- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
glacious
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #24597 üzenetére
Ezt a google szolgáltatások csinálja leginkább gyári romokon, teljesen random, hogy épp eszi-e az akkst vagy sem. Ajánlott kikapcsolni a hálózatalapú helymeghatározást és a távoli vezérlést. Én manuálisan is kilövöm, ha nincs rá szükség.
pilu: kövesd a honlapon leírtakat, én előbb nem törlök csak cachet, ha bugos akkor full wipe.
-
-
( V )
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #24230 üzenetére
gtalk nincs és sajna nem is lesz mert a google a Hangouts-ot erőlteti, a mail sztem pedig tényleg fejlődött, sőt még a kezdeti nehézségeket túllévő gmaps 7.x-is (igaz az offline térképekről sajna le kell mondani).
a privacy guard nincs rajta a TiBa-n? nálam csak egyes előzőleg rendszer appként mentett alkalmazást nem tudott rendesen visszaállítani, de a sima felhasználói appokat gond nélkül , többek között a Cut the Rope-ot is. esetleg próbáld meg úgy hogy playről letöltöd az appot és TiBa-val meg az adatait visszaállítod! talán még érdemes lehet a szimbolikus linkek követése opció beállítása a TiBa-ban.
-
( V )
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #24202 üzenetére
pedig csak simán kétszer kell installálni (tehát install... hibaüzenet, majd megint install zip) a wipeok után és mennie kell. vagy próbáld meg úgy hogy, előbb a CM10.2-t teszed fel (a hasonló partíció miatt) majd utána wipe, install, reboot to recovery (advanced menü) és megint install.
-
A_ScHuLcZ
addikt
-
( V )
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #23893 üzenetére
a KitKat romokkal szerintem várják még, ha csak nem szeretnél bug tesztelni.
a status 7 hiba egyébként arról szól hogy az update script megnézi milyen telefonra szeretnéd feltenni az adott romot és ha nem az ami az ini fileban van nem engedi tovább a telepítést. ez egy új extra védelmi funkció, hogy kevesebb tégla legyen amiatt hogy nem a telónak megfelelő romot installálja a user. a védelem kikerülése egyébként hogy a telepítő scriptben ezt a sort inaktiváljuk. -
-
gfpeti
tag
válasz
A_ScHuLcZ #22718 üzenetére
Erről beszélek.
Bejövő hívás annyira beakad, hogy nem tudom végighúzni balról jobbra. Vicc az egész. Rajta kell hagyni az ujjam egy ideig, hogy egyáltalán felfogja az érintést.
lassan 3 éve romolok és semmi stabil cucc
512 megabájt memória nem elég egy telefonnak?
Ja
böngészésnél 3x volt spontán restart 4 nap alatt.
ÁHHH -
( V )
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #22718 üzenetére
no azért hasra esni nem kell tőle, inkább kellemes mint jó - a fogyasztás, az erőforrásigény mind mind sajnos túlszárnyalja a telefon képességeit, de egyszerű napi használatban /telefon, net, email, böngészés, navigálás, zenehallgatás, fénykép, videók, tecső és mindemellett a tasker a háttérben/ szerintem a Slimmel jól elvagyok. a Greenify-al sikerült a 3G akkuszívást némileg zabolázni, de azért nem olyan mint GB-n vagy ICS-n, viszont kellemes folyékony a kép. próbát mindenképp megér aztán mindenki döntse el maga!
-
-
( V )
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #21685 üzenetére
www.hellybean.com -> Download -> Devil kernel -> ICS mirror -> i9000 -> 141
-
válasz
A_ScHuLcZ #20849 üzenetére
Szia!
Az első hsz.ben én személy szerint,NEM találtam megoldást a "problémáimra"... ezért is kérdeztem a fórumban!De ha az a gond,hogy részletesen felvezettem,hogy végülis mi a gondom a telefonnal,akkor ezt most módosítom,hátha még a végén tényleg kapok valakitől segítséget!
-Telefonbeszélgetés közben a másik fél akivel beszélek,jelezte hogy nagyon zúg hívás közben a telefonom.Eddig erre nem volt gond,ez szerintetek mitől lehet?
-Market (google play) csak gmail-es címmel enged be,de nekem nincs gmailes címem. Hogy tudok egy citromail-es címmel belépni? (ICS-nél és JB-nél lehetett citromail-es fiókot használni a marketen!)
Így röviden tömören ezekben kérnék segítséget tőletek!
Köszönettel... és Peace!
mod: (#20850) paxm: itt most rám célzol?
-
libus
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #20763 üzenetére
Nekem az angol menü miatt nem jön be az F4k.
De én is leakarom cserélni a Tiger 4.8-om, mert van hogy naponta többször is újraindulgat (ez a párom 4.6-án is így van), meg gondol egyett, és eldobja a hálózatot.
Slim 5-re gondoltam, hogy arra lecserélem.
Van olyan gyors mint a Tiger? Számomra lényeg, hogy megbízható, gyors és aksiilag ne nagyon legyen rosszabb a Tigernél. Jó ez a Slim 5?? Honnét tudom leszedni? -
scream
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #20680 üzenetére
Amúgy dögöljek meg, ki az aki úgy használja a status bar-t hogy szépen végig húzgálja és nem egyből lerántja ? Vagy valakinek ez a fétise, hogy az okoz neki örömet, ha láthatja, hogy pixelre pontosan ott mutatja a statusbar-t a kijelző ahol az ujja van ? Nem értem
Elnézést, ez nem (csak) neked szól, hanem a többi olyan emberkének is akik emiatt nem használják és "elvesztik a kedvüket" amúgy egy olyan rendszertől ami használható is...
Ez már kikívánkozott ...
-
A_ScHuLcZ
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #20677 üzenetére
Ja igen, és ez is elkezdte 2-3 napja azt, ami az oka volt annak, hogy frissítenem kellett a régit, vagyis meríteni az akksit, mint atom. 9-kor vettem le a töltőről, azóta volt 20 perc játék, meg kb 10 program frissítést ráengedtem, majd rebootoltam, és most áll 48%-on, pedig a kezemben alig volt.
-
( V )
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #16507 üzenetére
míg a Mackay tulajdonképpen egy CM klón picivel fejlettebb kernellel, addig a Slim teljesebb egyedi AOSP főzet némi AOKP és saját extrával ill. Semaphore slim kernellel és egy csomó felesleges google cucctól mentes (lásd név). hogy melyiket használják többen? jó kérdés, sztem talán a Slim-et.
-
ktommy91
addikt
válasz
A_ScHuLcZ #13360 üzenetére
Nálam most a C-RoM Mix v8.0 a favorit. Gyors, buggal az eddig eltelt 3 nap alatt nem találkoztam, akkuidő is rendben van és valami okból a seclauncher2 is jobban hasít mint CM10 alatt. Egy próbát szvsz mindenképp megér.
-
fo_di
őstag
válasz
A_ScHuLcZ #5905 üzenetére
a vcf miért baj? beimportálja a telefon is a szoftverfrissítés után, ahogy az outlook is gépen (utána a telefonról felsynceled gugliba, vagy az outlookkal kimented csv-be és azt szívod be a gugliba)
jjeahh: akkor itt a tanulság, hogy az egyes hozzászólás nem dísznek van, sok hasznos dolgot találsz benne (főleg, mint ahogy írtad fentebb, spica-ról vagy wildfire-ről váltottál)
-
( V )
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #5905 üzenetére
nem ramaty azért az a froyo
esetleg próbáld meg ezt: névjegyek mentése PC re vagy a MyPhoneExplorert (+ app)
(#5907) jjeahh
az 1-es hsz megvolt? hidd el megéri min egyszer átnyálazni! -
-
MK VII
veterán
válasz
A_ScHuLcZ #5535 üzenetére
Igazából pont a Wipeokkal törölted az összes appod és azok beállításait. Azt tetted amit nem kellett volna,ha fontosak voltak az appok...
Szóval most már nyugodtan újrahúzhatod az egész telódat..
Odinnal 3 fájlos jw7 vagy 8 amelyiket akarod aztán mehet vissza a Cuna...Viszont nekem is lenne egy kérdésem all!
JW8 van fent és ma reggel kezdte,hogy csak gondol egyet és felvillan a kijelző.
Teljesen indokolatlan időközönként..Van,hogy 5-10percenként 1x,de van hogy 1 percen belül 5x is felvillan.. -
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest