- Mobil flották
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Begi
senior tag
válasz
BoSSanCS #9411 üzenetére
CM10-ről tudok neked tapasztalatokat mondani. 2 hónapja használom, igaz ez a 2. vagy 3. CM10, mivel frissitettem. Fagyni még egyszersem fagyott, nem indult újra random, nem várt recovery mikor kivettem a zsebemből. Talán egy picivel kevesebbet bir akksi ügyileg, mint a GB, de 2 nap igy is megvan.
Vannak apróbb gondjaim vele. Pl. gyári böngésző leáll, ha olyan oldalt próbálok megnézni, ahol embedded flash videó van. Néha elfelejti a beállitott billentyűzetet. De komolyabb probléma eddig még nem volt.(V)
Kepi p4 630 Igazán nincs mit.
-
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
BoSSanCS #2031 üzenetére
Az a helyzet, hogy teljesen normális. A képernyő fogyasztása fix, és az idővel nem változik. 2 óra használat alatt simán lehet egy telón 42%-ot fogyasztani, ha végig be volt kapcsolva a kijelző. A 82%-os használat gondolom emiatt van. Egyébként minél magasabb a kijelző %-os fogyasztása, annál valószínűbb, hogy nincs semmi gond, hiszen nem tartja ébren semmi a telót amikor nincs bekapcsolva a kijelző. Ez persze csak akkor érvényes ha egész napos használat után magas a kijelző, és nem akkor, amikor folyamatosan nyomkodod, hiszen olyankor maga a kijelző tartja ébren a telefont. ICS-en nekem 3,5 óra körül szokott lenni az a kijelzőhasználat idő, ami mellett a telefon úgy bír egy napot, hogy egész nap megy rajta a 3g. Ha levetíted a mostani eredményt, akkor a te telód még a régi akkujával is megfelel ennek a kritériumnak. Ha zavar, hogy ilyen gyorsan lemerül, akkor vegyél egy új / nagyobb kapacitásu akkut. Azzal nyerhetsz 0,5/1 óra kijelző használati időt.
Ha úgy is gyorsan lemerül a telefon, hogy nem használsz sok kijelzőt, akkor érdemes feltenni a betterbatterystats nevű alkalmazást és kinyomozni, hogy mi tartja ébren a telót.
-
dbalazs123
aktív tag
válasz
BoSSanCS #1408 üzenetére
Lesz google accountod, és talán Talk, de ami hiányzik, azt utána le tudod tölteni marketről (pl. a gmail és a maps alapból nincs fönt ha jól tudom). De ha tartósságra mész akkor inkább az F4k-t ajánlom. Az a leggyorsabb ICS és tényleg stabil. Az egyetlen hátránya, hogy hiányzik belőle egy minden apróságra kiterjedő ROM control, tehát a felületet kevésbé lehet testre szabni mint egy CM-ben. A JB is elmegy napi használatra, de azért az okoz néha
nem feltétlenül pozitívmeglepetéseket. -
dbalazs123
aktív tag
válasz
BoSSanCS #1404 üzenetére
Ha ilyen sokáig szeretsz használni egy ROM-ot, akkor mindenképpen az F4k-t javaslom. Tökéletes ROM, még annak ellenére is, hogy alfa verzió. Nekem 1 hétig volt fent újraindítás nélkül, és nem volt semmi lassulás / fc / probléma. Ha kicsit szeretsz kísérletezni, akkor a CM10 DerTeufel V4-et mindenképp ajánlom. Új dimenziókba enged betekintést. Ezt szó szerint kell érteni. Betekintést enged, de vannak még hiányosságai. A Gappsot nem kell külön telepíteni csak azt az addons packot / superusert / és igény szerint "now" fixet amit adnak hozzá (plusz ajánlott még a szokásos data fixet). A telepítése elég egyértelműen le van írva: ITT.
-
k.soma
senior tag
válasz
BoSSanCS #1404 üzenetére
ICS-sből mindenki MIUI-t vagy CM9-et fog ajánlani, a kettő közül már neked kellene választani, mert mind a kettő jó az itteni tapasztalatok alapján. Én MIUI v4-et használok, és szeretem.
JB-ről meg majd az okosok nyilatkoznak, én még nem próbáltam.
(#1406) Aki21 akkor ezért volt zavaros számomra
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G5 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest