- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Zeiss triplakamera az új Vivo V60-ban
- Erős hardverrel érkezik a Honor 10 000 mAh-s mobilja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Jimmy Choo felel a Magic V Flip 2 dizájnjáért
Hirdetés
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
a lutri igazából az hogy milyen appok futnak és milyen appok, nem mert nem tudod, hogy natív app-e és le van-e fordítva x86-ra, amúgy pl. már az Opera Mobile alapból kilőve, szinte az összes 3D játék és még ki tudja mi. Nem igazán értem miért érné meg az Intel verzió bármilyen formában is.
-
blade zte
őstag
De ez azért van, mert a tegra 2 volt az elsö, és közrejátszott, hogy természetesen a többi gyártó mégha kicsit is, de jobbat fejlesztett.A tegra cuccok jók, csak az a baj, hogy mivel ök járnak az élen, ezért az év vége felé már jobbak is lesznek, mert ök év elején adták ki. Tegra 3-nál is jobb az exynos meg az s4, de az exynos is csak mert jobbat akar a samsung, és késöbb adta ki.(s4 meg a krait miatt eleve)
-
dsr
senior tag
Ja értem, hát nekem volt lg optimus 2x-em azzal én meg voltam elégedve , csak két hátránya volt, hogy sok sebből vérzett maga a telefon és az , hogy csak 512 mb ram volt a gépben.
Lényegében nekem úgy is csak multimédiára meg haxolásra kéne a teló és ahoz bőven elég lenne nekem a tegra 2 is főleg a tegrazone miatt. -
Akkor ez nagy szopóroller lesz, mert a legtöbb fejlesztő nem fogja ezt megtenni, pláne nem visszamenőleg. Legalábbis, amíg nem terjed el az x86 telefonon is normális mértékben.
A mi project vezetőnk hangosan nevetett, amikor megkérdeztem, hogy csinálunk-e x86-os verziókat az új ZTE kedvéért...
"megcsinálhatod túlórában, ha akarod, de bugmentes legyem ám..." + [nevetés] -
Psytech
őstag
Ha ez az inteles cucc megfelelően tudja meghajtani a készüléket, akkor nem is azok lesznek a célközönsége, akik széthekkelnék szerintem. De még nem volt szerencsém medfield alapú készülékhez, ezért ez kérdéses... Mert ha minden ok, akkor ugyanúgy lehet sikertermék mint a blade, sokan akik blade-t vettek, azért tették mert olcsó és akkoriban nagy kijelzőnek számított viszonylag az a méret. Még a blade esetében is elenyésző volt a droidhaxolók százaléka. Ez a teló meg pont annyit nőtt és erősödött, hogy idén ugyanezt teljesíteni tudja... Persze szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új/Bontatlan/Garis Google Pixel 9 Peony
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G6 - i7-8G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3095, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest