- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
( V )
veterán
válasz
Dare2Live #24433 üzenetére
most már lassan egy hónapja vagyok SlimKat-en és teljesen meg vagyok vele elégedve a napi használatban. a mostani frissítés gyakorlatilag egy nagy bughunt volt a stable verzió előtt, uh gyakorlatikat minden hibátlanul működik (a külső SD is látszik már ha PC-re van dugva a teló) és elkezdik szépen belepakolni a még hiányzó fícsöröket (pl témázás, zárképernyő widgetek), de tulajdonképpen tökéletesen használható már most is, a heti frissítés pedig megvan pár perc alatt.
véleményem szerint jobban kezeli az erőforrásokat mint a CM, a stabilitása kiváló, igaz OC-t az utóbbi időben hanyagoltam, de pont azért mert alap órajelen is tökéletesen fut.
-
Tonyk
veterán
válasz
Dare2Live #19434 üzenetére
"sokkal gyengébb"
mihez képes gyengébb?
"ha van a hivatalos támogatás, xdan sokkal kevesebb jó rom..."
mivel még új
"másrészt 113K?"
idézek: "drága"
"htc onex 100ért, one s 88ért"
Kinézetre fényévekkel jobban bejön a Samsung, de hát ez meg szubjektív, kinek mi tetszik. Lehet qrvajó, ha randa...
(#19431) mandju
mehet a .18-as, most nálam jó. Nem tudom mi volt.
(#19433) Vic61
a jelenlegi legjobb ROM.....
mint ahogy az a bizonyos tízmilliárd légy sem tévedhet
(kéretik észrevenni a két smileyt!)
-
( V )
veterán
válasz
Dare2Live #18601 üzenetére
Tehát a samu téged is elhajtott...
hol olvastál ilyet?!?!
az hogy elhajtott nálam azt jelenti hogy szóba se állnak velem, de nem ez történt: bevették megnézték mi a baja és miután visszakaptam tökéletesen működött (előtte semmit nem fogott).
más kérdés hogy tervezési malőr az a gumi érintkező és időről időre vihetném a szervizbe emiatt, de inkább egy kis papírfecni van a hátlap alatt na bumm
ha volna kedvem (bár gari lejárta után lehet lesz) megcsinálhatnám a final fixet is és akkor végképp nem lesz vele probléma
-
( V )
veterán
válasz
Dare2Live #18598 üzenetére
én is GPS hibával vittem be legelőször és szó nélkül bevették (Westend márkaszerviz)! az más kérdés hogy azon kívül hogy a kipucolták, kaptam rá új fóliát és újrarakták a softot ill bemérték a GPS-t (a mérési adatokat is megkaptam nyomtatva) nem "csinálták meg" (mivel tervezési bibi az a gyagyi gumivezető ami miatt probléma van vele), de mivel azóta is a papiros fixel használom és JB alatt is méter pontosan navigál szerintem nem lehet okom panaszra a támogatást illetően
-
giigz
veterán
válasz
Dare2Live #18521 üzenetére
Nem vagyok nagy szakértő, én most JW9-et raktam fel, ugye gyáriból ez a legújabb, pár napja van ez, elvagyok vele, de azért 1-2 dolog számomra nem tökéletes, ha nem találok rá orvoslást, akkor felteszem majd itt a kérdést
Meg ugye van a CyanAOSP rom, az nekem a kedvenc romom volt, [link] most a legújabb (pénteken jött ki) az 1.7-es verzió.
Ez meg a CM 10.1-es rom, erről jókat hallottam, de még nem próbáltam, majd ha a JW9 nem jön be, akkor teszem fel ezt, vagy a Cyan-t... [link]
Ezek mellé meg Semaphore kernel...
-
D1L1ZS
őstag
-
gubacsino
aktív tag
válasz
Dare2Live #8174 üzenetére
Abban az esetben természetesen más.
A vita indító, (már megint) GB vs ICS,JB volt.
Hogy előrelépés GPS ügyben nem is történt, azt elfogadom. De szerintem vissza sem.
Mióta megvan a teló,(1.6) használok tracklogot kerékpározás közben. Hogy néha megbolondul, nem mér, az ugyan úgy előfordult eddig mindegyik verziónál. De GB óta GPS használhatóság elfogadható szinten van. (nálam) -
-
-
Remus389
veterán
válasz
Dare2Live #4200 üzenetére
Igaziból pont a zenehnagminőség ami miatt nem cserélem az SGS1et SGS2re de SGS3ra se semmire...
így van, ráadásul az sgs3 egy bunkó nagy, cukormáz műanyag telefon
és a megtakarítás is kézzelfogható
még én sem látom azt a telefont ami leválthatná az sgs-t, normális méretű, szép, jó hangzású, és akkor már Samoledes HD kijelzős
ilyen nincs
-
( V )
veterán
válasz
Dare2Live #1945 üzenetére
mert? ha minden klappol akkor szerintem, egyáltalán nem rossz! én rendszeresen használom és amikor jó volt az érintkezés az antenna és az alaplap között. 5-10m es pontossággal elnavigál ami szerintem teljesen jó egy elsősorban nem erre a célra kitalált eszköztől. nyilván biztos van ennél jobb és ügyesebb készülék, de számomra a célnak megfelel. egyedül ez a rész amire a fix van kitalálva az csapnivaló, de ezt leszámítva szvsz ha jó a kontakt teszi a dolgát!
ellenvélemény?
-
( V )
veterán
válasz
Dare2Live #743 üzenetére
evidens!
kéne is szólni googleéknak hogy húzzák le a rolót az android részlegen, mert a GB után csak falra hányt borsó minden amit csinálnak!
(#746) Linkin
affene, akkor mindjárt visszahívom a nővéremet másik telefonról, hogy az előbbi telefon beszélgetést tekintse meg nem történtnek!(#735) ( V ) -> amúgy gyakorlatilag minden működik ami napi használatra kell, APN 'out-of-box' (csak apróbb bugok vannak).
-
( V )
veterán
válasz
Dare2Live #186 üzenetére
és ha csak 3-4 évente cserélnék...
nem lenne ennyi e-hulladék és nem fogynának rohamosan a föld ritka-fém készletei (amik nélkül csak 80as évek számítógépei szintű lenne bármilyen modern kütyü is), de ugye a trend az hogy minimum évente kell telót cserélni, mert nagyon fontos az a +2 mag + egyéb funkciók amit a fejlesztők direkt kihagynak, vagy az új szoft ami csak az új készüléken támogatott már + egyéb "tervezett elévülés" faktorok...
a mai világban egy 4 éves teló már matuzsálemnek számít...#187) Remusz911
gondoltam rá én is, csak nem akarok +1 felesleges kütyüt venni. mármint másra úgysem használnám, annyit viszont meg nem igénylem, szerencsére elég jól el tudok tájékozódni nélküle is, inkább olyan ha már van benne akkor használjuk is funkció
a beégés miatt nem aggódom, annyira nem zavar, ha majd vége felé jár majd a gari (még 1év) akkor meg majd kicseréltetem úgyis!
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst -3 év gari
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest