- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zooli55
csendes tag
Akkor most így jártam.
Neten rendeltem a kártyát, valakinek van tapasztalata azzal kapcsolatban, hogy így hogyan lehet visszacserélni a terméket, vagy visszakérni az árát?
-
Zooli55
csendes tag
Most vettem egy Kingston 16 gb micro sd hc memóriakártyát de valamiért a készülék nem ismeri fel. Bezzeg a régi 2gb-os Kingston memóriakártyámat egyből felismeri.
A laptopom elsőre felismerte, így formáztam vele hátha más fájlrendszerben a telefon is felismeri, de sajna nem így lett.Valakinek van valami ötlete mi lehet a baj?
-
Zooli55
csendes tag
Üdv mindenkinek.
A következő lenne a problémám. Szeretnék csatlakozni wifi-hez de nem enged valamiért, azt írja nem jó a jelszó, pedig 100% hogy jó. A net wep védelemmel van ellátva ha ez segít valamit.
Válaszotok előre is köszönöm.
-
Zooli55
csendes tag
Köszönöm a gyors választ.
-
Zooli55
csendes tag
Lenne még egy kérdésem.
Hol tudom azt beállítani hogy a telefonom automatikusan ne kapcsolódjon az internethez csak ha én engedélyezem neki. Mert látom az adathasználat menüben, hogy volt adatforgalmam de én ezeket külön nem engedélyeztem.Válaszotokat előre is köszönöm.
-
Zooli55
csendes tag
Üdvözletem mindenkinek.
Az lenne a kérdésem hogy milyen felbontású videókat töltsek le ahhoz, hogy teljes kijelzőre rakja ki a teló a videót, ne csak egy kis négyzetbe.
Válaszotokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3108, 100% Akkumulátor
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladó Karcmentes Xiaomi Mi 14T Pro 12/512GB / 12 hó jótállással
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest