- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #9810 üzenetére
Jó estét!
Úgy látom a délután folyamán egész sok ember aktivizálta magát, 75-nél járunk, akkor innentől már tényleg 100 a cél.
Ezer szavazattól való igaz, hogy komolyabb hatást várhatnánk, de szerintem annak az elérése azért elég irreális elképzelés. Nálunk mondjuk van 100 legalább heti szintű látogató, XDA-s fronton viszont ennél kevesebbet gondolok. Legalábbis egyelőre. Főleg, hogy nem pörög annyira a topic mint vártam. Mondjuk ennek is meg van az oka (az ottani moderátorok kb. 2 válasz/user-re vannak beállva, úgyhogy most elkezdhetek sírni egy negyediknek változtatások kapcsán).Ami még eszembe jutott, hogy a lengyel közösséget kellene valahogy megfogni, mert ők is termeltek azért pár ezer hozzászólást megjelenés óta. Bár lengyelül nem tudok, de meglátjuk angolul mire jutok velük, végülis már megvan a kapcsolat korábbról.
Viszont te is tehetnél azért ezt-azt ügy érdekében, már ha nem értem félre és részt akarsz venni a kezdeményezésben.
Kezdetnek pl. hogy szavazol.
Ezen kívül még arra gondoltam beszerkeszt(et)hetnéd az 1. hsz. elejére kiemelve a szavazást, meg esetleg csinálhatnál neki egy topic-ot a hungariandroid-on. Plusz bármi egyéb okosság, ami eszedbe jut.Egyébként vissza van még egy minőség-ellenőrzési fázis is, mert az excel táblában a szavazók nevét átfutva, szerintem legalább a harmaduk sosem szólt még hozzá itt, ami felveti a kérdést, hogy pl. regisztrálva vannak-e a MA-án, vagy egyáltalán létező személyek-e.
Szóval aki úgy gondolta, hogy a MA felhasználónév mező kitöltését nem kell túl komolyan venni, az legyen szíves gondolja át még egyszer, mert ha a nevét behelyettesítve a http://mobilarena.hu/tag/atillaahun.html címsorba egy büdös nagy 404-es hibát kapok, annak a szavazatát érvénytelenre rakom, ha nem jelentkezik "korrekcióért" akkor pedig törlöm.
Nem szeretném nagyon firtatni, hogy miért nem kellene kozmetikázott eredményeket küldeni a ZTE-nek ...(#9815) jose999
Értékeljük, hogy értékeltél.(#9811) kelekyle
Az ötlet jó, én is ilyesmin gondolkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- IPHONE 15 PRO 128GB NATUR TITAN 100% AKKU
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest