Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
- Android szakmai topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
PROHARDVER! témák
IT café témák
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter_Pan
tag
Vagy csak nem sugározza az SSID azonosítóját. Az tény, hogy a lokalizációt erősen segíti a környéken levő wifi hálózatok neve(szerintem nem IP alapján csinálja, mert az túl gyakran változik). Mi van, ha mégis van egy wifi router, amit már Corkban is használt a szomszéd, és a google azt a wifi nevet Corkhoz köti még ma is. Mivel a környéken nincs más wifinév, ezért a google szervernek nem tűnhet fel, hogy a corki wifinév hirtelen békési wifinevek köüzelében van, azaz mégsem lehet Corkban. Bár aztán mikor elérted a műholdakat, akkor is Corkba tett. Erre nem értem a magyrázatot, furcsa egy szomszéd
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Téma tudnivalók
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12/512GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A55 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest