
-
Dare2Live
félisten
válasz
lsebestyen #18648 üzenetére
nekem se, de megformáztam kivül és volila már jó, van 59.8gb szabad helyem.
-
Dare2Live
félisten
64gbs memokarit használ vki? Minden jó vele?
-
Dare2Live
félisten
"általában igaz, de a Samunál ez eddig nem volt számomra tapasztalható semmilyen téren"
az elején a készülékek egy jó nagy része GPS hibás volt dobozból kivéve vagy ha nem rá 3-5hó múlva. Engem (is) csúnyán elhajtottak, mert hogy mező közepén 10perc alatt fog jelet... azaz müködik.
-
Dare2Live
félisten
nagyon lagos a note2, ahogy az S3 is.
Sok mindent meghackoltam rajta, mondták is mennyire lagmentes más Note2(S3)hoz képest de se a touch screen lagot [link] se a képernyőfeloldó gomb lagot nem sikerült/nem sikerült jól kiküszöbölnöm.
S2t akartam csak mondták hallgassam meg mert wolfson után csalódás lehet, hát nagyon az volt. Így lett az ami volt S1.
"F4k továbbra is a legjobb" hehe akkor elsőre megy fel az aztán majd körbenézek.
-
Dare2Live
félisten
Na egy rövid Note2s kisiklás után újra csatlakozom a klubbhoz.
Most melyikek a legjobb rom(+kernel) ek? A legutobbi ami nekem nagyon bejött az a 4.04es F4K volt.
Sagit te most mivel használod a telódat, szted melyek a legjobbak.
-
Dare2Live
félisten
beégésre hogy is tesztelem a telót?
milyen koddal jön elő az RGB képernyő(k)?
kösz!
-
Dare2Live
félisten
Van már olyan 4.1 ami annyira stabil, gyors, nem eszi aksit mint az ICSes F4K?
Ma/holnap lenne időm telepítgetni ha van értelme
-
Dare2Live
félisten
"Azért a Nexus4 szuper ára csak a playes vásárlás esetén olyan jó. Itthon állítólag 150k körül lesz a boltokban. Playről meg természetesen itthonról nem lehet vásárolni, úgyhogy marad a szürke import, amivel meg garanciális gondok leszenk."
EU gar van rá. Meg jellemzően mindenkinek van ismerőse Anglia/Németo...ban aztán karácsonyra ha addig megszűnik a hiány hazahozza.
gnexus szetm csak nagyon nyomott áron éri meg amikor így külföldről nexus 4 ~100k.
-
Dare2Live
félisten
Olyannal találkozott már vki, hogy "There are no calendars selected"
folyton kiirja és elég uncsi. Persze a calendar jól megy.
-
Dare2Live
félisten
válasz
dbalazs123 #9084 üzenetére
lassan azért jöhetne már vmi JB ami tényleg jó/stabil/nem eszi akut....
Bár nagyon jól elvagyok az ICS F4Kval, minden tökéletesen megy, gyors, aksi jó, stabil....
-
Dare2Live
félisten
képernyőmentést, hogy is lehet csinálni??? F4Ks ICSen vagyok. vmi gombal elhet vagy prgi kell?
-
Dare2Live
félisten
powerampban directory alapján használom, de a hülye nem sorrend szerint játsza le a számokat. Vkinek vmi ötlete, hogy lehetne ezt megoldani?
Shuffle nincs bekapcsolva off course -
Dare2Live
félisten
válasz
pirintgabor #8167 üzenetére
tölts le wifin egy apn droid nevü appot, rakd ki widgetnek az asztalra, avval ki tudod kapcsolni a nem wifis netet.
amíg az nincs meg vigyázz mert nagyon csúnya számlát össze lehet hozni ha nincs kilöve vagy nincs előfizetve egy 100mbs csomagra ahol nincs túlforgalmazási díj.
aztán:
nézd meg az első hszt. ott le van ~minden írva mit kell felrakni, hogy hogy összeköthesd géppel, majd érdemes lenne 2.1ről upgradelni is jw7re vagy F4Kra, mert a 2.1 az k*régi rom bugos+lassú -
Dare2Live
félisten
ééés 4.1.1es JB F4Kt próbálta már vki.... erős a kisértés...
elszálta a telóm, kéne vmit rakni de nagyon nem tudom mi legyen.
-
Dare2Live
félisten
Van már stabilabb aksival jobban bánó JB rom mint az F4K?
-
Dare2Live
félisten
Olyannal találkozott már vki, hogy bekaplcsoja a wifi teetheringet az bekapcsol, majd 2 sec után azonnal jöna "turning off" üzenet is?
Most F4K van fent, korábban Slim ICS volt és avval is csinálta. Kernelben most Sema 1.3 van fent.
Az egész eléggé gyanús....
-
Dare2Live
félisten
"anno linkeltem egy leírást ami elmagyarázza miért nem kell a Winéhez hasonlítani és aggódni a "kevés" memória miatt - ajánlom olvasatra!"
igaziból már winen is régrég megváltozott ez.
Nekem 8gb ram van a w7es gépben és abból 280 szabad/free miközben egy chrome meg egy word fut.
Vistanal már tuti volt supercache/precache xp már annyira rég volt, hogy nem emlékszem
-
Dare2Live
félisten
válasz
GrooveHero #4423 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
F4K ROM alá milyen kernel, milyen verzióju Semaphoret rakjak?
vmi miatt gondok vannak a videolejátszással, hátha megoldja.
btw jelly beannel már van olyan rom ami olyan stabil, gyors, minden megy, aksi idő.... mint az F4K?
-
Dare2Live
félisten
-
Dare2Live
félisten
válasz
lsebestyen #2567 üzenetére
-
Dare2Live
félisten
gappsot tudna vki linkelni....
-
Dare2Live
félisten
ahogy nézem jövő hét ilyenkorra már béte/rc JBk lesznek, 2hét múlva meg jönnek az első final JBk.
nem semmi. -
Dare2Live
félisten
anno sokaknak segített GPS problémában a "papírcefnis" megoldás. Azóta nálam már ez se segített az antenna, nyák kontakt problémáján így megcsináltam az itt látható dolgokat:
és tádám megint jó a GPS.
-
Dare2Live
félisten
Az app opening transition efektjénél az van, hogy default (android managed)
Ezt az android managed app opening transitiont ki lehet kapcsolni vhol?Régen 3+hónapja ezt az efektet (mint minden mást efektet is) sikerült kilönöm de ezt nem tudom hol kéne....
CM9et raktam.
-
Dare2Live
félisten
Nekem első darabos SGSem van sokat böngészek opera mini-vel, youtube videokat is szoktam nézegetni és 2év után tény homogén vagy pl főleg egy rgb tesztképernyőn látszik a beéégés. De nem zavaró.
Nem tetszik a dolog mentális része, hogy megy vmi 3-4évig utána kuka... de ez van. Akinek ez nem tetszik ne vegyen amoledet. De az emberek nagyja ezt leszarja és amúgy is cseréli a telefonját 3-4évente
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3027
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3014, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest