- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Yettel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Kikristályosodik a Razr 60
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bobie
tag
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Gáben81 #7809 üzenetére
Külön nincs szerintem hanem csak ROM-ban... azokmeg....
6-ból 6 ette az akksit, még olyan is ami Z rom Honami modokkal.... aminek a nevében honami van mind ette az akksit nemtudom mivan.... valaki meg írta hogy neki jó!
Amúgy nem érdemes a Honami kamerával vesződni mert az igazából az Ultra kamerája, szaggat is, meg scene mód csak 5 MP-ben van mert 8MP az ultra kamerája és 9MP 13MP-nél már eltűnik a scene opció...
-
válasz
Gáben81 #6539 üzenetére
Az összefoglalóban van egy még 350-es T-s ROM, én is visszaraktam, viszont miután lefrissíti az alkalmazásokat is, és frissítené az NFC fw-t, akkor folyton újra bootol, így visszaraktam a CEU-t.
Próbáltam más ROM-ot is, CEU, és egy másik 253-ast, ami szintén az összefoglalóban van, de egyikre sem jött még. Úgy tűnik a T ismét hamarabb kiadta, mint ahogy a függetlenekre jött.Mod:
Plusz XDA-n is nagyon nagy csend van, nagyon nagyon friss még a dolog.
-
naturepalmer
tag
válasz
Gáben81 #3227 üzenetére
Ráadásul még nem latjuk úgy ahogy kellene: "If you're outside the U.S., you may not see featured/promotional content for a bit. Once Google is ready to roll this release out in other countries, the content should start populating as you would expect. The rest of the Play Store works just fine."
-
w333
félisten
válasz
Gáben81 #3110 üzenetére
Nem Gorilla és nem is Dragontrail
A Sony szerint karcálló üveg és ennyi, szerintem nem véletlen ez a fólia dolog ... ha "karcálló üveg" akkor ennyire nem bízik meg a saját termékében és ezért inkább kemény fóliát tesznek rá? vagy nem értem minek kell ez a fólia
arról nem is beszélve hogy a fólia miatt a színek is jóval fakóbbak
(#3111) kali :
És mondjuk mi van akkor ha egyszer kiesik a telefon a kezedből ? mivel nem Gorilla és nem Dragontail így gondolom hogy egyből pókhálósra törik az eleje vagy a hátulja ... ennyi pénzért miért fordulhat ilyen elő ?
-
a.sebi
őstag
válasz
Gáben81 #2824 üzenetére
egyébként az új firwareel jobban birja az aksim. ..de mondjuk nekem a térerő gyengébb lett, a kijelző látható, de nem egetrengető javiláson esett át.
És a kamera is egyböl indul, nem kell rá 4 mp et várni, ...
De amit nem értek hogy az autos töltőm miért tölt minden telefont, csak a z t nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- PlayStation 5
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Milyen monitort vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 7 128GB Yettel Függő 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest