- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kari1
aktív tag
Mint ahogy régebben írtam kíváncsi voltam hogy egy "08.22-iei CM10" rommal el lehet-e érni az 1000 órás up time-ot. Sajnos nem sikerült mivel 702 óránál újra kellett indítani a telefont mivel nem akart tölteni sem usb-ről sem hálózati töltőről.
Ettől függetlenül szvsz nem olyan rossz az a ~700óra
(Megnézném majd, hogy egy CM10 Stable (ha lesz) mennyit bír...)
-
-
D1L1ZS
őstag
Értem, én is a VC kernellel toltam fel, de nekem pöccre indul és betölt elsőre...
Sőt én csak a 07.29 verziót raktam full wipe stb után így (Andy MIUIn voltam):
CWM ben wipeok+FR>CM9 RC2 fel>ismét full wipe+FR>HB fel>Addonfel>Fix Permissions>reboot teló.
A 08.01 et tegnap mindenféle wipe nélkül rátoltam>Addon fel>Fix Perm.>reboot teló, simán elsőre bebootolt.Az más kérdés h ez uj bootanim ugly, de ugysem azt nézegetem...
-
logarithm
őstag
Meg volt, de semmi, wipe-oltam dalvik illetve a cache-t is, de semmi.
Töröltem swype-ot + email-t legyen több hely systemen is.(#2852) CHIPman
Aha a /data 1,5GB freeElő története annyi volt, felraktam akkor minden működött, egy témát akartam alkalmazni poweramp-ban erre megfagyott, és FC.
Utána nem akart indulni sem, hanem egyből FC mondom jee.
Törlés, úgy ahogy van, s ezek után nem tudtam újra tenni, mert a hely hiányt mondogatja nekem... -
Kari1
aktív tag
-
dbalazs123
aktív tag
A 0801-hez járó Devil3_1.1.0 kernelnek nincs VC és CMC verziója:
"if one create the file: voodoo_color at sdcard/devil/ , the rom gets installed with voodoo color kernel ,otherwise with normal color"
Ezzel a módszerrel lehet váltani a VC és a CMC színkezelés között. Én még nem próbáltam, de gondolom így nem indulgat újra. Gyanítom a jövőben erre is lesz devil managerben egy kapcsoló.
A gyári notification soundok a többi verzióban sem mindig működtek. Ha ilyet tapasztalsz akkor a töröld az App Info-nál a Media Storage adatait, indítsd újra recoveryben: fix permissions, és indítsd újra.
Egyébként bármikor amikor újraindítod a telefont érdemes a következő lépéseket betartani:
-vársz, amíg minden betölt, minden megkapja a rootjogot su-tól
-airplane mode bekapcs, kikapcs
-vársz egy percet és csak utána kezded el használni a telefont. --> így van ideje nyugodtan lefutni a média keresőnek
Új hozzászólás Aktív témák
- olvasd el a nyitó hozzászólást!
- tilos a függetlenítés!
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Battlefield 6
- DOOM - The Dark Ages
- Óra topik
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3057, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest