- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Yettel topik
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mobil flották
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
A Tegra 2 -nél valamelyest takarékosabb de nem sokkal, az meg egyenesen nem fedi a valóságot, hogy a ARM -es megoldásoknál takarékosabb.
Mennyire lutri ? Teljesen.
Ha kalandor típus vagy akkor bepróbálhatod a Medfiled -es változatot de ha inkább a biztonságra játszol akkor maradj a már jól bevált ARM -nél (ez esetben Tegra 2). -
tjb007
nagyúr
válasz
blade zte #46 üzenetére
Attól, hogy valaki első még nem kötelező egy "gyenge", hiányos valamivel kijönni.
A Tegra 3 -nál szerencsére már javították a hiányosságokat de még így is csak egy "foltozott" változat lett. Talán majd a Tegra 4 hoz valami újat de az eddigi évek tapasztalatai alapján úgyis az elsőkből lesznek az utolsók fog érvényesülni (ha csak valami miatt nem változik meg a piac). -
tjb007
nagyúr
Azért nem kell szó szerint venni, ezért van ott a végén a smiley
Mindennél nem gyengébb de a konkurenciához (többi kétmagos) képest gyenge az IGP, nincs NEON és az Nvidia részéről érkező support is elég gyér, persze ettől még ugyanúgy használható mint a többi és nyugodtan lehet Tegra 2 -es telefont/tabletet venni. -
tjb007
nagyúr
Rendben, akkor belátható időn belül, ha így jobban tetszik.
"Azért az Intelnek óriási tapasztalata van, nem féltem őket."
Az ARM -re dettó ugyanez vonatkozik.
(#29) tlac
Ezt most is meg lehet csinálni és még csak x86 sem szükséges hozzá.
Hiába az x86 ha mozgástere eléggé korlátot, mondjuk érthető ennek az oka is. -
tjb007
nagyúr
Nem kell ahhoz Buzera Mártonnak lenni, hogy ROM -ot akarjunk cseréni egy olyan hiba miatt amit a gyártó cseszik hónapok alatt kijavítani (de a lelkes modder meg megtett).
Én még magával az Inteles referenciamodellel ismerkedtem össze fél óra erejéig, azon még 2.3 volt de úgy döcögött mint szamárkordé a vasúti síneken. Amikor meg megkérdezték, hogy mi a véleményem és azt mondtam, hogy ez sz@r akkor csak nagy kerek szemekkel néztek rám.
Az ára meg biztosan kedvező lesz, főleg ha itthon is tudják tartani a 200 fontos angol árat.(#17) Bici
Jól rémlik.
(#19) Tomy Yayo
Az ég világon semmi.
Az Intel a fejébe vette, hogy majd ő jól lenyomja az ARM -et csak épp ez sohasem fog megtörténni, na meg ők is szeretnének abból a tortaszeletből (ami az ö esetükben nagyon kicsi lesz).(#20) DemonDani
Sok ügyes ember van ott de lehet, hogy pár hamarosan kopasz lesz
-
tjb007
nagyúr
"Viszont a SoC miatt, ez lehet nem lesz a modderek álma"
Az lehet inkább biztos, nem tudom mennyien fognak vállalkozni arra, hogy szívjanak vele.
Ráadásul az Medfield -es telefonok bootloader -je is zárva van (az Inteles referenciamodelleké -Lava Xolo X900, Orange San Diego- biztosan), nem tudom ez ennél is így lesz le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi Redmi 9at - 2/32 - szürke
- Xiaomi 13T - 12/256 - fekete - garanciás
- IPhone 11 Pro max 64GB megkímélt új emelt kapacitású akku!
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- LG 65C2 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest