Hirdetés
- iPhone topik
- Netfone
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Vivo X200 FE – fenséges méret
-
Mobilarena
ZTE GRAND X In
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
Megpróbáltam már párszor vmi nagyobb játék letöltését mobilra (Sims, NFS, GTA) de nem sikerült sohase. Vk ia ki jártas a témában légyszíves segítsen mert egypár napom elment rá és sohase sikerült.
Én így próbálkoztam: leszedtem egy apk és egy obb filet. Az apk fjlt valahova feltettem a mobilra, az obb filet/ könyvtárat (valahol nem obb fájt töltöttem le hanem egy egész könyvtára) bemásoltam az sd card/Android/data vagy sd card/Android/obb mappába. Feltelepítettem az ak filet, az sikeresen feltelepült, és vmikor az volta baja hogy újra le akart tölteni obb file-t play áruházról wifivel, vagy pedig elindult fekete képernyő, aztán vagy újraindult vagy kezdőképernyőre lépett, de volt olyan is amikor lefagyott.
Valaki legyen szíves segítsen, nagy szépen köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Z Fold7 Dual SIM 256GB 12GB RAM 5G (Jet Black) Fekete, gyári független. BONTATLAN!
- LEGJOBB ÁR AKCIÓ! Samsung Galaxy Z Fold7 256GB 12GB RAM, gyári független. 2 hetes, hibátlan!
- UTOLSÓK A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új,bontott dobozos és használt telefonok Samsung,Redmi,ZTE,Ulefone,Motorola,Hammer,LG
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- DX Racer fekete gamer, irodai szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi