Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • heidricha

    senior tag

    válasz neo-geo #17383 üzenetére

    Ilyenkor (le-/felcsatlakozás) elvileg bekerülnek valamilyen automatikus mappába, nem vesznek el teljesen és azonnali hatállyal, a file név az teljesen zagyva lehet, de ettől meg lehet találni, ha pont képekről van szó. Ha van egy Linuxod, az nem foglalkozik a nevekkel, a file tartalmát akarja azonosítani, vagyis a képeidet ugyanúgy mutatja, mintha az eredeti .jpg lenne a "kiterjesztése".

    Aztán erre nem mernék megesküdni, de így emlékszem. Az biztos, hogy USB-n még nem sikerült rendes megoldást találni a GXI és a PC között az adb kivételével, és még azzal is voltak már bajaim - igaz, nem a file átvitellel, hanem eleve azon a ponton, hogy kapcsolódik, vagy nem! Viszont ilyenek jellemzően akkor vannak, ha elfelejtem, hogy nem mindegy a PC-n melyik portot használom, és hogy nem lehet benne még hosszabbító sem!

    Ami teljesen bevállt, az az ES File explorer beépített FTP-je. Mivel amúgy is ezt használom, mert minden benne van, amit csak el lehet képzelni, és teljesen ingyenes, reklám mentes - így nem is kell egyebet telepíteni mellé.

Új hozzászólás Aktív témák