- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Poco F7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyqa23
senior tag
válasz
Keeperv85 #12470 üzenetére
Én ezt nem értem, nekem ugyanez a telóm van és semmi baj nincs nekem se a gtalk-al. Még csak a felébresztgetős listán sem szerepel. Egyszer beléptem vele, miután nextv2 felment, azóta ki sem lépett belőle. Ilyen problémák vannak ios-en meg windows phone-on is? Mert már komolyan mondom gyomoridegem van, mikor felteszek egy új appot és még tetszik is, hogy vajon majd meríti-e az akksit, mint a zálat...Greenify gyönyörűen hibernálja pl a handcent sms-t vagy vibert is és egyáltalán nem merülök tőlük, de így meg nem kapok értesítést vagy hívást...Handcent miért nem csak akkor ébrszet, amikor sms-t kapok, vagy én használom? Most nézem Gsam battery monitorban,h a naptár ma 15 óra alatt 3x ébresztett. Kb pont annyiszor léptem is be. A többi kibaszott program mi a rákért ébresztget?
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3281, 100% akkumulátor
- Apple iPhone 13 Mini 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest