Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Stabil pályára állt az Android 16
- Magisk
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Note 11 Pro 5G - a bajnokesélyes nem készült fel
- Tovább csúszik az Apple okosotthon hardvere
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Urna
tag
Sziasztok!
Én is feltettem a 4.4-et ( T-mobile függő) simán PCC-vel.
Eddig igazából nincs semmi olyasmi amiért nagyon oda lennék hogy hűde-hűde , egyvalamit leszámítva. (lehet hogy 4.3-ban is volt csak nem láttam ) Az hogy azt is személyre lehet szabni hogy mely ikonok és értesítések jelenjenek meg az értesítési sávban,alkalmazásokra lebontva, hatalmas
Viszont lenne két kérdésem ugye 4.2-óta nem lehet a zárolt képernyőről indítani zenét, mert ha balra húztuk akkor ugye egy widgettet arrébb ment, most viszont nem találok zene ikont (a kamera leköltözött alulra az rendben is van) viszont ezt akkor most teljesen kivették belőle, vagy csak én nem látom.
A másik ami kicsit fura: beszereztem egy dokkolót, még mielőtt kifutó termék lett volna. (eredeti Sony) És addig teljesen jó, hogy a menü a kezelőfelület elfordul, de a zárolt képernyő nem akar. Az lenne igazából a kérdésem, hogy ez akkor ki lett irtva a rendszerből ( mintha láttam volna videót 4.1 alól ahol az is fordult) vagy csak én emlékszek rosszul és ilyet nem is tudott ?
A válaszokat előre is közömön! -
Urna
tag
válasz
#09819904 #15796 üzenetére
Azért ez elgondolkodtatott engem. Most komolyan minek van akkor egy ilyen telefonja annak aminek egy Y300 is bőven sok lenne. De nem mert az nem kerül 200K-ba és lenézik? (éjjen a jó társadalom) vagy minek?
Amúgy ezeket a kommenteket (a másoltakra értem) olvasva még egy kicsit el is szégyelltem magam hogy időnként én is csak pislogok amikor a Root-olásrol beszélnek itt többen a fórumon, de legalább nem másnak a "hülyeségére " fogom. -
Urna
tag
És a listán (szavazás) az a Z 1f az valami 3g-only, vagy mi?
-
Urna
tag
Sziasztok! Én is feltettem a 4.3-mas romot, én T-mobilos vagyok, és eddig teljesen jó minden
Azt vettem ma észre, hogy ha a kijelző ki van kapcsolva, és tokban,lefedve van (gondolom a közelség érzékelő miatt) csak akkor nem lehet feloldani a képernyőt ha nincs lerakása, stb.. Ez egy valamien kényelmi funkció, vagy csak nálam jelentkezett? -
Urna
tag
Üdv. Már írtam ezzel kapcsolatban, de sajnos nem jött válasz. Szeretném megcsinálni az nfc-s dolgot, de egyszerűen nem megy. Ha a telóról próbálom, akkor nem engedi menteni a módosított file-t, gépről meg nem is látom
biztos én vagyok béna
-
Urna
tag
Sziasztok! Éppen a fehéregyensúly beállítását kerestem a kiemelt Hsz-ban amikor megtaláltam , hogy lehet orvosolni az NFC-s bug-ot, és rá is tettem a "gépre" (jó sok éves kb. használhatatlan, idén lesz váltva) de a system mappát sajna nem látom, amit teló alól igen csak szerkeszteni nem tudok. pl. Total Commander-ben.
Gépen XP "fut" de se a Sajátgéptől, se TC alól nem találom a mappát. Esetleg valaki tudna segíteni? -
Urna
tag
válasz
Thronks.90 #10697 üzenetére
Én egy ilyet rendeltem, napok kérdése és a kezemben is tartom
Szerk. Plag (#10684) nek ment volna -
Urna
tag
válasz
Giorgio1313 #10494 üzenetére
Sajnos nem tudok mindenre válaszolni, de nekem a tengervizet teljesen jól tűrte, kitűnő képeket csináltam vele.
bár ez szubjektív -
Urna
tag
Sziasztok!
Először is nagyon örülök, hogy ebbe a topicba írhatok,mert régi vágyam volt ez a telefon, kishíján végigolvastam az egész topicot ( kb 2500 hsz. van még hátra)
Hatalmas váltás volt a régi x10 mini pro után. Ég és föd mind software, mind hardware, de leginkább a méret.
T-mobile os ,fekete készülék,alapból 4.2.2-vel jött és több napig (na jó, még ma is) ámulok/tam tőle.
Kettő olyan dolgot találtam eddig, amit kicsit nem értek:
Az egyik, hogy a zárolt képernyőröl akkor nem tudok zenét indítani? Mert a ballra csúsztatás nem míködik a 4.2.2-es Lockscreen-widget miatt.
A másik, hogy amikor egy SMS-t nem nézek meg azonnal, csak kilövöm az értesítést, és később megnézem , úgy hogy belépek a beszélgetésbe, majd kilépek, akkor sem tűnik el az az 1-es az üzenetek ikon mellől.
Ezeket igazából nem tartom zavarónak, csak furának.
Végül: valaki kérdezte, hogy használ-e valaki Smart Watch-ot: én. -
Urna
tag
Sziasztok! Nem tudom hogy volt már-e itt, ha igen akkor bocsánat.:
[link]
És egy kérdés: Szerintetek ez jó ár-érték arány a telefonért?
Milyen ügyes a T, hogy lecsap egy "-t a kijelzőből, felezi a belső memóriát és butít a kamerán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Sony első Full HD felbontású okostelefonja Európában hamarosan piacra kerül, s ezzel megelőzi a konkurenciát.
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és hardver felvásárlás! Korrekt áron!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Samsung Galaxy A32 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest