Hirdetés
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Csak egy ország kap Exynos 2600-as Galaxy S26 telefonokat?
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
a lutri igazából az hogy milyen appok futnak és milyen appok, nem mert nem tudod, hogy natív app-e és le van-e fordítva x86-ra, amúgy pl. már az Opera Mobile alapból kilőve, szinte az összes 3D játék és még ki tudja mi. Nem igazán értem miért érné meg az Intel verzió bármilyen formában is.
-
blade zte
őstag
De ez azért van, mert a tegra 2 volt az elsö, és közrejátszott, hogy természetesen a többi gyártó mégha kicsit is, de jobbat fejlesztett.A tegra cuccok jók, csak az a baj, hogy mivel ök járnak az élen, ezért az év vége felé már jobbak is lesznek, mert ök év elején adták ki. Tegra 3-nál is jobb az exynos meg az s4, de az exynos is csak mert jobbat akar a samsung, és késöbb adta ki.(s4 meg a krait miatt eleve)
-
dsr
senior tag
Ja értem, hát nekem volt lg optimus 2x-em azzal én meg voltam elégedve , csak két hátránya volt, hogy sok sebből vérzett maga a telefon és az , hogy csak 512 mb ram volt a gépben.
Lényegében nekem úgy is csak multimédiára meg haxolásra kéne a teló és ahoz bőven elég lenne nekem a tegra 2 is főleg a tegrazone miatt.
-
Akkor ez nagy szopóroller lesz, mert a legtöbb fejlesztő nem fogja ezt megtenni, pláne nem visszamenőleg. Legalábbis, amíg nem terjed el az x86 telefonon is normális mértékben.
A mi project vezetőnk hangosan nevetett, amikor megkérdeztem, hogy csinálunk-e x86-os verziókat az új ZTE kedvéért...
"megcsinálhatod túlórában, ha akarod, de bugmentes legyem ám..." + [nevetés] -
Psytech
őstag
Ha ez az inteles cucc megfelelően tudja meghajtani a készüléket, akkor nem is azok lesznek a célközönsége, akik széthekkelnék szerintem. De még nem volt szerencsém medfield alapú készülékhez, ezért ez kérdéses... Mert ha minden ok, akkor ugyanúgy lehet sikertermék mint a blade, sokan akik blade-t vettek, azért tették mert olcsó és akkoriban nagy kijelzőnek számított viszonylag az a méret. Még a blade esetében is elenyésző volt a droidhaxolók százaléka. Ez a teló meg pont annyit nőtt és erősödött, hogy idén ugyanezt teljesíteni tudja... Persze szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Megvan mennyit drágit az AMD a GPU-k mellé csomagolt memórián
- PlayStation 5
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Okos Otthon / Smart Home
- TCL LCD és LED TV-k
- Pánik a memóriapiacon
- A popóalávaló: DXRacer Drifting gamer szék tesztje
- Suzuki topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 130 - 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 700W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi