Hirdetés
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Összekeverheti a Samsung a klasszikust az ultrával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #9810 üzenetére
Jó estét!
Úgy látom a délután folyamán egész sok ember aktivizálta magát, 75-nél járunk, akkor innentől már tényleg 100 a cél.
Ezer szavazattól való igaz, hogy komolyabb hatást várhatnánk, de szerintem annak az elérése azért elég irreális elképzelés. Nálunk mondjuk van 100 legalább heti szintű látogató, XDA-s fronton viszont ennél kevesebbet gondolok. Legalábbis egyelőre. Főleg, hogy nem pörög annyira a topic mint vártam. Mondjuk ennek is meg van az oka (az ottani moderátorok kb. 2 válasz/user-re vannak beállva, úgyhogy most elkezdhetek sírni egy negyediknek változtatások kapcsán).Ami még eszembe jutott, hogy a lengyel közösséget kellene valahogy megfogni, mert ők is termeltek azért pár ezer hozzászólást megjelenés óta. Bár lengyelül nem tudok, de meglátjuk angolul mire jutok velük, végülis már megvan a kapcsolat korábbról.
Viszont te is tehetnél azért ezt-azt ügy érdekében, már ha nem értem félre és részt akarsz venni a kezdeményezésben.
Kezdetnek pl. hogy szavazol.
Ezen kívül még arra gondoltam beszerkeszt(et)hetnéd az 1. hsz. elejére kiemelve a szavazást, meg esetleg csinálhatnál neki egy topic-ot a hungariandroid-on. Plusz bármi egyéb okosság, ami eszedbe jut.Egyébként vissza van még egy minőség-ellenőrzési fázis is, mert az excel táblában a szavazók nevét átfutva, szerintem legalább a harmaduk sosem szólt még hozzá itt, ami felveti a kérdést, hogy pl. regisztrálva vannak-e a MA-án, vagy egyáltalán létező személyek-e.
Szóval aki úgy gondolta, hogy a MA felhasználónév mező kitöltését nem kell túl komolyan venni, az legyen szíves gondolja át még egyszer, mert ha a nevét behelyettesítve a http://mobilarena.hu/tag/atillaahun.html címsorba egy büdös nagy 404-es hibát kapok, annak a szavazatát érvénytelenre rakom, ha nem jelentkezik "korrekcióért" akkor pedig törlöm.
Nem szeretném nagyon firtatni, hogy miért nem kellene kozmetikázott eredményeket küldeni a ZTE-nek ...(#9815) jose999
Értékeljük, hogy értékeltél.(#9811) kelekyle
Az ötlet jó, én is ilyesmin gondolkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Eredeti játékok OFF topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Milyen program, ami...?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Lexus, Toyota topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest