- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
sagit
veterán
válasz
kutkut #16601 üzenetére
Nálam semmi nem volt, hívtam a futárt, odaadtam a garlevelet meg a kinyomtatott papírt a hosszabbításról. Azt hogy mi a baja ugye már neten leírtam, kaptam egy ace-t szenvedni. Elvitte. Másnap hívnak hogy kész, harmad nap hozta.
Dec. 15.-én járt le a gari, ez volt október vége felé.
-
-
sagit
veterán
válasz
kutkut #16362 üzenetére
Nemár, azt hittem az A4-be is ugyan azt a GPU-t rakta a samsung
Vagany:
Begi: Sima OC-nál eddig mind hibátlan volt 1200 Mhz-en. (5 pörög a kezem alatt) Live OC-nál ( de ezt írtam is a hsz-be) sok csak 113-115%-ig bírja, az enyém 120%-on is hibátlan. Viszont sima OC-nál kifekszik 1300-tól, az első SGS-em ( ez a második) azt is és a 124%-os Live OC-t is röhögve vitte.
-
fo_di
őstag
válasz
kutkut #16269 üzenetére
megy vissza andy, nem akar rendesen syncelni, hiába van minden beállítva (gmail több perces késéssel syncel, facebook messenger meg egyáltalán nem), az értesítéseknek meg nincsen hangja...
meg annyi újat nem ad nekem a jelly miui az icshez képest (sőt, köelező xiaomi accot csinálni a témákhoz, meg ha jól láttam, net nélkül nem is nagyon szereti alkalmazni a letöltött témákat sem)
lehet, hogy ez csak nálam jelentkező hiba, de kényelmetlen, és andyvel jól megvoltam, csak a kiváncsiság vonzott. végülis talán az utolsó andyt rakom fel ahelyett, ami volt (valami július eleji)logarithm: ha ez nem a jeff-féle port, akkor lehet kipróbálom (a jeff 3.1.18 is miuiandroid alapon van)
-
giigz
veterán
-
( V )
veterán
válasz
kutkut #15384 üzenetére
úgy tudom, hogy itt már leginkább LiveOC-val lehet csak húzni (sőt, mintha már ICS-n is ez lett volna a helyzet) és nincs külön CPU húzás. az UV is ketté oszlik INT és ARM -ra.
a Sema app-ban nincs már régóta LMK mert folyton probléma volt vele JB-n, de az AutoKiller Memory Optimizer app pontosan erre jó, uh tudom ajánlani! egyéb tweak? a szokásos: sqlite, zipalign optimalizáló scriptek, jól megválasztott governor és io scheduler és egyéb build.prop tweakek... vannak amúgy most divatos tweak pakkok.(#15385) Viktor89
a billentyűzet appot simán csak kimásolod vagy titaniummal kimented (android billentyűzet), de erős a gyanúm, hogy csak úgy nem fog elindulni GB-n, hanem portolni kell. próbáld meg.az bizony szép merülés! érdemes feltenni a BetterBattetyStats appot ill a watchdog-ot, az előbbi a fogyasztást elemzi ki sokkal részletesebben a másik pedig riaszt ha valamelyik app vagy process "beragad" és 100-on pörgeti a CPU-t. sztem itt is ilyesmiről van szó, mert magától nem merülhet ilyen meredeken.
-
Vic61
senior tag
válasz
kutkut #15209 üzenetére
Nálam ugyanúgy két részletben nyitja meg a képet a QuckPic...az Antutura meg ne nagyon adjál, ahányszor mérsz, annyifélét ad...volt, hogy a Slim Béta 1 felrakása és belakása után adott 5000-en felül, utána meg ép, hogy 4000-ret... most a Beta 2-vel mértem 4670-et, most az előbb meg 4100-at...(1200Mhz)
-
Tonyk
veterán
válasz
kutkut #13654 üzenetére
Nálam sem megy.
De itt megtalálod a 3 fájlosokat:
forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1102881Egyébként meg ha jól emléxem:
Függetlenhez: JW5; T és Telenor: JVT ; Voda: JVN -
porse
őstag
válasz
kutkut #12670 üzenetére
Én is erre jutottam h gyárin volt a legjobb a hang. sokat gyűrtem a jw8 at, és hétvégeken kipróbáltam mindig ilyenolyan ics/jb t és mindig gyengébbnek tűnt. s mivel egy ideje jb n vagyok és megszoktam, nem mondanám sz*rnak.
Bár az ilyen musicfx ek meg hasonlókat mindig kiírtom. -
dbalazs123
aktív tag
-
porse
őstag
Hehe.. operába megnyitok egy képet új lapon, mindig ott mosolyog rám csíkba végig
..
__
jw8 ra néma kamerát nem tud még mindig senki? Töröltem már az egész ui mappa tartalmát átneveztem, kicseréltem, de mintha nem is onnan venné a hangokat. Találtam egy Amestris_Camerahack... zipet de ezt feltéve csak 20% alatt is működik a kamera.
-
Remus389
veterán
-
Vasinger!
nagyúr
Nos igen, csak a plusz egy akksi az eléggé kényelmetlen, mert ahhoz ki-be kell kapcsolni a telót, meg hordozni kell stb.
Szerintetek egy ilyen milyen megoldás lenne?
Ilyen aksijaim vannak itthon, ez tök jó lenne, ha napközben látnám, hogy lemerülőben van a teló, csak rádugom és már tölti is.
Csak kérdés, hogy mennyi áramot tud ez leadni.
Valaki?
-
jjeahh
nagyúr
kösz
ja és asszem még kérdeztem, de nem kaptam választ erre, ha megcsinálod a lagfix cuccot + EXT4 journaling kikapcsolását, majd rom-okat cserélgetsz összevissza, az ext4 fájlrendszer megmarad? vagy újra kell csinálni az egészet? hol tudom megnézni, jelenleg milyen fájlrendszert használok? -
HUTCHDB
nagyúr
ugyan meg volt a rom, de nem volt rootexp-em......de mar megoldottam.
szoval a tsuna-ban levo bongeszo nem mukodik cm alapu romban...sajna.
egyebkent "kulso" bongeszok kozul az ics browser eleg jol mukodott, de sajna jb alatt az sem megy.
tud valaki ajanlani jol mukodo browser-t? -
( V )
veterán
Devil3_1.4.1 + Devil Kernel Manager = bodottág!
-
( V )
veterán
van egy alap kinézete, de alapvetően a standard ICS vonalat követi, de mivel ugyanúgy témázható mint a CM9 olyanra lehet állítani amilyenre szeretnéd!
(#7170) Boonen007
szintén ugyanúgy témázható mint a többi, uh rakatsz rá, asszem alapból nincs rajta de a maketről letölthető pl [link](#7172)
kb mint az AOKP milestone - vmivel stabilabb Nightly -
daniele
aktív tag
Köszi akkor felteszem valamelyiket.
Azért akarom felrakni mert ( V ) ajánlotta a devil kernelt, hogy normális írás/olvasási sebessége legyen a romnak mivel a sema 1.2.5s alap kernellel 2,5mb/s-el másolja a cuccokat gépról a telóra.Meg elvileg az akksi idő is javulhat a devil kernellel.
-
( V )
veterán
szvsz sokkal többet nem tud most se, ha valakinek megbízható LMK kell akkor ott van az AutoKiller Memory Optimizer a többit meg a Sema is tudja!
-
( V )
veterán
QP replacement - dunno, töröltem és rendes QP-t tettem fel
Tweaking Addon V2 - gyakorlatilag némileg moddolt Thunderbolt 2.7.7-et jelent
Tweaking Addon V2
this addon has thunderbolt scripts WITHOUT busybox reinstall script (Cuz u probably won't need it anymore)...if u want the max performance, and for your games, take this. (note that if u flashed Tweaking addon v1 then u should reflash the ROM without wipe then flash this add-on). -
jjeahh
nagyúr
hát én itt álítgatom, lassan az összes xda-s konfig-ot kipróbáltam, de nekem egyik sem tetszik annyira mint az alap beálítás...igaz, hogy fakó, fakónak tűnik, de csak mert megszokta a szemed, s ha hirtelen reset-eled a voodoos csúszkákat, kellemetlen...viszont egy szépen, ips panelen megphotoshoppolt fotó színeit mindegyik beálítás elmocskolta...+ hozzatenném azt is, hogy egy sima lcd kijelzője minek számít, ha az amoled szerintetek fakó?
most megpróbálom magam beálítani, adok egy utolsó esélyt, de az a gond a szemed nem kalibrátor...2- 3 konfig után csak zivárványokat látok, s gőzöm sincs mi jó... -
jjeahh
nagyúr
én nem vettem észre színkülömbséget, mármint a két rom között, szóval nem látom fakóbbnak...lehetséges, hogy már eleve cuccra van kalibrálva a brad-féle jb? amúgy többféle rom-kernel párosítást próbáltam mostanában, eddig tényleg nem tűnt fel, hogy fakó lenne, vagy valami...
amúgy meg lehet ezt oldani más app-al? ez egy egyszerű kijelzőkalibrálás lenne? -
SFAkos
aktív tag
A gyári az fos. v4-en is ezen is ugyanaz és mindig laggol nem értem miért nem veszik észre amugy... De a themes-ben a mixnél rámész lockscreen ott van egy csomo. ( én a 2.3kinaijelkinaijelkinaijelkinaijel-t használom és abba egy szem akadás nincs! )
CLAWz: 1es hsz. átnyálazod visszajön a tudás ajánlom mondjuk a GB-ről ICS-re áttérés részt ott leír mindent, CM9 linkekkel meg minden..
-
Az XDJV1, ugyanis nem portolt modem, hanem a telefonhoz gyárilag készített (azaz házon belül), ráadásul jobb az eredményt ér el, mint a kb3.
(#6507) assemble
Ehhez még csak az USSD kódot sem kell tudni (bár gyorsabb), be kell menni a beállításokban, ott a telefon tulajdonságoknál kell keresni az imei (Imi)
kódot.
(#6508) icepeti
Vagy a telefon hátulján (azt hiszem az aksi alatt), vagy a dobozon/dobozban rajta van.
Ha 35-tel kezdődik a számod, akkor jó az imei számod.
Apropó! a beállításoknál van egy pont, hogy saját telefonszám, ott nektek is azt írja ki, hogy ismeretlen (alap rommal is azt írta nekem).
-
jjeahh
nagyúr
miui 2.8.10 + Devil 1.3.3-nál nálam szerintem semmilyen beálítás nem működik mondjuk Devil Kernel Config-gal...feltettem mackayt, újraindítottam, de config app még fent volt, erre kiírja, hogy a beálítások sikeresek, ilyesmi...
amúgy mindenki semát, devilt ajánl 2.8.10 alá, mackay nekem simábbnak tűnik az mindnél...érzésre az akksi is jobban bírja. igaz beálítási lehetőség nincs (asszem), de nem érdekel...működjön ahogy kell és kész...
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G731GU! 17,3Col! I7 9750H / GTX 1660Ti / 16GB DDR4
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3006, 90% Akksi
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest