Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
atillaahun
veterán
válasz
kelzsoca #9810 üzenetére
Jó estét!
Úgy látom a délután folyamán egész sok ember aktivizálta magát, 75-nél járunk, akkor innentől már tényleg 100 a cél.
Ezer szavazattól való igaz, hogy komolyabb hatást várhatnánk, de szerintem annak az elérése azért elég irreális elképzelés. Nálunk mondjuk van 100 legalább heti szintű látogató, XDA-s fronton viszont ennél kevesebbet gondolok. Legalábbis egyelőre. Főleg, hogy nem pörög annyira a topic mint vártam. Mondjuk ennek is meg van az oka (az ottani moderátorok kb. 2 válasz/user-re vannak beállva, úgyhogy most elkezdhetek sírni egy negyediknek változtatások kapcsán).Ami még eszembe jutott, hogy a lengyel közösséget kellene valahogy megfogni, mert ők is termeltek azért pár ezer hozzászólást megjelenés óta. Bár lengyelül nem tudok, de meglátjuk angolul mire jutok velük, végülis már megvan a kapcsolat korábbról.
Viszont te is tehetnél azért ezt-azt ügy érdekében, már ha nem értem félre és részt akarsz venni a kezdeményezésben.
Kezdetnek pl. hogy szavazol.
Ezen kívül még arra gondoltam beszerkeszt(et)hetnéd az 1. hsz. elejére kiemelve a szavazást, meg esetleg csinálhatnál neki egy topic-ot a hungariandroid-on. Plusz bármi egyéb okosság, ami eszedbe jut.Egyébként vissza van még egy minőség-ellenőrzési fázis is, mert az excel táblában a szavazók nevét átfutva, szerintem legalább a harmaduk sosem szólt még hozzá itt, ami felveti a kérdést, hogy pl. regisztrálva vannak-e a MA-án, vagy egyáltalán létező személyek-e.
Szóval aki úgy gondolta, hogy a MA felhasználónév mező kitöltését nem kell túl komolyan venni, az legyen szíves gondolja át még egyszer, mert ha a nevét behelyettesítve a http://mobilarena.hu/tag/atillaahun.html címsorba egy büdös nagy 404-es hibát kapok, annak a szavazatát érvénytelenre rakom, ha nem jelentkezik "korrekcióért" akkor pedig törlöm.
Nem szeretném nagyon firtatni, hogy miért nem kellene kozmetikázott eredményeket küldeni a ZTE-nek ...(#9815) jose999
Értékeljük, hogy értékeltél.(#9811) kelekyle
Az ötlet jó, én is ilyesmin gondolkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A jövő hónapban debütál a ZTE Intel Atom processzor köré épülő, Android 4.0 Ice Cream Sandwich alapokon nyugvó okostelefonja.
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lightyear - befektetési app
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Facebook és Messenger
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1 TB/12 GB fehér titán 3 év garancia, kiegészítőkkel eladó!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Apple TV eladó
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest