Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Google Pixel topik
- Kezünkben a Huawei Mate 80 és 80 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85
üzenetére
Én ezt nem értem, nekem ugyanez a telóm van és semmi baj nincs nekem se a gtalk-al. Még csak a felébresztgetős listán sem szerepel. Egyszer beléptem vele, miután nextv2 felment, azóta ki sem lépett belőle. Ilyen problémák vannak ios-en meg windows phone-on is? Mert már komolyan mondom gyomoridegem van, mikor felteszek egy új appot és még tetszik is, hogy vajon majd meríti-e az akksit, mint a zálat...Greenify gyönyörűen hibernálja pl a handcent sms-t vagy vibert is és egyáltalán nem merülök tőlük, de így meg nem kapok értesítést vagy hívást...Handcent miért nem csak akkor ébrszet, amikor sms-t kapok, vagy én használom? Most nézem Gsam battery monitorban,h a naptár ma 15 óra alatt 3x ébresztett. Kb pont annyiszor léptem is be. A többi kibaszott program mi a rákért ébresztget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- EAFC 26
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple asztali gépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Spórolós topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 Pro max 64GB gyári független új akku
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3766, 100% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus E-SIM 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akksi
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mindig haszontalannak véltem.