Hirdetés
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Íme az új Android Auto!
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tonyqa23
üzenetére
Alapesetben nincs is gond, de pl. a Grand X valószínűleg érzékenyebb a hálózat minőségére. Egy 3310-es szerintem hibátlanul működik rajta. Gondolom a hálózatok korszerűsödésével egyre kisebb tűrésekkel tervezik meg a telefonokat, ami valahol érthető is. Egy régi Cadillac elmegy akkor is, ha a tankba pisálsz, de egy modern benzinmotor kissé érzékenyebb az üzemanyag minőségére - ami nem is feltétlenül baj, mivel szinte minden kultúrországban normális benzint kapsz.
A 3G-vel nekem sincs semmi bajom, az hibátlan. Valószínűleg - mivel minden telefon 3G képes már - nem foglalkoznak annyit a 2G háló korszerűsítésével. Most, hogy nyakonkon a 4G, ez szerintem így is fog maradni. Azt a logikát, hogy ha már 3G telefonod van, 3G hálón használd, mert az jobb-szebb-gyorsabb, valahol értem is. Annyi homokszem van csak a gépezetben, hogy az akksik nem követték a mobiltechnológia fejlődésének iramát, a 3G meg jóval többet eszik. Szerintem senki nem azért használ 2G-t, mert az hű de jó, hanem azért, hogy ne feltétlenül kelljen naponta tölteni a telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hobby rádiós topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EA Sports WRC '23
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest