- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A gyakorlatban effektíve az ember szemből használja a telefonját. Egyes játékoknál (pl. sakk) amit ketten játszanak pedig vízszintes helyre helyezi a készüléket!
Tehát (számomra) elég értelmetlenül jön le, hogy X fokos betekintési szög legyen a mondhatni alap elvárás! Tény, ne legyen hófehér kép ha 45 fokos szögben nézem! De azért ezen már jóval túlléptek a készülékek a közép és felső kategóriában!
Az alsó szintű telefonok pedig nem igazán igénylik ez a hű de nagy fícsőrt.Szerintem!
-
rocks
aktív tag
Köszi, tegnap du óta 40%-ot fogyott ami már tűrhető.
Van olyan app amelyikkel törölhető az adatforgalom, és az üzenetek a hóvégén a memória tárolóből? Ha igen akkor melyik, és honnan tölthető le? Meg szoknom kell az androidot...
Melyik térképet érdemes használni ami működik offline módban is? A nokia után nem ismerem meg ki magam és jövő héten kellene külföldön. -
Destroyer91
tag
Oh,köszi, már megijedtem, hogy ennyi volt a vízes kaland
Direkt ki akartam gyorsba próbálni ezt, nehogy majd hónapok múlva kelljen ráeszmélnem, hogy annyira mégse vízálló, meg ez igazából igen fontos szempont volt a vétel során számomra
Az a baj, hogy ez a füles zenével, mindennel jóval halkabb, de most kipróbáltam gépen és laptoppal,úgy tűnik, ez ennyit tud (persze erősítsetek meg, ha nem)... azért többet várna el az ember ennyi pénzért (főleg így, hogy egyébként kialakításra meg kényelemre nagyon bejön) -
danifigo
csendes tag
Igen, akkor hasonló jelenséget produkál nálad is, mint nálam ( de úgy tűnik neked stabiabb, mert ha nem mókolok semmit, akkor tutibiztos, hogy háromszor nem tudom megcsinálni egymás után...sőt egyszer sem)
Úgy csinál, mintha csatlakozna, aztán kikapcsol a bluetooth a telefonon és kicsivel később kéken villog a headset... (mondjuk nekem nem ad ki összevissza hangokat... egy határozott nfc értesítőhang és kész)ZU-ra: Jah...Fáj is rá a fogam...egyetlen ami nem tetszett ebben a telefonban, az a kijelző volt, dehát elfogadtam, mert egyébként király.
Akksiidőről: Én azt tapasztalom, hogy teljesen átlagos (nem egy note2 szint),
a lényeg:
12-18 óra készenlét mellett folyamatos adatkapcsolattal (WiFi, vagy 3g) olyan 3-4 órát megy összesen a kijelző, mire lassan enni kér. Nagy igényű (vagy rosszul optimalizált) appok használata esetén ez lehet kevesebb isNekem a max idő, amit a kijelző bekapcsolava töltött, az 4óra 20perc körül volt, sok youtube, szókereső, chat és böngészéssel, ez 12 órás készenlét mellett.
-
danifigo
csendes tag
Najólvan, elmész te a tudodhová
napok óta szenvedek, hogy menjen ez a "fícsör" rendesen, valami bugzik, nekem nem megy megbízhatóan, másnak meg jó...Agyam eldobom. Mindegy, örülök, hogy most már tudod, hogy tudja.
Ja hoppá, várjál! Egyszer nekem is tudja csinálni, az a kunszt, hogyha így választom le, akkor utána nem kapcsolódik! Neked kétszer is megy egymás után? -
darvinya
titán
Akkor viszont, kézzel állítottad be a párosítást és csak párosított eszköznek látható a telo.
(#9799) busman
Felraktad a Flashtool driver-eit?
Telo USB hibakeresés be van kapcsolva?
Egyszer root-oló nélkül rádugtad a telot, hogy felismerje a rendszer a hozzácsatlakozott eszközt. -
Ferenczi Áko
addikt
A Samsungokban van! Legalábbis az S3-ban és a Note 2-ben igen. 4 lépcsőben lehet állítani. Amúgy a kijelzős témához hozzászólnék. Minden megszokás kérdése. 1-2 nap és meg lehet szokni. Én ugyan úgy szerettem az Xperia Ionom tft kijelzőjét, mint az Lg optimus 4x Ips-és és jelenleg a Note 2 SAmoledjét is. És szeretni fogom remélhetőleg az Xperia Z kijelzőjét is!
-
-
Deck
titán
-
SonyNex7
senior tag
Nem nagy a különbség csak így első érzésre tűnt hogy pont avval a picivel kényelmesebb.
Egyébként beletettem a zsebembe teljesen jó mert vékony ott nem éreztem hátrányát.
Egy kérdésem lenne aki tudja megválaszolhatna,köszi.
Lehet-e a telefonnal torrentezni oly módon hogyha a wifi router képes rá(Asusu rtn66u van kinézvevagy lehet az utód ac változat) vagy ez csak táblagéppel lehetséges vagy avval sem?Tehát arra gondolok hogy külső vinyót rákötök a routerre ,telefonról vagy tábláról meg elindítom rá a letöltést.Esetleg ez érdekelne melyik op rendszeren lehet megcsinálni IOS,Android,windows phonra vagy sehogy nem lehetséges?
köszi -
-
SkyS1gn
félisten
Alapból a 4.2.2.-ben el van rejtve a fejlesztői menü, ezért 7szer rá kell nyomni a verziószámra az adatoknál és mutatja is hogy még hány lenyomás múlva jön elő, ha ez megvan akkor ottlesz a fejlesztői menü a beállításoknál és lejjebb görgetve ottlesz az a 3 beállítás, mindháromnál lődd át 0,5-re 1-ről, vagy kapcsold ki.
(#7788) w333 Má mondtam hogy szarok a CM-re!
Egyszerűen nem izgat! Nem csak amatőrök csinálják!
Nexus miatt vagy belebuzulva...
-
aki most akar ilyeneket venni, annak nagy öröm, aki korábban jóval drágábban vette, az most erősen bosszankodhat, pláne ha el is szeretné mostanság adni...
a jelenlegi dominós ár környékén adtam el bő egy hónapja, az akkor bő 3 hónapos t-s xperia z telefonomat, most inkább használnám a jelenlegi telefonom mellett, mintsem olcsón eladjam, pedig én nem is a legdrágább áron vettem, február végén vásároltam, és utána még kétszer is emelték az árát. -
Listaáron, előfizetés nélkül
A készülék ára:
T-Pontokban és partnereinknél: 142 990 Ft
Webshop ár
5% kedvezménnyel: 135 840Nah ezzel hatalmasat buktam akkor , mármint anyagiakban
, bár még ezt a pár hónapot kifizetem azért. Meg nem hiszem hogy léptékekkel jobb telefont adnának ki jövő év elejéig , amíg letelik a törlesztésem.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Új Dell 13 XPS 9315 FHD+ IPS i7-1250U 4.7Ghz 10mag 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest