- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Én se azt írtam, hogy milyen jó, hogy nézegetheted a sok nem használt ramodat... Hanem hogy legyen annyi, hogy utána a neked fontos appokat töltögesse be rá a rendszer, ne a gyári samsungos hülyeségeket pl...
Egyébként engem idegesített amikor lassabban nyitotta meg pl a bpmenetrendet, mert a helyére a rendszer már korábban betöltötte mondjuk a google play-t mert azt hitte, hogy az nekem hamarabb fog kelleni, pedig arra csak ~hetente néztem rá stb...Hát, nekem ami 32/48-on laggolt az 60-on is laggolt.
(Mondjuk, mintha a JB tényleg érzékenyebb lenne a szabad ramra, de ott ugye nem piszkáltam az lmk-t...)
-
kutkut
addikt
Talán, hogy a maradék 200MB-ot azzal pakold "tele" amivel Te szeretnéd?!
Egyébként pucolással szerintem hozható... Én gyári romon tudtam a legalacsonyabbra szorítani a rendszer által használt ramot, ez volt 160MB. Ha bigmemes kernelt használtam (385MB), akkor ebből kiszámolva 225 volt a legtöbb szabad. JB-en egy picit többet eszik a rendszer (20-40MB-tal), viszont majdnem ennyivel többet is ki lehet hozni 1-1 kernellel az össz ramot tekintve, úgyhogy kb. azonos szintre hozható JB-nel is.
Személyes vélemény: JB ide vagy oda, ramhasználatot tekintve nekem a kipucolt gyári rom + bigmemes kernel + 32MB-os LMK jött be a legjobban. Így 385-160-32=193MB-nyi rammal lehetett gazdálkodni a saját alkalmazásoknak... -
kutkut
addikt
válasz
lsebestyen #18924 üzenetére
Ja tényleg, most már olyan is van!
Hát, akkor húzzon bele, mert még csak féltávnál jár!
-
kutkut
addikt
Üdv mindenkinek! Pawitp féle nightlyra fel lehet rakni olyan kernelt, amivel 409-410MB ramot lát a rendszer? Persze, úgy, hogy működön a 720p meg minden...
Amúgy, melyik kernel támogatja a voodoo colort? Devil? És még?_________________
+ Részben elköszönni is jöttem, eladom az sgs-t, mióta megvan az utód, kb. csak porosodik a polcon.
-
kutkut
addikt
Szerintem az, hogy a független telókra csak 2011. áprilistól van 2 év garancia, az az előttiekre csak 1 év volt. És ugye ehhez jött hozzá a +2 hónap. Az én telóm 2010-es (azaz 2011. április előtti), de szolgáltatós, amire már 2010-ben is 2 év garancia adtak. Na, ők ezt nem tudták - nyilván egészen véletlenül...
És ugye ilyen esetben erre jön rá +2 hónap.
-
kutkut
addikt
válasz
lsebestyen #16595 üzenetére
Lol, ilyen mióta van?! És csak a kijelzőt nem cserélik?!
Ez szerintem hülyeség... Nekem magával a +2 hónappal problémáztak, nem azzal, hogy a kijelzőt nem cserélik...
-
kutkut
addikt
válasz
logarithm #16442 üzenetére
Röviden: sz@r. Egyel kevesebb karaktert használva: f*s...
Túl sok ramot eszik maga a rendszer, kb 50MB-tal többet, mint egy kipucolt JW6. A MIUI-t is kipucoltam amennyire lehetett. És akkor még a miui launchert nem is számoltam, ami szintén több ramot kér, mint pl egy apex (az apex is többet eszik, mint pl a launcher pro GB-en, csak ugye az JB-en használhatatlanul akadozik, így kénytelenek vagyunk másik launchert használni, pl apex/Nova...)
Ez úgy még durvább, hogy az alap kernellel 370MB ramot lát össz-vissz'. Voodoo color, galaxy s settings nuku, bár utóbbi gondolom, felrakható utólag, előbbi használható másik kernellel - még nem jártam utána...
A másik probléma megoldódni látszik... A google services ébren tartotta a telót, így nagyon merült. Ez valószínűleg annak volt köszönhető, hogy lefagyasztottam / autostarterrel tiltottam olyan google-s appokat/processeket, amiket nem kellett volna. Most engedélyeztem őket (ahogy gyárilag is futnának), és azóta nem pörgette a procit 1 mp-et sem az említett google services...Szóval, csak óvatosan a gyomlálással!
Bár már nem merül, de lehet, hogy nem marad sokáig. Viszont, megint csak fájni fog a szívem letérni a macskás útról.
A UI még mindig nagyon bejövős, a notibár sokkal jobb, mint a google által megálmodott óriás csempék (aka quick settings). Van 1-2 + hasznos fícsör, + témázhatóság, stb. Ja, a számológép meg besza-behu.
iOS szintű/minőségű animáció van az alap és a tudományos nézet váltogatása között. Qrva jól néz ki.
Gyorsasággal nincs különösebb baj, néhol laggol, de azért nagyon vajas. Akárcsak a többi JB.
-
kutkut
addikt
B@sszus, ebben a miui-ban mennyi szemét van... alig bírom irtani!
A system appokkal kb tele is tudja pakolni a ramot.
-
kutkut
addikt
Állítgathattam akármit, a billentyűzet (vagyis a gépelés) laggolt.
Smartkeyboard pro... JB-en is laggol, csak nem annyira...
Én is gondolkodom, hogy visszamegyek egy 2.3-as MIUI-ra. Hónapokig tudtam használni gond nélkül...
bAtt001: Nem akarok hülyeséget írni, de ha jól tudom, csak szignózni kell az apk-t, egyébként szabadon módosítható. - Persze deodexed romon.
-
kutkut
addikt
válasz
radicspeter1 #15932 üzenetére
Nálam is teszi a dolgát, mint eddig.
-
kutkut
addikt
válasz
radicspeter1 #15924 üzenetére
Már rakom is!
Download link
lsebestyen: Akkor egyértelmű... Bár, ha jól rémlik, régen GB-es MIUI-n is működésre bírták a rádiót...
-
kutkut
addikt
válasz
lsebestyen #15916 üzenetére
Nekem a slimmel nem volt bajom........ Azon kívül, hogy elmászott vele az IMEI-m.
Nem tudom, miért, de ha azt raktam fel egyből a gyári romra, akkor eltűnt az imei. Ha a gyári rom és a slim között felraktam egy másik JB-t (pl beast), akkor már nem volt semmi baj. De ezen kívül nem találtam benne hibát, szerintem egy picivel gyorsabb, mint a beast, bár ez lehet, hogy a gyomlálásoknak köszönhető...
Viszont, a tsunami nagyon nem vált be, a múltkor meghülyült a netmegosztásnál + a bluetooth, wifi kapcsoló is volt, hogy beragadt.
Szóval, nálam marad a slim.Szerintem hangzásban sem gyengébb, mint a GB. (EQ-t nem babrálom.)
-
kutkut
addikt
JB-re nincs valamilyen moddolt galéria app (gyári)? Vagy hogyan lehetne rábírni a teljes képernyős nézetre? Ugye eltűnik a notibár, de gyakorlatilag mégsem, mert ott marad egy fekete sáv. Aki ezt kitalálta.
Na meg a szürke hátteret... No comment.
Szóval, nem tudtok olyan appot, ami ezekre megoldást kínálna?
Yeeeti: A checkfus egy ideje nem megy...
Mellesleg, ha nincs download mód, akkor nem (hivatalos) gyári romon vagy?!
-
kutkut
addikt
A launcher prot felejtsétek el, az csak GB-en fut jól... :/ ICS/JB-re nekem az apex jött be a legjobban. Nyilván nem próbáltam az összes létező launchert, ha valaki tud jobbat, jöhet nyugodtan. Nova, adw, holo - ezeken már túl vagyok. A moddolt TouchWiz nem volt rossz, ha jól emlékszem, csak az nekem nem tetszik.
-
kutkut
addikt
válasz
bruti01 #15573 üzenetére
Én most tsunamizok.
Még nincs tapasztalat (most raktam fel), de szerintem jó lesz ez, régen is szerettem.
Ez előtt nekem is slim volt, bár nem volt semmi baja, csak kíváncsi voltam a cunára is.
Amúgy, a "csupasz" cm10.1 és a beast most a menő. Nekem a slim jobban bejött, mint a beast...
-
kutkut
addikt
Thx. Bár sok különbséget nem érzek...
Ahol eddig is smooth volt, ott most is smooth, ahol eddig is lagolt, ott ugyanúgy lagol továbbra is.
Engem most az jobban foglalkoztat, miért fut mindig a háttérben pl a rootexplorer?! De ennél a youtube még rosszabb, kézzel kilövöm, de mindig visszarakja magát a ramba + kijelző bekapcs után felvillan egy pillanatra a cpu használatnál... Se szinkron, se net, se widget...
Smartkeyboard, opera mobile szintén, bár azokat legalább én hagytam bent a ramban...
-
kutkut
addikt
Sema JB kerneleknél mivel/hogyan lehet csak a procit húzni?
Mit kéne/lehet még állítani, hogy egy kicsit gyorsabb legyen? Bármi egyéb tweak?!+ Mintha kicsit nagy lmk-t használna... Ezt mivel tudom állítani? Sema appban ilyen sincs, gingeren még vót'... :/
-
kutkut
addikt
JB-re melyik a legjobb launcher? Nem feltétel, hogy agyon lehessen témázni minden egyes ikont, a gyorsaság az elsődleges szempont.
Asszem' adok még egy esélyt a jellynek...
-
-
kutkut
addikt
válasz
FET-MEN #15211 üzenetére
Ja, nem baj az, ha bírja ugyanazt az UV-t, amit eddig "sima" OC-vel.
- Igazából ezt még lusta voltam kikísérletezni.
De egyébként, nekem fölösleges a gpu húzás, amivel játszom néha-néha, azt így is viszi. + Régebben azt vettem észre antutuban, hogy ha csak a procinak adtam +20%-ot, akkor jobban nőtt a (proci és a ram)teljesítményepontszáma, mintha liveOC-val adtam volna neki azt a +20%-ot, pedig a proci mindkét esetben 1200MHz-en ment. -
kutkut
addikt
Üdv mindenki!
Van itt olyan, aki Beast vagy Slim beta2-t és QuickPic-et használ?
Nektek is lagol?--> 1 helyen, de elég idegesítő... Amikor egy albumban rányomok egy képre, akkor a megnyitás "animáció" áll összesen 2db képkockából...
(Persze nem az van, hogy gyorsabban fut le, egyszerűen lagol.) Ez normális?
És az, hogy az antutu kevesebb pontot dob, mint gingerbreaden?Valamint, még egy kérdésem lenne... Semaphore kernelen nem lehet csak a procit húzni? Semaphore managerben csak liveOC-t látok.
(Jelenleg sema 2.9.0s van fenn.)
-
kutkut
addikt
Van itthon egy JVT-m elfekvőben...
De az nem gáz, hogy nem stimmel a csc, modem?
Nincs ehhez (legutolsó hivatalos telenoros rom) valakinek egy letöltő linkje:
PDA: I9000XWJVT
CSC: I9000PANJV2
Phone: I9000XXJVR
?Checkfus most épp besz@rt.
Ha egy fájlos, az se baj, a checkfus is olyat szedne le...
Szóval, ha valakinek megvan, amit letöltött neki a checkfus, feltenné nekem egy letöltőoldalra? -
kutkut
addikt
Csak nekem nem megy a ckeck fus?
"No firmware info retrieved for given data." Pont, amikor kéne...
-
kutkut
addikt
Hi all! Nincs ötletetek, hogy milyen teszt program lehet ez?
Rémlik, hogy SGS-en is láttam ilyet, de nem tudom, hogy hol... Marketen néztem az ehhez hasonló appokat, de egyik sem így néz ki. Én CM alapú romok tárcsázóba beírt kódos teszt menüjére tippelnék. Ezt valaki meg tudná nekem nézni? (Én gyári romon vagyok, és most emiatt nincs kedvem romolni.
) Thx.
-
kutkut
addikt
válasz
dbalazs123 #11654 üzenetére
Gondolom, a számológép fekete, azaz sötét témájú. Olyankor tényleg nem eszik sokat az amoled.
-
kutkut
addikt
Sosem értettem, miért dicsérik az amoled betekintési szögét... Jó, talán azért, mert itt nem invertálódnak a színek... de teljesen "normális", ha egy kicsit zöldül. Egyébként, nézd meg a kijelző bal szélét! Ha látod a legszélső zöld subpixeleket, akkor az a mi kis SUPERamoledünk lesz!
-
kutkut
addikt
Granny Smith-t megvettétek?
Jópofa játék, de nálam lagol.
Mondjuk csak akkor, ha épp "áttöröm a falat". Egyébként rendben van, de ilyenkor nagyon lecsökken az fps.
Gyári jw6 + sema alapon.
-
kutkut
addikt
OfficeSuite Pro 6 eléggé fogja a telót.
Mindegy, ennyiért jó volt.
Am, ti milyen dokumentum nézegető appot használtok? A lényeg, hogy gyors legyen.
-
kutkut
addikt
válasz
masterful87 #8311 üzenetére
Hey, I just met you,
And this is crazy,
But here's my number: *2767*3855%23
Samsung user, call me maybe? -
-
kutkut
addikt
válasz
Vasinger! #8277 üzenetére
Nekem 2 gyári aksim van, köztük használatban kb. 1 év különbség van, teljesítményre viszont ugyanaz, legalábbis a különbség nem érzékelhető. Talán az 1850-es Epic 4G aksija a legnagyobb, nem tudom, az mennyire elég. Én amikor nagyon meghajtom az SGS-t, mindkét aksimat le tudom meríteni egy nap alatt, úgyhogy én a +1 aksira szavaznék.
-
kutkut
addikt
Na, úgy döntöttem, felrakok egy gyári jw6-ot + a nekem kellő odex modokat. Hátha...
Viszont, kéne egy kis segítség, melyik JW6-ot töltsem le? XWJW6-ból is van vagy 4 féle, mindegyik magyar régiós, nem tudom, miben különbözhetnek. -
kutkut
addikt
*Ami nem a Meso.
Azt már próbáltam, azt hittem (reméltem), van gyorsabb.
Egyébként, egész tűrhető, de az nagyon tud idegesíteni, amikor belagol a billentyűzet. Én már beírtam 2 szót, amikor ez még csak a 2. betűnél tart. Közben van, hogy a a lag idejére a rezgés is lagol, így fél-egy másodpercig folyamatosan rezeg. Ijesztő.Mindezt Smart Keyboard Pro-val, más billentyűzettel nem próbáltam, és nem is akarom.
De gyanítom, hogy ez nem a Meso hibája, hisz nem ez volt az első gyári rom, amivel ezt csinálta. -
kutkut
addikt
Gyári romosok, melyik most a legfullosabb gyári rom? Felőlem lehet JW8, JW7, JW6... a lényeg, hogy nagyjából gyors legyen és ne hiányozzanak belőle a finomságok.
Ext. p. menü, sok kapcsoló, crt off, camera hacks stb. Témázás nem fontos.
HUTCHDB: Nincs meg a telepítő zip a telón? Én mindig lusta vagyok törölgetni.
Van mindenféle, még jó, hogy froyos rom nincs rajta.
-
kutkut
addikt
Tsunamics 2.5-ben nem lehet beállítani, hogy csengjen is és rezegjen is egyszerre? Ez komoly?!
-
-
kutkut
addikt
Hi all!
Jelenleg F4k + Devil 1.3.1 van fent, de valami nem stimmel vele.
Először is, DKC/DKM-ben beállítom az XL (391) ramot, de pár reboot után elfelejti, és visszaáll az alapra. Mindeközben egyik lejátszóval sem tudja lejátszani a telefonnal felvett hd videókat.
+ Volt egy fagyás is és egy hálózateldobás (amit észrevettem), mondjuk ez csak pár másodpercig tartott.
Egyébként, ez már több (rommal), devil kernellel is előfordult, hogy elfelejtette a beállításaimat. Most csak én vagyok ennyire noob?! -
kutkut
addikt
Akkor linkelnél olyan témákat, amik működnek mindhárommal?
Én innen szemezgettem: [link]Egyébként, újraraktam a romot, és megint felraktam a modot, amit az előbb, és most nem bootloopolt.
Most csak a systemUI nem megy, szóval nincs statusbarom, de még mindig jobb, mint a bootloop!
-
kutkut
addikt
Nem tudom, ki mondta a múltkor, hogy a f4k-hoz is jók a tsunamics-es témák, de megsúgom neki, hogy nem működnek. Helyette van bootloop, hogy még recovery se legyen.
-
kutkut
addikt
válasz
radicspeter1 #7205 üzenetére
Upsz, ezt benéztem.
-
kutkut
addikt
MiFileExplorer_v3.0.4_light_blue_build_2012070302 megvan valakinek? Átküldené/felrakná valahova nekem?
Xda-s link nem műxik.
-
kutkut
addikt
Én most a f4k ics-t próbáltam ki, eddig nagyon szuper.
Kinézetre szinte ugyanolyan, mint egy tsunamics. Ez mióta van így?
Nem úgy volt, hogy ez egy gyors, de egy kicsit "üres" rom?!
Vajon egy cunára való téma nem jó hozzá? Pl a notibáros weather widget (így szép magyarosan)?
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- További aktív témák...
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest